Alexg13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) ψάχνω για keyboard και βρήκα αυτό Site: http://www.ebay.co.uk/itm/USB-Keyboard-PU-Leather-Case-Stand-for-PIPO-S1-8GB-1GB-7-inch-Android-Tablet-/200908363392?pt=AU_Input_Peripherals&hash=item2ec7125680">http://www.ebay.co.uk/itm/USB-Keyboard-PU-Leather-Case-Stand-for-PIPO-S1-8GB-1GB-7-inch-Android-Tablet-/200908363392?pt=AU_Input_Peripherals&hash=item2ec7125680 έχει πάρει κανείς κάτι παρόμοιο ? Εχω παρει αυτο http://www.banggood.com/Wholesale-USB-Keyboard-Leather-Cover-Case-Bag-For-7-Inch-Tablet-PC-p-42960.html Πολυ καλο Επεξ/σία 2 Απριλίου 2013 από Alexg13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) ίδια φαίνονται πάνω κάτω με του ebay. βολεύει τελικά το πληκτρολόγιο ? πόσο καιρό κάνει η αποστολή από banggood / κανά μήνα περίπου ? update --------- μόλις είδα ότι έχει 46% off από το Nottingham warehouse ! βγάινει στα 5.5 Ε !!! Επεξ/σία 2 Απριλίου 2013 από kmarios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 update --------- μόλις είδα ότι έχει 46% off από το Nottingham warehouse ! βγάινει στα 5.5 Ε !!! Το πήρα για το Ainol Crystal. Thanks for the info! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexg13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) ίδια φαίνονται πάνω κάτω με του ebay. βολεύει τελικά το πληκτρολόγιο ? πόσο καιρό κάνει η αποστολή από banggood / κανά μήνα περίπου ? update --------- μόλις είδα ότι έχει 46% off από το Nottingham warehouse ! βγάινει στα 5.5 Ε !!! Ιδια ειναι.Το πηρα πιο πολυ για θηκη αλλα τελικα σαν πληκτρολογιο ειναι καλυτερο.Παρελαβα σε 12 εργασημες μερες.Το σαιτ πολυ αξιοπιστο.Εχω παρει και αλλα πραγματα. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2013 από Alexg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ai-giorgis Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 παιδια καλημερα... εχτες το βραδυ ειπα να κατσω να περασω στην ταμπλετα μου ενα update που κατεβασα τελευταια... pipo s1 ειναι το μοντελο,και πηγα να την περασω με το RKDeviceManager το προβλημα ειναι οτι ενω ηταν στην διαδικασια ξαφνικα μου πεταξε ενα error και τωρα ανοιγει το pippo και μου δειχνει την αρχικη εικονα που γραφει pippo και μετα το ρομποτακι του androit ξαπλωμενο και με ενα θαυμαστικο... αν μπορω θα βαλω και φωτο για να δειτε.... τωρα δεν ξερω τι να κανω μηπως πεθανε το ρομποτακι και θελω αλλο ταμπλετακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ai-giorgis Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 πως μπαινει σε recovery mode το s1 ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 αν θυμάμαι καλά vol- και reset Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 έφτασε το πληκτρολόγιο - θήκη για τα λεφτά του (5.5Ε) είναι super. Τώρα ψάχνω για mini usb. έχει κανείς δοκιμάσει κανένα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 προβλημα με το pipo που ειχα δωσει στην φιλη μου. προβλημα που φυσικα φορτωνομαι εγω... κολλαει οποτε θελει, ειτε ειναι στο ρευμα, ειτε στην μπαταρια, συνηθως κολλαει πριν ολοκληρωσει το boot, καναδυο φορες μπηκε μεσα κ μετα απο λιγο κολλησε, μια φορα μοναχα "αντεξε" σε παιχνιδι για κανα 20λεπτο κ μετα απο λιγο που γυρισε στο android, ξανακολλησε. Οταν της το εδωσα προ διμηνου, ηταν μια χαρα κ το χρησιμοποιησε ελαχιστα γιατι της εβγαλε νωρις το προβλημα κ το ειχε παρατησει εκτοτε. Προτου περασω νεα rom, για πειτε καμια ιδεα, γιατι ζοριζομαι πολυ αυτην την περιοδο λογω δουλειας... Thankssssss. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cacau Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Τελικά τι έκανες πέρασες καμιά άλλη rom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cacau Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Παρά τα σχόλια για την χαμηλή ανάλυση της οθόνης, δεν βρήκα κάτι άλλο αξιόπιστο, κι έτσι το παράγγειλα κι εγώ σήμερα από bangood (τους έστειλα mail και μου είπαν ότι έχουν 8 κομμάτια). Το ταμπλετάκι είναι για την κόρη μου, οπότε έπρεπε να είναι φτηνό για να μην το κλάψω σε περίπτωση που... Καλό θα ήταν να είχαμε εντυπώσεις από όσους έχουν τελευταίες rom: μαμίσια, ΤΝΤ5 και ρώσικη v2! Για να ξέρουμε τι θα κάνουμε δηλαδή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 εμενα παντως η αναλυση δεν με προβληματισε... μια χαρα ειναι... στο θεμα ρομ βρηκα την official μαρτιου αν θυμαμε καλα λιγο πειραγμενη να φυγουν τα ακυρα apps και πηγαινε πολυ καλα.. . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cacau Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ωραία, για την rom έχεις κάποιο link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Παίδες καλησπέρα, σε αυτά τα λεφτά είναι ότι καλύτερο υπάρχει σωστά ?? Λέω να το πάρω από εδώ http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-pipo-smart-s1-android-4-1-rk3066-a9-1-6ghz-tablet-pc-8gb-1g-ram-wifi-1080p-product-19834.html Να προχωρήσω ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaxt Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια σας έχω το nexus 7 και ψάχνω για θήκη όσο γίνεται οικονομική!!!Είδα αυτή εδώ την έχει δοκιμάσει κάποιος?http://www.e-shop.gr/product?id=PER.210728 η http://www.e-shop.gr/product?id=PER.210298 κάποια γνώμη??? Επεξ/σία 23 Μαΐου 2013 από Chaxt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα