Tomahawk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Σε laptop 1 μήνα δεν δουλεύει το windows update. Μου έχει το κλασσικό X και όταν πατάω "έλεγχος για ενημερώσεις" μου πετάει αυτό το μήνυμα: "Δεν ειναι δυνατο να πραγματοποιηθει ελεγχος ενημερωμενων εκδοσεων απο το windows update αυτη την στιγμη, επειδη η υπηρεσια δεν εκτελειται.Ενδεχεται να χρειαστει να γινει επαννεκινηση του υπολογιστη." Φυσικά μετά απο επανεκκίνηση δεν αλλάζει κα΄τι. Βρήκα κατι για wuauserv στα services του task manager και πως θα είναι disabled αλλα δεν υπάρχει καν τέτοιο service οπότε δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω. Επίσης πήγα να κάνω install το wuauserv.dll αλλα δεν βρίσκει το dll στο δίσκο, παρ'ότι το έχω κατεβάσει. Έχετε να προτείνετε καμία λύση;
rfc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Κουμπι εναρξη> στη μπαρα search γραψε services.msc 1) windows update = αυτοματα (delayed start) - εκκινηση 2) Background Intelligent Transfer Service = αυτοματα (delayed start) - εκκινηση restart
Tomahawk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλα δεν βρίσκω το "windows update" στα services...
giannisgokus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Η ημερομηνια που εχουν τα windows ειναι σωστη? Αν ναι δοκιμασε αυτο μπας και.....
Tomahawk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ναι σωστή είναι... τελικά δούλεψε το εξής: You could try this:Right-click Command Prompt (in Start Menu\Programs\Accessories) and chooseRun as Administrator. Type (or Copy and Paste) the following commands,pressing Enter after each one:regsvr32 wuapi.dllregsvr32 wuaueng.dllregsvr32 wups.dllregsvr32 wups2.dllregsvr32 wuwebv.dllregsvr32 wucltux.dllClose Command Prompt, and try Windows Update again.
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 και με αυτο εισαι οκ http://support.microsoft.com/fixit/?ln=el κατεβαζεις το προγραμμα κανεις install και με ενα κλικ διορθωνεις πολλα προβληματα οπως και αυτο με το windows update(ειχα το ιδιο προβλημα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα