Tsarou4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση....χρησιμοποιώ τον υπολογιστή με την κιθάρα μου και εχω παρατηρησει ενα lag στον ηχο λιγοτερο απο δευτερολεπτο αλλα πολυ ενοχλητικο ... αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω για ηχο την onboard καρτα ηχου της μητρικης μου (Z68 Pro3 Gen3)...ξερετε αν θα βελτιωθει αυτη η καθυστερηση αν του βαλω καρτα ηχου after market...;;; Ή γενικά αν ξερετε αλλον τροπο να βελτιωσω το lag αυτο... Ευχαριστώ
DIMSAV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δεν βελτιωνεται με την καρτα ηχου που εχεις πρεπει καινουρια και μαλιστα με ASIO drivers που μπορεις να εχεις ελαχιστο latensy.
duffyduck Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml Κατι στο συστημα σου δημιουργει καθυστερηση, μπορει να ειναι καποιο προγραμμα ή driver, ή μπορει να ειναι καποιο setting στη καρτα ηχου, οπως ενεργοποιηση εφε, ενεργοποιηση του Dolby ή του DTS (οποια εκδοχη τους). Για παραδειγμα οταν ενεργοποιω το Dolby Headphone, τοτε το DPC latency μεγαλωνει δραματικα. Ειδικα αν εχεις Windows 8 τοτε το προβλημα με το DPC latency γινεται πιο εντονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα