CoOliO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά..Δοκίμασα σήμερα να αλλάξω router με πλήρη αποτυχία!!Ενώ το έβαλα σωστά το ανοίγω από το περιηγητή και δεν μου εμφανίζει το πλαίσιο για να περάσω τους κωδικούς!Μου λέει There is not PPP connection..Παίζει να μην γίνεται επειδή είναι του ΟΤΕ και εγώ έχω Wind?Και το παλιό μου router του ΟΤΕ είναι αλλά τους πέρνει κανονικά τους κωδικούς!!Any help??Καίγομαι!!
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά..Δοκίμασα σήμερα να αλλάξω router με πλήρη αποτυχία!!Ενώ το έβαλα σωστά το ανοίγω από το περιηγητή και δεν μου εμφανίζει το πλαίσιο για να περάσω τους κωδικούς!Μου λέει There is not PPP connection..Παίζει να μην γίνεται επειδή είναι του ΟΤΕ και εγώ έχω Wind?Και το παλιό μου router του ΟΤΕ είναι αλλά τους πέρνει κανονικά τους κωδικούς!!Any help??Καίγομαι!! a.δοκιμασε με internet explorer. β.καντο Hard reset πρωτα. γ.με την ip θα μπεις στο μενου οχι με το cd. δ.οχι δεν υπαρχει θεμα που ειναι του οτε.και ο οτε και η wind παιζουν με στοιχεια οσο ξερω οποτε θα εισαι μια χαρα.
CoOliO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Το a το δοκίμασα..Έκανα reset και από το κουμπί και από το menu μέσα..Με το cd πήγαινα να το κάνω εγκατάσταση μέσω ethernet και δεν μου έπερνε το username επειδή ήθελε στο τέλος να είναι otenet.gr!!!Hard reset εννοείς το reset που είναι μέσα στο router από τις ρυθμίσεις σωστά?
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Το a το δοκίμασα..Έκανα reset και από το κουμπί και από το menu μέσα..Με το cd πήγαινα να το κάνω εγκατάσταση μέσω ethernet και δεν μου έπερνε το username επειδή ήθελε στο τέλος να είναι otenet.gr!!!Hard reset εννοείς το reset που είναι μέσα στο router από τις ρυθμίσεις σωστά? μην κανεις εγκατασταση με το cd αλλα μπες διαμεσω της Ip στον ρουτερ.αν εχουν κλειδωμενο τωρα το firmware να αφηνει μονο username @otenet.gr τοτε δυστυχως επειδη η wind οσο ξερω εχει στοιχεια για να μπεις στο ιντερνετ τοτε θα πρεπει να βρεις καποιο Generic firmware για να ξεκλειδωθει αυτη η δυνατοτητα. εκτος αν υπαρχει τροπος να κανεις backup to config να μπεις μεσα να αλλαξεις το username και μετα να το ανεβασεις παλι το configuration.το εχω δει νομιζω να παιζει ετσι σε αλλο ρουτερ. αν και κατι ειχα ακουσει για την wind για καποια generic στοιχεια.ισχυει αυτο?εσυ απο την wind εχεις κανονικα username και password??? πχ [email protected] κτλ κτλ??
CoOliO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό με το backup δεν νομίζω να το καταφέρω..Ναι έχω στοιχεία [email protected]!!!Ένα άλλο router που έχω του ΟΤΕ κάνει όμως δουλεία και το δέχεται..Θα τα καταφέρω να βρω Generic firmware?
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό με το backup δεν νομίζω να το καταφέρω..Ναι έχω στοιχεία [email protected]!!!Ένα άλλο router που έχω του ΟΤΕ κάνει όμως δουλεία και το δέχεται..Θα τα καταφέρω να βρω Generic firmware? δες καταρχην στο site της sagem.β.δες αν πας να το κανεις απο το interface απευθειας και οχι απο το cd αν θα πετυχει.ναι το αλλο ρουτερ μπορει να ηταν ξεκλειδωτο τελειως.αυτο με το backup μπορει να γινεται μπορει και οχι.
CoOliO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δεν βρίσκω τίποτα στο site..Οπότε είναι άχρηστο το router σωστά?Θέλει μόνο ΟΤΕ
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 α.googlare για firmware. β.κοιτα στο site Του οτε μπας και κανα πιο νεο ειναι ξεκλειδωτο. γ.δεν γινεται απο το web interface??
CoOliO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Στον οτέ έψαξα και δεν βρήκα firmwire του sagem Αυτό με το web interface δεν το ξέρω Ούτε στο google κατάφερα να βρω Ο ΟΤΕ δεν έχει τίποταhttp://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/manuals-firmware-upgrades/cos_cat_003-cconnx_ekxoplismos_new-codigies_egkatastasis-p1.html Έβαλα ένα modem PHILIPS CGA3600N/TE και το έκανα reset..Χωρίς να περάσω καν username και password συνδέθηκα κανονικά!Μετά μπήκα πέρασα κωδικούς και όλα οκ..Σε βοήθησε καθόλου αυτό που σε είπα?
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Στον οτέ έψαξα και δεν βρήκα firmwire του sagem Αυτό με το web interface δεν το ξέρω Ούτε στο google κατάφερα να βρω Ο ΟΤΕ δεν έχει τίποτα http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/manuals-firmware-upgrades/cos_cat_003-cconnx_ekxoplismos_new-codigies_egkatastasis-p1.html Έβαλα ένα modem PHILIPS CGA3600N/TE και το έκανα reset..Χωρίς να περάσω καν username και password συνδέθηκα κανονικά!Μετά μπήκα πέρασα κωδικούς και όλα οκ..Σε βοήθησε καθόλου αυτό που σε είπα? αντι να τρεξεις το cd θα μπεις στο Web interface του ρουτερ με τον internet explorer γραφοντας την Ip του ρουτερ πχ 192.168.1.1 η οτι αλλο εχει,την λεει η στο manual η την γραφει απο κατω η την βλεπεις με Ipconfig απο command prompt(default gateway). b.στο Philips λογικα μπηκες στο interface απο το cd πηγες και εβαλες Username και Password αυτα που ειπες της tellas και επαιξε σωστα??
CoOliO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Στο philips με το που το σύνδεσα έκανα reset και συνδέθηκα κανονικά χωρίς να περάσω κωδικούς κλπ..Απλά μετά έγραψα 192.168.2.1 και πέρασα τους κωδικούς μου έκανα επανεκκίνηση και όλα καλά..Εεε αυτό με το sagem δεν γίνεται!!!
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 αν μπηκες κανονικα στο 192.168.2.1 και εκει σου λεει αυτο για το οτενετ τοτε μονο firmware σε σωζει η αυτο με το backup restore.
CoOliO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή και firmware δεν βρίσκω αλλά και με το backup δεν πρόκειται να τα καταφέρω θα δουλέψω για λίγο καιρό το philips μέχρι να βρω κάποιο άλλο!!Ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες!!
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 για το backup μπορει να παιξει μπορει και οχι αναλογως πως σωζει το backup το καθε ρουτερ.σε μερικα ειναι με κανονικη μορφη που το ανοιγεις με text editor και πειραζεις τα παντα.σε αλλα απλα δεν καταλαβαινεις τιποτα.ενας αλλος τροπος αλλα λιγο βλακεια γιατι ετσι θα παιζει ενα pc ειναι το ρουτερ να γυρισει σε bridge mode και μετα να κανεις εικονιδιο συνδεσης μεσα απο τα windows. ελπιζω να εχει wireless το Philips οποτε να κανεις την δουλεια σου κανονικα.
mitsakhs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 το συγκεκριμένο modem το χρησιμοποιώ σε forthnet με firmware [post=http://help.optuszoo.com.au/img/cms/zoohelp/connected/windows/optus_modems/sagemfastfware14062011.zip][/post] της optus περασμένο και δουλεύει ρολόι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα