Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το λαπτοπ που εχω ειναι to compaq presario c792(αν και γενικα πιανεται στη οικογενια c700).

απο το φθινόπωρο η οθονη εχει αρχισει να τα χανει.αρχικα αμα εκλεινα το καπακι ή αν εκλεινε η οθονη μετα απο ενα διαστημα(κλασικα για εξοικονομηση ενεργειας) δεν ξανάνοιγε.και restart να εκανα η οθονη δεν αναβε.απλα απο πισω ακουγα ολους τους γνωστους ηχους.συνδεσα τη οθονη με svideo τη tv(δεν ειχα ορεξη για vga) και λειτουργουσε μια χαρα το laptop.

τελικα το πηγα το λαπτοπ σ ενα γνωστο και και μου ειπε οτι δεν βρηκε κατι.απλα μαλλον επειδη το λαπτοπ ειναι παλιο μαλλον κολλαει οταν μπανει σε εξοικονόμηση και ξεχναει να ανοιξει οκ λεω.απο τοτε απλα δεν το αφηνω πολυ ωρα ανοιχτο χωρις να το χρησιμοποιω και δεν κλεινω το καπακι οταν ειναι σε λειτουργια.

δυστυχως όμως απο χθες το προβλημα αλλαξε.η οθονη μετα απο λιγη ωρα χρήσης εμφανιζει διακεκομμένες οριζοντιες γραμμες και μετα απο λιγη ωρα η γραμμες γινονται ποιο εντονες και η οθονη αναβοσβηνει.

απο μια μικρη ερευνα κατεληξα οτι ισως χρειαζεται αλλαγη η καλωδιοταινια ή το inverter.αλλα δεν ξερω πιο απο τα 2..μπορειτε να βοηθησετε?υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο?επισης υπαρχει καποιο μερος απο αθηνα οπου μπορω να παρω τα εξαρτηματα?

Δημοσ.

ειναι ενσωματωμένη αρα δεν το σκεφτηκα.επισης το εχω μονο για word και ιντερνετ αρα δεν νομιζω οτι παιζει ζορι.θα ξαναδοκιμασω το βραδυ να το συνδεσω με την tv να δω αν θα λειτουργησει χωρις προβληματα οπως λειτουργησε πριν μερικους μηνες που το ξαναδοκιμασα.

Δημοσ.

Σου το λεω αυτο γιατι αν δεν κανω λαθος Η οθονη που συνδεεται με την μητρικη πλακετα δεν ειναι ταινια οπως ειναι στα κινητα κ το δευτερο γιατι το inverter αν ειχε καποιο προβλημα τουλαχιστον κατι θα εβλεπες στην οθονη αλλα σκοτεινα.

Αν εχω καποιο αδικο σε αυτο ας μας βοηθησει κ καποιος αλλος βρε παιδια!!  :-)

Δημοσ.

Στειλε μου το serial απο το notebook να δω και να σου πω

Δημοσ.

Ναι αν και δεν θα σε συμφερει.

Σε εξωτερικη οθονη δουλευει?

Δημοσ.

μιλαμε πανω απο 50ευρω?ε τοτε φυσικα και δεν συμφερει.δεν προλαβα χθες να το συνδεσω με οθονη αλλα λογικα θα δουλευει..ξερεις καποιο μαγαζι που μπορω να απευθυνθω για τα ανταλλακτικα?online δεν βρηκα πολλα πραγματα.

Δημοσ.

Στειλε βρε το serial να σου πω κωδικους να ψαξεις, δεν θα σε φαω

χαχα

Δημοσ.

δεν το εχω μαζι μου το λαπτοπ για να στο στειλω...για αυτο ρωταω..αυτη τη στιγμη το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι το c792ev αν αυτο βοηθαει..

Δημοσ.

ααα αυτο το εχω δει και εχω περασει τους κωδικους στο ebay για μια ιδεα πανω κατω.αλλα θα ηθελα να βρω κανα μαγαζι στο κεντρο που ασχολειται με ανταλλακτικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...