katarasg Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα σε ολους!Παρακαλω την βοηθεια σας γιατι εχω μπλεξει κ εσεις ωσ πιο ψαγμενοι το κατεχετε καλυτερα!Εχω λοιπον το εξης προβλημα.....Εχω ενα scanner HP που το ειχα αγορασει πριν 7 χρονια(νομιζω μοντελο 2160 μπορει να κανω λαθος δεν μπορω να το σω γιατι εχει παει παταρι)το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω μεσα απο την hp na βρω drivers και θα ηθελα παρα πολυ να το σθνδεσω πανω στο deskctop αλλα εχω windows 7 k δεν ξερω τι να κανω@Οποιαδηποτε σκεψη δεκτη!!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!
TheELF Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλά ε,άπαιχτος... Να το κατεβάσεις από το πατάρι και να δεις μπας και το βρει μόνο του από το λειτουργικό,πριν μπεις στην διαδικασία να ποστάρεις εδώ, δεν σου πέρασε από τον νου ε;;;
katarasg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Καλά ε,άπαιχτος... Να το κατεβάσεις από το πατάρι και να δεις μπας και το βρει μόνο του από το λειτουργικό,πριν μπεις στην διαδικασία να ποστάρεις εδώ, δεν σου πέρασε από τον νου ε;;; Καλά ε,εσυ κ αν εισαι απαιχτος!!Μολις ανακαλυψες την Αμερικη!!Φιλαράκο λες να μην τοεχω συνδεσει επανω κ ν ποσταρα ετσι για να σας ζαλισω τα @#$%^%$????Λοιπον κ το εχω συνδεσει και ειχα φαει το καλοκαιρι που μασ περασε εγκαθιστωντας καμια 10αρια driver που ουτε καν τους καταλαβε σε ενα 10ωρο!Οκ συγγνωμε για την επιθεση!!Εχεις να προτεινεις κατι??
TheELF Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ε,καλά ε,άπαιχτος επί δύο,να μυρίσω τα δαχτυλάκια μου να καταλάβω ότι το δοκίμασες;;; Δοκίμασε με αυτό που δουλεύει χωρίς(εξτρά) drivers vuescan
Voodooman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ για ένα scanner επίσης επταετίας δεν βρήκα άκρη ούτε με drivers, ούτε με vuescan. H μόνο λύση που μου δούλεψε ήταν με windows XP mode, αρκεί να έχεις έναν επεξεργαστή που να υποστηρίζει virtualization. Κοίτα και εδώ τί είναι το XP mode και πώς δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα