Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ελπιζω να ειναι στο σωστο μερος.

Λοιπον,οπως λεει και ο τιτλος,θελω να μπλοκαρω την εισερχομενη κληση απο εναν συγκεκριμενο αριθμο με το παραπανω router.Γινεται κατι τετοιο;

Το μονο που εχω βρει απο το menu του router ειναι στην καρτελα VOIP=>Dialing Plan,στο οποιο εβαλα τον αριθμο και δοκιμασα να καλεσω και το μπλοκαρε.Νομιζα οτι ετσι δεν θα μπορουσε να με καλεσει ουτε αυτος,αλλα εκανα λαθος και παιρνει κανονικα.

Γινεται αυτο που θελω;Αν παρω στην HOL τηλεφωνο και τους πω τον αριθμο,μπορουν να το μπλοκαρουν;

Ευχαριστω.

post-193491-0-69073600-1360613474_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν θυμαμαι να εχω δει τετοια επιλογη.και σε Thomson που εψαξα στο δικο μου απο web interface δεν βρηκα κατι.καλο θα ηταν να ρωτησεις την Hol.αν δεν γινεται μεσα απο το μενου δεν νομιζω να στο κανουν αυτοι αποεκει.το dialing plan οσο ξερω ειναι για εξερχομενες οπωςκαι για shortcuts ξερεις διαφορους κωδικους πχ *96 κτλ.

Δημοσ.

Μαλιστα,θα ρωτησω και την HOL λοιπον.Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω,παρακαλω ας ποσταρει.

Ευχαριστω για την απαντηση σου.

Δημοσ.

Δεν εχει αποκρυψη,δυστηχως.

Τελικα το μπλοκαρα απο το ιδιο το τηλεφωνο.Ειχε επιλογη και τοσο καιρο δεν το ειχα δει. :P

Αποστολή από το U8800pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν εχει αποκρυψη,δυστηχως.

Τελικα το μπλοκαρα απο το ιδιο το τηλεφωνο.Ειχε επιλογη και τοσο καιρο δεν το ειχα δει.

Αποστολή από το U8800pro με τη χρήση Insomnia App

τα κινητα ξερω οτι πολλα εχουν τετοια επιλογη ειδικα sony ericson.τωρα για σταθερο το εχω δει μονο σε ασυρματο τηελφωνο που δεν θυμαμαι μαρκα.

Δημοσ.

Ενα panasonic ασυρματο ειναι.Απλα στο μενου του εχει φραγη εισερχομενων κλησεων.Βαζεις τον αριθμο,πατας οκ και εισαι κομπλε.Με το που παρει καποιος τηλεφωνο του το κλεινει στον πρωτο κτυπο στα μουτρα,χωρις να ακουστει κουδουνισμα.Το δοκιμασα με το κινητο μου και δουλευει μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα panasonic ασυρματο ειναι.Απλα στο μενου του εχει φραγη εισερχομενων κλησεων.Βαζεις τον αριθμο,πατας οκ και εισαι κομπλε.Με το που παρει καποιος τηλεφωνο του το κλεινει στον πρωτο κτυπο στα μουτρα,χωρις να ακουστει κουδουνισμα.Το δοκιμασα με το κινητο μου και δουλευει μια χαρα.

ναι η σε Panasonic το ειχα δει η σε siemens.δεν θυμαμαι..ο πελατης καταλαθος ειχε μπλοκαρει μερικα ατομα εν αγνοια του και εψαχνε να δει γιατι δεν μπορουν να τον καλεσουν μετα.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

πες μου σε παρακαλω το μοντελο να το αγοράσω, εχει και δυνατοτητα κλειδωματος πληκτρολογιου ή κωδικου δικου σου πριν κανεις κλήσεις; γνωριζεις καποια συσκευη με αυτα τα χαρακτηριστικά;

Δημοσ.

πες μου σε παρακαλω το μοντελο να το αγοράσω, εχει και δυνατοτητα κλειδωματος πληκτρολογιου ή κωδικου δικου σου πριν κανεις κλήσεις; γνωριζεις καποια συσκευη με αυτα τα χαρακτηριστικά;

τα Panasonic είναι μαγικά φίλε μου, εγώ ένα που είχα πριν 2 χρόνια είχε ακόμα και do-not-distrub list που έβαζες ώρες που δεν χτύπαγε το τηλέφωνο (εκτός της λίστας εξαίρεσης που έφτιαχνες για πολύ φίλους οικογένεια κτλ). Βέβαια μιλάμε για τα ακριβότερα μοντέλα από 50 ευρώ και πάνω, όχι τα φτηνά...

• Like 1
Δημοσ.

Αργησα λιγο να το δω γιατι ελειπα 3ημερακι.Μοντελο ειναι αυτο.Δυστηχως δεν ξερω εαν εχει τις δυνατοτητες που ζητας(δεν το εχω ψαξει) και τα χαρτια του τα εχω πεταξει.Παντως το εχουμε αρκετα χρονια,δεν νομιζω να το βρεις.

• Like 1
Δημοσ.

σ΄ευχαριστώ που απάντησες, βρηκα αυτό http://www.panasonic.gr/product/kx-tg8061

νομιζω οτι κανει αυτα που ζητάω, το δικο σου εχει πάνω κάτω αυτά τα χαρακτηριστικά;;;

αν μπεις στο site Της panasonic θα γραφει τα χαρακτηριστικα του καθε μοντελου οπως και σιγουρα θα βρεις και manual οποτε μπορεις να δεις αν κανει αυτο που θες γενικοτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...