Caiden Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά χίλια ευχαριστώ. Τελικά κατέληξαμε στην σύνθεση του giokou. Μια απορία όμως.Επειδή η παραγγελία της μητρικής και του επεξεργαστή έγιναν από 2 διαφορετικά καταστήματα και όταν ρώτησα τα κατάστημα για την συμβατότητα μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν, ο επεξεργαστής είναι ο black edition που άν κατάλαβα καλά είναι ξεκλείδωτος για overclock σωστά? Υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας ανάμεσα στον ΑΜD A10-5800K Black edition και στην Gigabyte GA-F2A85XM-D3H ρωτάω γιατί εάν υπάρχει τελικά κάποιο θέμα να το προλάβουμε και να μην έχουμε βάσανα Ναι σωστα ο επεξεργαστης ειναι με ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη για να μπορεις να κανεις OC. Τωρα οσον αφορα το θεμα συμβατοτητας αναμεσα σε μητρικη και επεξεργαστη ΔΕΝ υπαρχει κανενα προβλημα αφου και τα δυο υποστηριζουν (ειναι) FM2 socket
swifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Νά σαι καλά εσύ και οι υπόλοιποι που βοήθησατε.Εν'αναμονή λοιπόν περιμένοντας τα κομμάτια.
XMorsX Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Οχι δεν υπαρχει θεμα ειναι απολυτως συμβατα. Το Α85X ειναι το κορυφαιο chipset για το sFM2 και προφανως υποστηριζει OC.
swifer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Συναρμολογήθηκε το pc (σύντομα και φώτο)To μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι οι ρυθμίσεις του bios σχετικά με το raid, achi και κάτι παρόμοια.Την πρώτη φορά που πήγα να εγκαταστήσω τα windows χωρίς να πειράξω κάτι από το bios έφτασε στην δεύτερη κατηγορία και στο 22% μου πέταξε ένα μήνυμα, έπειτα πείραξα κάτι ρυθμίσεις από το bios αλλά μάλλον τα έκανα χειρότερα.Το cd των windows το έχω ξαναχρησιμοποιήσει αρκετές φορές.Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος τι μπορώ να κάνω.Υ.Γ.Mήπως παίζει ρόλο το καλώδιο που έβαλα?Διότι δεν ξέρω εάν είναι sata 2 ή 3.
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Τι σκληρό έχεις ? Είναι παλιός ? Ποια είναι η μητρική και ποιο bios φοράει ? Σε AHCI πήγες να εγκαταστήσεις ή σε IDE MODE ?
swifer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ο σκληρός είναι ο WD5000AZRX (τελικά πήραμε 500 αντι gia 1tb).Σχετικά με την μητρική είναι η gigabyte ga-f2a85xm-d3h αλλά τώρα δεν μπορώ να δώ ποιο bios φοράει γιατί έχει πάρει το pc σπίτι και αύριο θα παμε να συναχίσουμε να δούμε τι θα κάνουμε.Και στο achi έχω χάσει την μπάλα πρέπει να το δώ από την αρχή.
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Πρώτα βάζεις τον SATA CONTROLLER σε AHCI και μετά ξεκινάς να φορτώνεις WIN ! Αν δεν το κάνεις έτσι , απλά θα κολλάει μετά στην εκκίνηση .
swifer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ωχ σόρρυ κιόλας για το πρίξιμο αλλά πως βάζω το sata controller???
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μπαίνεις στο bios με delete ! Πηγαίνεις σε κάποια από τις καρτέλες (δεν ξέρω τι bios φοράει η συγκεκριμένη) λέει SATA CONFIGURATIONS ! πατάς ENTER και μπαίνεις εκεί και έχει 3 επιλογές ! Βάζεις AHCI ! Μετά σώζεις με F10 και εκκινείς !
swifer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ.Εάν είναι θα το κοιτάξω αύριο και θα σου πώ.Κάτι ακόμα, το achi δεν είναι για ssd? (σε ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω)
swifer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 κατάλαβα. οπότε αύριο του ρίχνω μια ματιά. πιστεύω ότι θα τελειώσουν εδώ τα προβλήματα.
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Αν ο σκληρός δίσκος υποστηρίζει NCQ (δες το στα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή) βάλτον σε AHCI , αν όχι βάλτον σε IDE MODE ! Αυτή είναι η καθαρή εξήγηση για τα HDD !
swifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ευχάριστα τα νέα :-D γράφω από το καινούργιο pc :-D Έγινε εγκατάσταση windows 7 64 bit αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι ενώ έχουμε κάνει αξιολόγηση συστήματος η βαθμολογία στα γραφικά παραμένει 1.Υπάρχει κάποιος driver?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα