8elwADSL Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Και πια δεν πάσχει απ όσες έχουν android όλες μια από τα ίδια είναι και πιστεύω ότι η sammy είναι από τις καλύτερες σε αυτόν τον τομέα. 1
petran_7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Παλικάρια που δοκίμασαν την leaked 4.1 είπαν πως τρέχει εξαιρετικά (για beta) και πως λειτουργούν όλα στο κινητό.. Ετοιμάζομαι να το πάρω και εγώ σιγά σιγά, στα 190 από σκρουτζομάγαζο νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή! 2
dimis73 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μας δουλέυει κανονικά η samsung ! Εδώ και 1 χρόνο περιμένουμε την Jelly bean στο galaxy tab 2 κι αυτοί ακόμα ταζουν αναβαθμήσεις !!! Η Htc στο one X μοντέλο της ,εκανε την αναβάθμηση μεσα σε λίγους μήνες........
alexiko Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μας δουλέυει κανονικά η samsung ! Εδώ και 1 χρόνο περιμένουμε την Jelly bean στο galaxy tab 2 κι αυτοί ακόμα ταζουν αναβαθμήσεις !!! Η Htc στο one X μοντέλο της ,εκανε την αναβάθμηση μεσα σε λίγους μήνες........ μονο που το αντιστοιχο του one x ειναι το s3
Bytes_Knight Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως εγώ το πήρα από σκρουτζο-μάγαζο πριν δύο εβδομάδες 204 ευρόπουλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πάει σφαίρα, και με το JB (με το καλό) από ότι λέγετε θα πάει ακόμα καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα