Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ την κάρτα τηλεόρασης στο λαπτοπ ως βίντεο.

H κάρτα είναι μια AverMedia Hyvrid Volar ΗΧ και τώρα που η μετάδοση είναι ψηφιακή γράφει απευθείας σε mp4 ( μάλλον γράφει το περιεχόμενο που εκπέμπεται απευθείας στο δίσκο χωρίς μετατροπές). Για το συγκεκριμένο φορμά αρχείου το Virtualdub το αναγνωρίζει μεν αλλά και τα δύο παράθυρα είναι μαύρα, και χωρίς ήχο.

Το αρχείο παίζει κανονικά στον windows media player classic των xp.

To μόνο που χρειάζομαι είναι cut τις διαφημίσεις , λειτουργία παρόμοια με του virtualdub,

Υπάρχει κάποιο Plugin που μπορεί να προστεθεί στο virtual dub ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα, απλό και  γρήγορο αν γίνεται freeware καθώς το θέλω για προσωπική χρήση. 

Χρησιμοποιώ xp καλύτερα αλλά έχω και win 7 στο laptop.

Δημοσ.

Avidemux και από μένα.

Ούτε μετατροπές ούτε καθυστερήσεις. Επιλέγεις με Α και Β το σημείο κοπής και πατάς ENTER. Επαναλαμβάνεις και μόλις τελειώσεις πατάς Save video έχοντας επιλεγμένο copy σε video και audio και mp4 στο format.

Δημοσ.

Δυστυχώς ούτε το windows movie maker oute το avidemux μπόρεσαν να δουν το αρχείο.

Το windows movie maker των xp μου έβγαλαν μύνημα ότι δεν αναγνωρίζουν το αρχείο, και το avidemux έβγαλε πράσινη οθόνη στο παράθυρο χωρίς να αλλάζει η ένδειξη του χρόνου....

Δυστυχώς το insomnia den me αφίνει να Επισυνάψω έν μικρό δείγμα που μόλις έκανα capture 1mb περίπου μήπως και μπορεί κάποιος να δει τις ιδιότητες του αρχείου.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ανεβάσω κάπου και να το δει κάπιος ?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με τo Windows movie maker των 7 όπως είπα, μπορεί να το κάνει. Με των xp σιγουρα δεν θα το έκανε,γιαυτό δεν σου το είπα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, ναι, πρέπει να ανοίγει και MOV.

Αν δεν τα καταφέρεις με την τελευταία έκδοση, κατέβασε κάποιο build της σειράς 2.5.x. Στην 2.6.x, δυστυχώς η συμβατότητα με τα λιγότερο δημοφιλή formats έχει κάνει κοιλιά... :-/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...