Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλεψαν το κινητο μου sony xperia s στην περιοχη Βικτωριας. Ξερετε τι μπορω να κανω τωρα; Πχ καπου που πουλαν κλεμενα; Η κατι αλλο; Ειναι smartphone και εχει gps. Το ειχα κλειδωσε με pattern. Μπορουν να μου παρουν αρχεια περα απο αυτα που εχω στην ενσωματωμενη καρτα μνημης; Αναγκαστικα factory restore δε θα κανουν; Ευχαριστω.

Δημοσ.

μα και να μαθεις που πουλανε κλεμμενα, ας πουμε επειδη και γω εκει μενω εχουνε τριγυρω μαγαζακια που πουλανε μεταχειρισμενα. Τι θα κανεις; θα παρεις σβαρνα; αντε και να το πετυχεις τι θα του πεις του μαγαζατορα, δικο μου ηταν φερ'το; δυσκολο!

εκτος αν εννοεις να αγορασεις και συ κλεμμενο - μην το κανεις - βγαζεις τα ματια σου με τα χερια σου στηριζοντας, πολυ πιθανον τον ιδιο, κλεφτη κινητων.

Αρχεια, εχεις κατι σοβαρο; πχ αριθμο πιστωτικης σε σκρηνσοτ στην καρτα μνημης; αμα κανουνε ρεζετ θα παραμεινει - κακως ειχες και καλυτερα να ακυρωσεις τωρα

Δημοσ.

να πας να δηλώσεις την κλοπή στην αστυνομία, και στη sony ή στον αντιπρόσωπο να ρωτήσεις αν υπάρχει κάποιος μηχανισμός ανεύρεσης..

Δεν ξέρω αν υπάρχει διαδικασία να δηλώσεις και το IMEI στις εταιρίες κινητής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...