TwitterLover Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια τα notes τα επεξαν. Ειχα κατι notes στο Mac και τα διαμοιραζει με iCloud στις συσκευες μου. Ως εδω ολα καλα, αλλα, αρχισε και τα διπλασιαζει ολα. και πηγα να διαγραψω τα διπλα και διαγραφτηκαν ολα! Καποια σωθηκαν γιατι ηταν απο το iPhone αλλα αλλα χαθηκαν. Δεν πειραζει. Τωρα που ξαναργεψα μερικα (οπως το προγραμμα μ, παλι τα διπλασιάζει!) Μου εχει σπασει τα νευρα, τι να κανω?
iMarilina Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως έχεις παραπάνω notes ανοιχτά για συγχρονισμό (πχ yahoo google κλπ) και βγαίνουν διπλά; Sent from my iPhone using Insomnia
mtzs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 θα μπεις απο το icloud.com/contacts με browser εκει εχει επιλογη edit και μπορεις να κανεις edit και delete τις διπλες επαφες. αφου τελειωσεις με αυτο θα πατησεις το κουμπι κατω αριστερα θα τις επιλεξεις ολες και θα κανεις export σε vcard. καλου κακου να τις εχεις ολες. απο το vcard μπορεις να τις περασεις σε outlook windows contacts, mac contacts κτλπ Προσεχε το αρχειο vcard που εχει ολες τις επαφες ειναι μεγεθους 100-200KB ενω μια απλη επαφη ειναι μεγεθους 40Byte περιπου. στο λεω για να τις επιλεξεις ολες να βγουνε σε ενα αρχειο. μετα αφου τελειωσεις με το edit, delete και export, σβησε ολες τις επαφες απο το iphone, ipad η mac και αστο να κανει εκ νεου synch η περνα τες μεσω outlook. μπορεις επισης το vcard να το κανεις import σε google contacts online. εσυ αποφασιζεις πως το θες. Το ιδιο κανεις και με τα notes παραδοξως εκανα αυτη την εργασια εχθες μετα απο jb σε 6.1 και setup as new και βρηκα την υγεια μου γιατι ειχα μεχρι και τετραπλες επαφες. απλα θελει λιγο χρονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα