Evoliasmenos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 ενταξει το εστειλες???βρηκα ενα αρχειο 2kb....τοσο μικρο ειναι???
Evoliasmenos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 ναι αυτο ειναι και κατι τελευταιο....μολις παρατηρησα οτι μου τελειωσαν τα cd,εχω μονο dvd...ενοχλει αυτο την διαδικασια???
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 οχι απλα θα πανε χαμενα τοσα gb στα dvd για 600 mb iso αλλα καλου κακου αν εχεις το virtual box η οποιαδηποτε virtual machine, πριν το γραψεις κανε μια δοκιμη αν bootarei απο το iso που πιστευω βεβαια οτι θα κανει boot αν ναι εισαι ok
Evoliasmenos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 εγινε...σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια...
Evoliasmenos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 παιδια τζαμπα χαρηκα...εκανα την διαδικασια και δεν λειτουργησε......μηπως θελει το xpboot.bin που εχω αντι το αρχειο που μου εστειλες μπουρτζοβλαχε???
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 παιδια τζαμπα χαρηκα...εκανα την διαδικασια και δεν λειτουργησε......μηπως θελει το xpboot.bin που εχω αντι το αρχειο που μου εστειλες μπουρτζοβλαχε??? για δοκιμασε και το αλλο που λες σε μενα γιατι δουλευσει ετσι?100δες φορες το εκανα εδω γιατι η εξαιρεση?
Evoliasmenos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 δεν ξερω τι να πω...μου εμεινε ενα τελευταιο dvd...θα το δοκιμασω και θα σου πω(+ειναι ενα laptop genesis αρκετα παλιο που παιρνει μονο xp εβαλα αυτο το δισκακι μεσα ορισα συσκευες κτλ αλλα λεει not bootable cd-rom μηπως δεν διαβαζει dvd αλλα δεν νομιζω)γιατι ουτε στον δικο μου δουλευε
TheELF Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Τι εννοείς; Αυτό το πρόγραμμα απλά κάνει bootable to usb για τα 7 αυτό είναι αρκετό απλά αντιγράφεις όλα τα αρχεία και είσαι οκ τα xp είναι ποιο παράξενα και δεν δουλεύουν σωστά έτσι,πρέπει να περαστούν με κάποιο πρόγραμμα που βγάζει και μενού και έχει κάποιες ιστορίες για να γίνει σωστή εγκατάσταση. Διαβολεμένε,κάνε μας πλάκα να μην έχεις ορίσει από το bios να ξεκινάει από το cd/dvd....
lexmark Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό το πρόγραμμα απλά κάνει bootable to usb για τα 7 αυτό είναι αρκετό απλά αντιγράφεις όλα τα αρχεία και είσαι οκ τα xp είναι ποιο παράξενα και δεν δουλεύουν σωστά έτσι,πρέπει να περαστούν με κάποιο πρόγραμμα που βγάζει και μενού και έχει κάποιες ιστορίες για να γίνει σωστή εγκατάσταση. Διαβολεμένε,κάνε μας πλάκα να μην έχεις ορίσει από το bios να ξεκινάει από το cd/dvd.... Nope, δεν ξέρω πως ήταν παλιά πάντως τώρα κάνει ολόκληρη τη διαδικασία Και για XP.
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 καλημερα παιδια...τα εκανα ολα και παλι δεν μπορω να κανω boot...μπουρτζοβλαχε δεν επιασε τπτ απο αυτα που καναμε...τι να πω δεν εχετε κανενα δισκακι ετοιομο να μου το στειλετε???
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 κατι δεν κανεις καλα αφου στο vware εκανε boot οταν το δοκιμασαμε, το iso πως το γραφεις? Σαν img burn η ριχνεις το iso σκετο στο cd?στο bios αποθηκευεις τις ρυθμισεις να ξεκινησει απο το cd?
TheELF Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Nope, δεν ξέρω πως ήταν παλιά πάντως τώρα κάνει ολόκληρη τη διαδικασία Και για XP. Πάσο,εγώ μια φορά όσες φορές δοκίμασα από iso να περάσω XP είχα αποτύχει,για να δούμε πότε θα το δοκιμάσουμε αυτό τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα