Giorgos09 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Κλεψαν το κινητο μου sony xperia s στην περιοχη Βικτωριας. Ξερετε τι μπορω να κανω τωρα; Πχ καπου που πουλαν κλεμενα; Η κατι αλλο; Ειναι smartphone και εχει gps. Το ειχα κλειδωσε με pattern. Μπορουν να μου παρουν αρχεια περα απο αυτα που εχω στην ενσωματωμενη καρτα μνημης; Αναγκαστικα factory restore δε θα κανουν; Ευχαριστω.
tsifotis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 μα και να μαθεις που πουλανε κλεμμενα, ας πουμε επειδη και γω εκει μενω εχουνε τριγυρω μαγαζακια που πουλανε μεταχειρισμενα. Τι θα κανεις; θα παρεις σβαρνα; αντε και να το πετυχεις τι θα του πεις του μαγαζατορα, δικο μου ηταν φερ'το; δυσκολο! εκτος αν εννοεις να αγορασεις και συ κλεμμενο - μην το κανεις - βγαζεις τα ματια σου με τα χερια σου στηριζοντας, πολυ πιθανον τον ιδιο, κλεφτη κινητων. Αρχεια, εχεις κατι σοβαρο; πχ αριθμο πιστωτικης σε σκρηνσοτ στην καρτα μνημης; αμα κανουνε ρεζετ θα παραμεινει - κακως ειχες και καλυτερα να ακυρωσεις τωρα
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δοκιμασε μια αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lookout.labs.planb&hl=en και ποσταρε feedback μετα please γιατι δεν εχω καταληξει αν δουλευει ή οχι.
kfyros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 να πας να δηλώσεις την κλοπή στην αστυνομία, και στη sony ή στον αντιπρόσωπο να ρωτήσεις αν υπάρχει κάποιος μηχανισμός ανεύρεσης.. Δεν ξέρω αν υπάρχει διαδικασία να δηλώσεις και το IMEI στις εταιρίες κινητής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα