Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ηρθε ο ηλεκτρολογος και εγινε κατι που δεν καταλαβα

οπως ειναι κανονικα η συνδεσμολογια περνω τηλεφωνο το σταθερο για να ακουσει οτι δεν χτυπαει και μου ελεγε οτι ειναι κατειλημμενο ή δεν εκανε τιποτα ή χτυπαγε περιεργα. 

βαζει κατευθειαν το τηλεφωνο στην πριζα και ολα ηταν οκ. απο την στιγμη που θεωρητικα εχει προβλημα το καλωδιο δεν θα επρεπε να εχει τα ιδια "συμπτωματα" με πριν; 

Δημοσ.

1) δοκιμασε χωρις σπλιτερακι κατευθειαν πανω στη πριζα μονο το ρουτερ χωρις κανενα τηλεφωνο πανω και πες μας

2) Δες αν οι τηλεφωνικες πριζες ειναι αυτες οι παλιες του οτε ή και με κυκλωμα πυκνωτη πανω.... τις πετας και βαζεις απλες χωρις τιποτα.

Δημοσ.

Καλά ήρθε ο ηλεκτρολόγος τον πλήρωσες και δεν κατάλαβες τι έκανε, και εκτός αυτού εχεις ακόμα πρόβλημα?

δεν τον πληρωσα

περιμενω απο της 10 το πρωι να μου αλλαξει ο οτε την συνδεση και να την κανει 24αρα και θα σας πω μετα...

Δημοσ.

τελικά τι έγινε? με την απορία θα μείνουμε? :P

δεν εγινε τιποτα γιατι εκει στον οτε ειναι μακ@κες

ηρθε ο ηλεκτρολογος προχθες, ελεγες τις θεωριες του, αλλαξα σπλιτερ και καλωδια στο ρουτερ εκει ετσι ηθελε αυτος, τα πληρωσα κιολας και το τηλεφωνο παραδοξος φτιαχτηκε. εγω ειχα μεινει χαζος γιατι λεω δεν γινεται να ειναι το σπλιτερ. τελικα ειχα δικιο γιατι το ιδιο απογευμα παλι ειχε προβλημα, καλουσα απο το κινητο μου, η κληση επεφτε χωρις λογο, και το σταθερο συνεχισε να χτυπαει. 

απο εχθες το πρωι εχω παρει τον οτε τηλεφωνο να μου βαλουν την 24αρα παλι να κανω καποιες δοκιμες, τους πηρα και σημερα το μεσημερι για να κανω παραπονα και ακομα δεν μου την εχουν αλλαξει. 2 λεπτα υποθεση ειναι ετσι. η τηλεφωνητρια μου ειπε οτι αργουν τοσο λογω φορτου εργασιας, και της λεω μα καλα ποσους τεχνικους εχετε; ολος ο οτε εχει προβλημα; εμεινε αφωνη. την πρωτη φορα που ειχα ζητηση να γινει αυτη η αλλαγη 3 εβδομαδες πριν στα πρωτα 20 λεπτα την ειχαν κανει

ο ηλεκτρολογος δεν θελει να μου πειραξει τα καλωδια κατω στον πινακα γιατι λεει μπορει να του πουν τιποτα απο τον οτε, ο οτε με γραφει κανονικα, οποτε ειμαι μονος μου

θελω τωρα να μπει η 24αρα παλι με συνεπεια να μην εχω ιντερνετ ωστε να ερθει ο τεχνικος του οτε να μου αλλαξει ζευγαρι κατω στον πινακα μπας και δουλεψει αλλιως να βαλουμε το ρουτερ στον πινακα οπως ειπε ο νικος πιο πανω αν θυμαμε καλα ωστε να δω οτι ερχεται κανονικα το ιντερνετ για να μπορω να πεισω τον ιδιοκτητη οτι φταιει το καλωδιο και να το αλλαξουμε ή να βαλουμε εξωτερικο. 

τραγικο. δεν εχω βλεπεις αυτο το μηχανηματακι για να βγαλω τα καλωδια απο την ρεγκλετα. τωρα που θα παω αθηνα παλι, ισως να το παρω απο εναν φιλο, να μου δειξει πως γινεται και να το κανω μονος μου. 

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται μηχανάκι για να βγάλεις το καλώδιο, το τραβάς με προσοχή και βγαίνει και μετά πάλι με προσοχή και ενα λεπτό αντικείμενο μαχαιράκι κατσαβιδακι το πιέζεις μέσα και είσαι οκ, αυτός ο ηλεκτρολόγος τι έκανε?

Εσυ δεν τα καταφέρνεις καθόλου, δεν μπορείς να τα ξηλώσεις όλα μέσα στο σπίτι απο την κεντρική πρίζα και να συνδέσεις κατ ευθείαν τον ρουτερ.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται μηχανάκι για να βγάλεις το καλώδιο, το τραβάς με προσοχή και βγαίνει και μετά πάλι με προσοχή και ενα λεπτό αντικείμενο μαχαιράκι κατσαβιδακι το πιέζεις μέσα και είσαι οκ, αυτός ο ηλεκτρολόγος τι έκανε?

Εσυ δεν τα καταφέρνεις καθόλου, δεν μπορείς να τα ξηλώσεις όλα μέσα στο σπίτι απο την κεντρική πρίζα και να συνδέσεις κατ ευθείαν τον ρουτερ.

ο ηλεκτρολογος ειναι πεπεισμενος οτι φταιει ο οτε επειδη του εχει ξανατυχει... τι να πεις

δεν το καταλαβα αυτο. το ρουτερ θελω να βαλω κατευθειαν στα καλωδια του οτε κατω στον πινακα για να δω αν οντως ερχεται κανονικα το ιντερνετ...

Δημοσ.

εκει στον οτε κατι περνουν. ειχα παρει απο την τριτη το πρωι να τηλεφωνο για να μου αλλαξουν την συνδεση σε 24αρα. πηρα αλλες 2 φορες και εκανα παραπονα γιατι αργουσαν. ειχε γραψει η τηλεφωνητρια στις παρατηρησεις να με παρουν τηλεφωνο μολις γινει η αλλη. το κινητο μου το ειχαν. εκανα και πο$στ!@ ομως, εβγαλα το τηλεφωνο απο την πριζα για να μην καλει οταν περνουν ωστε να με παρουν στο κινητο γιατι την πρηγουμενη φορα δεν το ειχαν κανει. και αντι με παρουν τηλεφωνο, προωθησαν το προβλημα στον τεχνικο της περιοχης. με τα πολλα συνενοηθηκα με αυτον καποια στιμγη που θα ξαναπαω να ερθει να βαλει ενα προχειρο καλωδιο ενω θα ειναι ο ιδιοκτητης μπροστα για να τον πεισουμε να βαλουμε αλλο. επειδη οτι μπορω εγω το εχω αλλαξει, υπαρχει περιπτωση να φταιει η πριζα στον τοιχο; οταν την ειχα ανοιξει οι βιδες ηταν σκουριασμενες και με εβαλε σε σκεψεις. αλλιως αν δεν ειναι ουτε η πριζα ειναι σιγουρα το καλωδιο

Δημοσ.

Δοκιμασες με αλλη τηλεφωνικη συσκευη? καλη και επωνυμη?

Το ολο θεμα παντως μυριζει βραχυκυκλωμα το οποιο ο παροχος με μετρηση γραμμης μπορει να το διαπυστωσει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

5 αιωνες αργοτερα εχουμε μια εξελιξη!

ελειπα για 2 εβδομαδες και τις υπολοιπες μερες καποιος με εγραφε κανονικα. τελικα καταφερα και εφερα σημερα τον τεχνικο του οτε, εβαλε προχειρα ενα καλωδιο απο τον πινακα στο router και ειχα και τηλεφωνο και ιντερνετ στο λεπτο. το θεμα ειναι οτι ο ιδιοκτητης επειδη τραβαει τα δικα του με τον οτε πιστευει ακομα οτι αν παρω τηλεφωνο θα μου το φτιαξουν απο εκει... επειδη θα μιλησει με τον τεχνικο του οτε ελπιζω να τον πεισει να βαλουμε ενα αλλο καλωδιο γιατι ειναι κριμα να μην εκμεταλευομαι τα 18mbps που λεει οτι θα πιανω. Ποτε δεν εχω φτασει τοσο κοντα στα 24mbps

Δημοσ.

βαλαμε εξωτερικο καλωδιο και ολα δουλευουν μια χαρα. Μπηκε παλι σημερα η 24αρα και εκει που ελεγαν απο τον οτε οτι θα πιανω 16-18 τωρα χρονιζει στα 13419. Ειναι 500 Kbps πιο κατω απο πριν χαλασει το καλωδιο. Γιατι το κανει αυτο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...