panik18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα ρε παιδιά!! σπάω το κεφάλι μου εδώ και 5 μέρες δεν μπορώ να βρώ λύση...Εχω το Samsung και εγώ το gt s5570 και εχω την εκδοση 2.2.1...Θέλω να το κάνω αναβάθμιση και δεν μπορώ...!Ενας φίλος μου εχει ενα παρόμοιο κινητο και οταν πάει στις ρυθμισεις του κινητου του εχει επιλογη Αναβαθμιση Λογισμικου! Εμένα δεν έχει...κατέβασα το ΚΙΕS και όταν συνδέω το κινητό μου βγάζει μηνυμα και λεει οτι΄΄Η συσκευη δεν υποστηριζεται απο KIES 2.0 Βεβαιωθειται οτι ησ συσκευη υποστηριζεται και ξανα προσπαθηστε!΄΄Τι να κάνω...?? Μπορει καποιος να με βοηθησει please!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Παρόμοιο κινητό ή το ίδιο; Έχει διαφορά, η samsung τα χει κάνει σαλάτα με τις αναβαθμίσεις γενικά. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panik18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Κοίτα απο έξω ηταν Ακριβώς ίδιο!! Αλλα δεν κοιταξα το μοντέλο ειναι η αληθεια..αλλα παιζει να ειναι ακρριβώς το ίδιο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 <p>Κοίτα απο έξω ηταν Ακριβώς ίδιο!! Αλλα δεν κοιταξα το μοντέλο ειναι η αληθεια..αλλα παιζει να ειναι ακρριβώς το ίδιο!!!</p> Για ψάξε λίγο να δεις ποια έκδοση του KIES χρειάζεσαι (μπας και χρειάζεσαι άλλη). Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panik18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Πώς μπορώ να βρώ την εκδοση που μου ταιριάζει..../'??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 <p>Πώς μπορώ να βρώ την εκδοση που μου ταιριάζει..../'???</p> Google. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_s5570-3725.php Features OS Android OS, v2.2 (Froyo), upgradable to v2.3 (Gingerbread) άρα επίσημα πας μέχρι 2.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panik18 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ναι μάλλον... άλλα πώς θα την κάνω την αναβάθμιση έχεις καμιά ιδέα? Google.Sent from my iPhone using Insomnia Εβαλα και την έκδοση 1.0.1 και την εκδοση 1.5 και πάλι τιποτα δεν το αναγνωριζει το κινητο! λέει οτι το kies δεν υποστηριζει την συσκευη..! http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_s5570-3725.php Features OS Android OS, v2.2 (Froyo), upgradable to v2.3 (Gingerbread) άρα επίσημα πας μέχρι 2.3 πως θα το κάνω αναβάθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 εικάζω μέσω OTA (over the air) πήγαινε settings/about phone κ system updates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panik18 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 εικάζω μέσω OTA (over the air) πήγαινε settings/about phone κ system updates μεσω kies ειναι αυτο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 όχι μέσα από το μενού του κινητό. κι εγώ Samsung έχω αλλά το Nexus S , ίσως διαφέρει λιγάκι ως προς το βήματα αλλά η φιλοσοφία είναι ίδια δοκίμασε και πες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panik18 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 όχι μέσα από το μενού του κινητό. κι εγώ Samsung έχω αλλά το Nexus S , ίσως διαφέρει λιγάκι ως προς το βήματα αλλά η φιλοσοφία είναι ίδια δοκίμασε και πες μου Ρε εσύ έψαξα όλο το κινητό και δεν έχει αναβάθμιση.! ενώ μιας φίλης μου το ιδιο κινητό έχει στις ρυθμίσεις ΄΄αναβάθμιση λογισμικου΄΄ Θα τρελαθώ ρε.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ρε εσύ έψαξα όλο το κινητό και δεν έχει αναβάθμιση.! ενώ μιας φίλης μου το ιδιο κινητό έχει στις ρυθμίσεις ΄΄αναβάθμιση λογισμικου΄΄ Θα τρελαθώ ρε.! δεν υπάρχει πουθενά επιλογή που να αναφέρεται κάπως σαν "σχετικά με το τηλέφωνο" ,"αναβάθμιση λογισμικού" ? ε δεν παίζει να μην υπάρχει. να πω πως το έχεις κάνει root, δεν το νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panik18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 δεν υπάρχει πουθενά επιλογή που να αναφέρεται κάπως σαν "σχετικά με το τηλέφωνο" ,"αναβάθμιση λογισμικού" ? ε δεν παίζει να μην υπάρχει. να πω πως το έχεις κάνει root, δεν το νομίζω. Oχι δεν υπάρχει πουθενα ''Αναβάθμιση Λογισμικου'' η κάτι παρόμοιο ''Ενημέρωση Λογισμικου''... Τίποτα... Στις ρυθμισεις έχει κάτω κάτω μόνο ''Πληροφοριες σχετικά με'' πατάω εκει και μετά εχει Κατασ. Χρηση Μπαταρίας Πληροφοριες Νομικου περιεχομενου Εκμαθηση συστηματος Κωδικός Μοντελου Εκδοση Android Εκδοση βασικου φασματος Εκδοση Kernel Αριθμος Κατασκευης αυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Oχι δεν υπάρχει πουθενα ''Αναβάθμιση Λογισμικου'' η κάτι παρόμοιο ''Ενημέρωση Λογισμικου''... Τίποτα... Στις ρυθμισεις έχει κάτω κάτω μόνο ''Πληροφοριες σχετικά με'' πατάω εκει και μετά εχει Κατασ. Χρηση Μπαταρίας Πληροφοριες Νομικου περιεχομενου Εκμαθηση συστηματος Κωδικός Μοντελου Εκδοση Android Εκδοση βασικου φασματος Εκδοση Kernel Αριθμος Κατασκευης αυτα! http://www.samsung.com/uk/support/model/GT-S5570EGAMET στα δεξιά σου έχει αυτό Software Upgrade Thru Kies An easy way to upgrade to the latest software available for your mobile phone, and enjoy improved functionality and other enhancements. απ ότι βλέπω μέσω Kies κάνει update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα