xatzhz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Είχα αγοράσει πριν 4 χρόνια από το Plaisio αυτό το κουτί. Μέσα φορούσε την μητρική ASRock G31M-GS η οποία είναι MicroATX. Εγώ τώρα θα ήθελα να σας ρωτήσω, το κουτί μου μπορεί να πάρει και ATX εκτός από MicroATX ; Το έψαξα λίγο στο google αλλά στο skroutz.gr λέει ATX και στο Plaisio.gr έλεγε Middle ATX και δεν βγάζω άκρη. Όποιος γνωρίζει θα με βοηθούσε αρκετά
adtakhs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Midi - ATX είναι , οπότε παίρνει όλες τις ATX μητρικές ! !!!
xatzhz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Midi - ATX είναι , οπότε παίρνει όλες τις ATX μητρικές ! !!! Για αυτό που λες είσαι σίγουρος έτσι ; Γιατί δεν θέλω να την πατήσω.
adtakhs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Τι σκοπεύεις να κάνεις ? Ναι σίγουρος είμαι !
xatzhz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Τι σκοπεύεις να κάνεις ? Θέλω να αλλάξω μητρική και σκέφτομαι να βάλω την ASUS P8H77-M αλλά δεν ξέρω άμα την υποστηρίζει γιατί είναι uATX.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα