koutoukos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μπορω να περασω καποια εφαρμογη στο ipad 2 ετσι ωστε να μπορω να κατεβαζω ταινια και να την βλεπω?Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για την θέαση ταινιών στο iPad. Προσωπικά προτιμώ τo AVPlayerHD αλλά υπάρχουν και δωρεάν, όπως το playable... Το θέμα μεταφέρθηκε στο ορθό forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 aVPlayer HD και γω και AcePlayer Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα με το jailbreak υπάρχει και το XBMC, το οποίο το θεωρώ κορυφή. Υποστηρίζει επίσης streaming από samba server (το PC δηλαδή με Windows πχ.) οπότε γλυτώνεις χώρο στη συσκευή. Έβαλα mkv 1080p βαρβάτο με stream και το έπαιξε άψογα στο iPad 3. Αξίζει μια δοκιμή πιστεύω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Υπενθυμιζω πως: [url=http://www.insomnia.gr/forum-0/announcement-13-όροι-χρήσης-του-ιστοτόπου-insomniagr/]Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να μην αναζητούν ή δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας Αν εχετε οποιαδηποτε απορια παρακαλω διαβαστε τους Ορους Χρησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Υπενθυμιζω πως: [url=http://www.insomnia.gr/forum-0/announcement-13-όροι-χρήσης-του-ιστοτόπου-insomniagr/]Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Αν εχετε οποιαδηποτε απορια παρακαλω διαβαστε τους Ορους Χρησης. Να κάνω μια ερώτηση? Το XBMC το οποίο ανέφερε ο φίλος από μόνο του δεν είναι πειρατικό πιστεύω, επειδή κάνει πολύ περισσότερα, όπως το θέμα του streaming από το PC. Τώρα για άλλα features που αυτό έχει δεν έγινε αναφορά. Απλά ρωτάω για να το ξεκαθαρίσω και γω στο μυαλό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Οχι δεν αναφερομουν στο XBMC, εχουν αφαιρεθει μηνυματα στα οποια αναφερεται το ποστ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, είχε γράψει ο ΟΡ ένα μήνυμα για έναν tracker απ' ό,τι πρόλαβα να δω ... Το XBMC εμένα με έκανε να αφαιρέσω πέρα από media player και εφαρμογές τύπου Air Video, Stream To Me, Plex, οι οποίες κάνουν stream και transcoding on-the-fly (δηλαδή χρησιμοποιούν το ffmpeg στο PC για να κάνουν encode το video σε format συμβατό με το iOS και μετά κάνουν stream αυτό). Δουλεύουν καλά αλλά είναι ένας extra server στο PC. Το XBMC με το hardware acceleration που υποστηρίζει πιστεύω παίζει τα πάντα χωρίς να χρειάζεται transcoding. Θα πρότεινα πάντως όποιος το χρησιμοποιήσει να μην κάνει χρήση του function που έχει για να φτιάχνει database από τις ταινίες και τις σειρές (scraper). Τα φτιάχνει ωραία με εξώφυλλα και reviews από theTVDB και IMDB (ή αντίστοιχα) αλλά όλα αυτά πιάνουν χώρο. Σε εμένα π.χ. ήθελε άνετα 500mb για αυτά τα δεδομένα και πιστεύω, ειδικά σε 16gb συσκευές, δεν αξίζει. Επίσης στην έκδοση 12 (Frodo) έχουν προσθέσει και LiveTV/PVR function, το οποίο δεν έχω ψάξει πολύ ακόμα, αλλά φαντάζομαι γίνεται με ένα USB DVB-T stick στο PC και κάποιο software για backend να streamάρει TV στο iPad με λειτουργίες εγγραφής κτλ. Δεν φαντάζομαι ότι υπάρχει κάτι στην ελληνική τηλεόραση που να αξίζει τον κόπο αλλά ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cool_ted Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να κάνει stream τις ταινίες που έχω στο PC χωρίς να χρειάζεται να τις ανεβάζω κάπου πρώτα; Απλά να συνδέεται το iPad στο ίδιο δίκτυο με το PC και να διαβάζει τις ταινίες που έχω μέσα (οτι κάνει ενα media player δηλαδή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosMouz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να κάνει stream τις ταινίες που έχω στο PC χωρίς να χρειάζεται να τις ανεβάζω κάπου πρώτα; Απλά να συνδέεται το iPad στο ίδιο δίκτυο με το PC και να διαβάζει τις ταινίες που έχω μέσα (οτι κάνει ενα media player δηλαδή). Καλησπέρα! Δοκίμασε το VLC streamer! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cool_ted Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να κάνει stream τις ταινίες που έχω στο PC χωρίς να χρειάζεται να τις ανεβάζω κάπου πρώτα; Απλά να συνδέεται το iPad στο ίδιο δίκτυο με το PC και να διαβάζει τις ταινίες που έχω μέσα (οτι κάνει ενα media player δηλαδή). Καλησπέρα! Δοκίμασε το VLC streamer! Το δοκίμασα αλλά κάνει πολύ ώρα για να κάνει converting τις ταινίες που βάζεις. Thanks anyway Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα