skiabox Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Τι λέτε παιδιά μετά από 5 επεισόδια;Στο tv.com έχω δει πάντως διθυραμβικές κριτικές από τους χρήστες. Ορίστε και ένα trailer : 1
kostas_dr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Το ξεκίνησα με αρκετή επιφύλαξη, αλλά τελικά είναι ενδιαφέρουσα σειρά.
skiabox Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Το ξεκίνησα με αρκετή επιφύλαξη, αλλά τελικά είναι ενδιαφέρουσα σειρά. Ναι έχει ενδιαφέρον γιατί δεν ξέρεις ποια θα κουτουπώσει ο σερίφης στο επόμενο επεισόδιο. Πλάκα κάνω!
SUPERNIKOS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Τρελή σειρά και αναρωτιεμαι τι αλλο θα χώσουν μέσα. Την θεωρω την καλύτερη φετινή νέα σειρά. Α, εχει και ωραία μουσική !!!
xavier Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 νταξ εμπιστευομαστε alan ball αλλα πιστευω οτι θα πρεπει να βρουν τροπους να κανουν το σεναριο πιο ενδιαφερον. Οι χαρακτηρες της σειρας ειναι αρκετα ενδιαφεροντες...
coffeex Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Φαίνεται ωραία σειρά αν και είδα μόνο το πρώτο επεισόδιο. Καλά παίζει και Έλληνας μέσα;;
skiabox Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ακόμα ένα κορυφαίο επεισόδιο. Γενικά από ότι φαίνεται θέλουν να σοκάρουν συνέχεια τον τηλεθεατή , με πρωτόγνωρη βία και σεξ για σειρά.
D_N_A Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ακόμα ένα κορυφαίο επεισόδιο. Γενικά από ότι φαίνεται θέλουν να σοκάρουν συνέχεια τον τηλεθεατή , με πρωτόγνωρη βία και σεξ για σειρά. Ειδες τι κάνει η καλωδιακή... Την ίδια σειρά σε ελέυθερο κανάλι θα την κράζανε οι μισοί
kostas_dr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Θα την είχαν κόψει ήδη, απ' τις αντιδράσεις.
D_N_A Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Θα την είχαν κόψει ήδη, απ' τις αντιδράσεις. Οχι εννοώ οτι οι σκηνές που σοκάρουν (σέξ και βία) θα είχαν πάει περίπατο, οπότε η σειρά θα ήταν... μια απο τα ίδια, βαρετή, αργή και όλα όσα λέγονται για τις άλλες σειρές
speedy23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μπα. Απλα δεν θα ειχε παρει το ΟΚ να παιχτει καν σε ελευθερο.
greekgreek Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Είδα το πρώτο .Μου φάνηκε περισσότερο ταινία παρά σειρά .Η κομμώτρια δεν μου άρεσε , έμοιαζε σαν να είναι από "άλλο ανέκδοτο".Ο πρωταγωνιστής ταίριαζε στο στυλ της σειράς , όμως κάτι δεν μου "κολλάει " πάνω του .Η Κόρι όμορφη γυναίκα .Η σκηνή που σκοτώθηκε ο σερίφης μου φάνηκε υπερβολική .
coffeex Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Πρέπει να δεις και τα υπόλοιπα για να δεις τι παίζει με τους χαρακτήρες. Μέχρι στιγμής η σειρά είναι πάρα πολύ καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα