arxaggelos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Παιιδιά εδώ και μερικές ημέρες ο FF δεν μου φορτώνει κάποια video. Πχ από το www.alphatv.gr. Πάιρνω μήνυμα "server not found" πάνω στο βίντεο (όχι σε όλο το site) Με safari παίζουν κανονικά, όπως επίσης και με το PC. Το youtube επίσης πάιζει κανονικά. Τί μπορεί να φταίει;
mixalis@ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Παιιδιά εδώ και μερικές ημέρες ο FF δεν μου φορτώνει κάποια video. Πχ από το www.alphatv.gr. Πάιρνω μήνυμα "server not found" πάνω στο βίντεο (όχι σε όλο το site) Με safari παίζουν κανονικά, όπως επίσης και με το PC. Το youtube επίσης πάιζει κανονικά. Τί μπορεί να φταίει; με safe mode δοκίμασες;
arxaggelos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, και δεν έφτιαξε. Το flash είναι updated και μόλις δοκίμασα και τον shokwave μήπως και, αλλά δεν. Μου έχει σπάσει τα νεύρα.
iMarilina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 <p>Ναι, και δεν έφτιαξε. Το flash είναι updated και μόλις δοκίμασα και τον shokwave μήπως και, αλλά δεν. Μου έχει σπάσει τα νεύρα.</p> Δοκιμασε σε private browsing mode και πες μου Sent from my iPhone using Insomnia
arxaggelos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δοκιμασε σε private browsing mode και πες μου Sent from my iPhone using Insomnia To ιδιο. Και διστάζω να κάνω factory reset γιατί λογικά θα θέλει μετά πάλι στήσιμο, και δεν μου εγγυάται κανένας ότι θα φτιάξει κι όλας.
iMarilina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δοκιμασε σε private browsing mode και πες μου Sent from my iPhone using Insomnia To ιδιο. Και διστάζω να κάνω factory reset γιατί λογικά θα θέλει μετά πάλι στήσιμο, και δεν μου εγγυάται κανένας ότι θα φτιάξει κι όλας. Δοκίμασες να τον απεγκαταστήσεις, να καθαρίσεις το registry και επανεγκατάσταση;Sent from my iPhone using Insomnia
arxaggelos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Όχι, γιατί και αυτό θέλει ξαναστήσιμο. Αν και με βλέπω εκεί να καταλήγω. Όταν λες registry τί εννοείς; Σε ποιά σημεία μπορεί να αφήσει κατάλοιπα ο FF στο OSX μετά την απεγκατάσταση;
iMarilina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 <p>Όχι, γιατί και αυτό θέλει ξαναστήσιμο. Αν και με βλέπω εκεί να καταλήγω. Όταν λες registry τί εννοείς; Σε ποιά σημεία μπορεί να αφήσει κατάλοιπα ο FF στο OSX μετά την απεγκατάσταση;</p> A σορρυ δεν ειδα οτι εχεις μακ. Τι θα πρεπει να ξαναστήσεις δηλαδή ακριβώς; Αν σωσεις τα bookmarks εντάξει θα είσαι. Αν δε δουλεύει αλλιώς αναγκαστικά θα το κάνεις. Πήγαινε και κατέβασε το καινούριο flash player ξανά απο το adobe.com και δοκίμασε εγκατάσταση Sent from my iPhone using Insomnia
arxaggelos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω τί σκ@τά συμβαίνει. Εκτός από safe mode και private browsing, έκανα factory reset, απεγκατάσταση/νέα εγκατάσταση, απενεργοποίηση του Little Snitch (μπας και), και παρ'όλα αυτά εξακολουθεί να μη δουλεύει. Δεν ξέρω τί άλλο να δοκιμάσω, ειλικρινά.
iMarilina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 <p>Δεν μπορώ να καταλάβω τί σκ@τά συμβαίνει. Εκτός από safe mode και private browsing, έκανα factory reset, απεγκατάσταση/νέα εγκατάσταση, απενεργοποίηση του Little Snitch (μπας και), και παρ'όλα αυτά εξακολουθεί να μη δουλεύει. Δεν ξέρω τί άλλο να δοκιμάσω, ειλικρινά. </p> Ερώτηση...μήπως έχεις adblock plus? Sent from my iPhone using Insomnia Επίσης για κάνε reboot το ρούτερ σου. Sent from my iPhone using Insomnia
arxaggelos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ερώτηση...μήπως έχεις adblock plus? Sent from my iPhone using Insomnia Επίσης για κάνε reboot το ρούτερ σου. Sent from my iPhone using Insomnia Ναι, αλλά μετά το clean install του FF δοκίμασα να ξαναμπω πριν ξαναεγκαταστήσω κανένα από τα addons μου, έτσι ώστε να δω αν έφταιγε κανένα από εκείνα (αν και αν ήταν αυτό θα είχε λειτουργήσει με το safe mode), και πάλι δεν δούλευε. Όσο για του ρούτερ, επειδή είναι η σαπίλα της HOL συνήθως το κάνω επανακκίνηση καθημερινά.
iMarilina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, αλλά μετά το clean install του FF δοκίμασα να ξαναμπω πριν ξαναεγκαταστήσω κανένα από τα addons μου, έτσι ώστε να δω αν έφταιγε κανένα από εκείνα (αν και αν ήταν αυτό θα είχε λειτουργήσει με το safe mode), και πάλι δεν δούλευε. Όσο για του ρούτερ, επειδή είναι η σαπίλα της HOL συνήθως το κάνω επανακκίνηση καθημερινά. Κοιτα απο λίγο ψάξιμο που έκανα, κάτι παρόμοιο απότι λένε φταίει το firewall/router κλπ, δες αν μπορείς να μπεις μέσα στις ρυθμίσεις του ρούτερ (εφοσον τίποτα άλλο δε δουλεύει), και να απενεργοποιήσεις το firewall που πρέπει να έχει (τα περισσότερα ρούτερ έχουν και δικό τους firewall). Και δες αν μπορείς να αλλάξεις και το DNS.
arxaggelos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Τί να πω, θα το δοκιμάσω και αυτό. Πάντως το ρούτερ δεν το έχω πειράξει εδώ και άπειρο καιρό. Ίσως ξεκίνησε το προβλημα μετά την πρόσφατη αναβάθμιση του FF σε 18.0.2, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Σε ευχαριστώ για τα tips.
iMarilina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Τίποτα. Ελπίζω κάτι να δουλέψει απ'αυτά τουλάχιστον. Τον mozilla τον έχω αποκυρήξει προ πολλού γιατί είναι εντελώς βαρύς και ηλίθιος. Chrome και πάλι Chrome.
Gtr34 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ρίξε μια μάτια εδώ :http://support.mozilla.org/en-US/kb/server-not-found-connection-problem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα