Prof_Chaos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005Z1CYYY/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE Για όσους δεν την βιάζονται γιατι εχει αναμονη ,στα 32.18€ με super save delivery . Ανενεργόποιηστε το currency converter στο checkout. Οι 2 εβδομάδες αναμονής ειναι πλασματικές . Πάντα κάνει dispatch σε λίγες μέρες.. Στα ελληνικά μηλομαγαζα 44 minimum. 1
downhill Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 δεν είναι και πολύ "smart" όταν γεμίζει γρατζουνιές η πλάτη του ipad
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 δεν είναι και πολύ "smart" όταν γεμίζει γρατζουνιές η πλάτη του ipadΟπως και να χει κάποιοι την προτιμούν μιας και βολεύει το γεγονός ότι ειναι αποσπωμενη..Επίσης δεν γεμίζει κιόλας γρατζουνιες αν προσέχεις και λίγο.. Ο no name ναι γεμίζουν. Η λύση για τις γρατζουνιες ειναι πολύ εύκολη ... Ενα σιλοτειπ κομμένο στα 2 καθετα με ενα λεπιδακι και το κολλάς κατα μηκος της επιφανείας που ακουμπαει ο μαγνήτης,(στο σώμα του iPad) δεν φαίνεται καθόλου μιας και το καλυπτει το Smart Cover και δεν έχεις την παραμικρή γρατζουνια.. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Το χρώμα όμως δεν ειναι ωραιοΥποκειμενικό φίλε μου .. 29.99 λίρες έχει το μπλεδακι αν προτιμας ή 35.11 ευρώ.2 κομματάκια μείνανε για το μπλε.. http://www.amazon.co.uk/Apple-Polyurethane-Smart-Cover-iPad/dp/B005Z1CZIY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1360603724&sr=8-1
downhill Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Οπως και να χει κάποιοι την προτιμούν μιας και βολεύει το γεγονός ότι ειναι αποσπωμενη.. Επίσης δεν γεμίζει κιόλας γρατζουνιες αν προσέχεις και λίγο.. Ο no name ναι γεμίζουν. Η λύση για τις γρατζουνιες ειναι πολύ εύκολη ... Ενα σιλοτειπ κομμένο στα 2 καθετα με ενα λεπιδακι και το κολλάς κατα μηκος της επιφανείας που ακουμπαει ο μαγνήτης,(στο σώμα του iPad) δεν φαίνεται καθόλου μιας και το καλυπτει το Smart Cover και δεν έχεις την παραμικρή γρατζουνια.. όχι δεν κατάλαβες. το λέω με την έννοια ότι δεν προστατεύει καθόλου το πίσω μέρος του ipad. υπάρχουν κάποιες θήκες από άλλες εταιρείες που έχουν παρόμοιες λειτουργίες, αλλά προστατεύουν ολόκληρο το ipad. πχ. kensigton. και μπαινοβγαίνει εύκολα. βέβαια προσθέτει λίγο στο πάχος της συσκευής και δεν έχει το αυτόματο on-off.
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 όχι δεν κατάλαβες. το λέω με την έννοια ότι δεν προστατεύει καθόλου το πίσω μέρος του ipad. υπάρχουν κάποιες θήκες από άλλες εταιρείες που έχουν παρόμοιες λειτουργίες, αλλά προστατεύουν ολόκληρο το ipad. πχ. kensigton. και μπαινοβγαίνει εύκολα. βέβαια προσθέτει λίγο στο πάχος της συσκευής και δεν έχει το αυτόματο on-off. Ναι αν δεν έχεις back case σύμφωνω μαζί σου. Αλλα αγοράζεις μια διαφανή σιλικονη απο eBay με 5 δολάρια ή μια απο amazon όπως της belkin που ειναι και ομορφη με 10 ευρώ . Σύνολο στα 42 ευρώ αν θέλεις πάντα να αξιοποιεις το αποσπωμενο Smart Cover.. Αλλα και το on off της συσκευής. Και όπως γράφω και στο αντίστοιχο thread που άνοιξα ποτέ μα ποτέ no name Smart Cover !! Κίνδυνος παρεμβολης μαγνήτων με την οθόνη. Βγήκα οφ λίγο αλλα αξίζει να το τονίσουμε.
mindtrapper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως για τις θήκες που δεν έχουν το on/off που λέτε δεν είναι πρόβλημα. Και η Hama μου δεν το είχε επειδή είναι για το iPad 2 και εγώ έβαλα το 3 μέσα. Λίγη κόλλα στιγμής και ένας μαγνήτης από τους στρογγυλούς που μοιάζουν με μπαταρία ρολογιού, δουλεύει μούρλια. Το λέω για να μην ξεγράψετε καμιά παλιά θήκη απλά επειδή δεν έχει on/off. Στα του θέματος τώρα, καλή τιμούλα για original smart cover αλλά εγώ προσωπικά ψάχνω κάποια άλλη λύση που επίσης να μην προσθέτει πάχος αλλά και να μην γρατζουνάει. Δεν εμπιστεύομαι ότι ακόμα και με invisible shield πίσω δε θα κάνει σημάδι με το άνοιξε κλείσε με τον καιρό ... Πίσω στην αναζήτηση λοιπόν.
yog35 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί στέλνουν Ελλάδα την γκρι και στη μπλε οχι; Sent from my iPad using Insomnia
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Χμμ μεχρι χθες η μπλε έφτανε checkout στις 29.99 λίρες δεν μου χει ξανατυχει! Πάντως για τις θήκες που δεν έχουν το on/off που λέτε δεν είναι πρόβλημα. Και η Hama μου δεν το είχε επειδή είναι για το iPad 2 και εγώ έβαλα το 3 μέσα. Λίγη κόλλα στιγμής και ένας μαγνήτης από τους στρογγυλούς που μοιάζουν με μπαταρία ρολογιού, δουλεύει μούρλια. Το λέω για να μην ξεγράψετε καμιά παλιά θήκη απλά επειδή δεν έχει on/off.Στα του θέματος τώρα, καλή τιμούλα για original smart cover αλλά εγώ προσωπικά ψάχνω κάποια άλλη λύση που επίσης να μην προσθέτει πάχος αλλά και να μην γρατζουνάει. Δεν εμπιστεύομαι ότι ακόμα και με invisible shield πίσω δε θα κάνει σημάδι με το άνοιξε κλείσε με τον καιρό ... Πίσω στην αναζήτηση λοιπόν. Back case καλό (speck ή belkin) και Smart Cover αφού κανείς αυτό που έγραψα λίγο πιο πάνω .. Λεπτό κομψό και δεν θα δεις ίχνος γρατζουνιας.. Μετά πας σε ενιαία λύση χωρίς smart case.. Δες σε speck πανέμορφες και κομψές 45ευρω αυτή .. http://www.speckproducts.com/tablet-ipad-cases/the-new-ipad/magfolio-for-ipad.html
alexmm Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Χμμ μεχρι χθες η μπλε έφτανε checkout στις 29.99 λίρες δεν μου χει ξανατυχει! Back case καλό (speck ή belkin) και Smart Cover αφού κανείς αυτό που έγραψα λίγο πιο πάνω .. Λεπτό κομψό και δεν θα δεις ίχνος γρατζουνιας.. Μετά πας σε ενιαία λύση χωρίς smart case.. Δες σε speck πανέμορφες και κομψές 45ευρω αυτή .. http://www.speckproducts.com/tablet-ipad-cases/the-new-ipad/magfolio-for-ipad.html όντως όμορφη η magfolio φίλε. σε μπελάδες μας έβαλες! και ευχαριστώ και για την πληροφορία για τα covers που δεν είναι ορίτζιναλ 1
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 όντως όμορφη η magfolio φίλε. σε μπελάδες μας έβαλες!και ευχαριστώ και για την πληροφορία για τα covers που δεν είναι ορίτζιναλΠαρακαλώ και για όσους δεν έχουν δει τι μπορεί να συμβεί με ένα κινέζικο Smart Cover ας ρίξουν μια ματιά θα τους σώσει απο χειρότερα..http://www.insomnia.gr/topic/475134-προσοχη-σε-noname-smartcover-απο-κίνα-για-ipad/
yog35 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχει τελικά καμία original θήκη που να την στέλνουν Ελλάδα; Sent from my iPhone using Insomnia
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 http://www.amazon.co.uk/Griffin-Intellicase-Auto-Wake-Stand/dp/B007JI082G/ref=sr_1_49?ie=UTF8&qid=1361014391&sr=8-49 Ευκαιρία στο κόκκινο χρώμα της griffin intellicase μόνο 16 λίρες δωρεάν μεταφορικα !!!! Την έχω εξαιρετική πραγματικά ..στιβαρη προστατεύει πολυ καλα και δεν δίνει όγκο! Κάνει για ipad 2 , 3 και 4 το μπλε το peacock και το ροζ στις 25 λίρες ειναι με δωρεάν μεταφορικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις