kostas_dr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό (ανάμεσα σε άλλα) φαντάζομαι θα εννοούσε αυτός που επινόησε τον όρο: "τεχνητές ανάγκες". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nvidiaman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Το οτι δεν θα βγει καρτα απο την amd ειναι το καλυτερο νεο του 2013. Μακαρι να ακολουθησει και η nvidia. To μονο που εχουν να κανουν και οι 2 ειναι ειναι να μας δωσουν ακομα καλυτερη αποδοση με νεους drivers. Ντρεπομαι οταν βλεπω κονσολες με hardware 7 ετιας να βγαζουν παιχνιδια τυπου HALO 4. Εμεις οι pc αδες δηλαδη τι θα επρεπε να βλεπουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Καλό νέο δεν λέω , αλλά από την άλλη οι τιμές στις υπάρχουσες θα πέσουν σίγουρα πιο αργά από ότι αν έβγαζαν νέα μοντέλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 οι παλιές θα έβγαιναν EOL και θα εξαφανιζόντουσαν από τα ράφια πριν προλάβεις να δεις μειώσεις στις τιμές τους... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nvidiaman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δε ξερω τωρα μηπως με αυτο το νεο ανεβουν οι τιμες κιολας στις amd καρτες. Καλο θα ηταν οσοι περιμενατε να παρετε τωρα μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nvidiaman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά, δηλαδή περιμένετε να μη βγάλει κάρτα η κάθε εταιρεία για να μην αλλάξετε κάρτα; Εγώ είμαι με την ίδια εδώ και 4 χρόνια κι ακόμα όλα τα παιχνίδια στο full τα παίζω, φτάνει πια αυτή η κατναλωτική μανία, όταν παίρνω κάτι κοιτάω να εξυπηρετεί τις ανάγκες μου, αυτό έλειπε, κάθε φορά που θα βγαίνει ένα πιο καινούριο μοντέλο ν'αλλάζουμε. Αν έχετε λεφτά για πέταμα, κάντε το δηλαδή, εμένα λόγος δε μου πέφτει... Φιλε Βασιλη αυτο που λες ειναι λογικο. Αλλα μη ξεχνας οτι ενα πολυ μεγαλο μερος των pc user ανηκει στην enthusiast κατηγορια. Οποτε σχολια τυπου "λεφτα για πεταμα" καλο θα ηταν να μη γινονται. Και εγω θα ηθελα να αλλαζω ferrari καθε χρονο αλλα δεν χλευαζω αυτους που το κανουν επειδη εγω δεν εχω τη δυνατοτητα. Ισα ισα τους ζηλευω καλοπροαιρετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 οι παλιές θα έβγαιναν EOL και θα εξαφανιζόντουσαν από τα ράφια πριν προλάβεις να δεις μειώσεις στις τιμές τους... Ακριβώς αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Φιλε Βασιλη αυτο που λες ειναι λογικο. Αλλα μη ξεχνας οτι ενα πολυ μεγαλο μερος των pc user ανηκει στην enthusiast κατηγορια. Οποτε σχολια τυπου "λεφτα για πεταμα" καλο θα ηταν να μη γινονται. Και εγω θα ηθελα να αλλαζω ferrari καθε χρονο αλλα δεν χλευαζω αυτους που το κανουν επειδη εγω δεν εχω τη δυνατοτητα. Ισα ισα τους ζηλευω καλοπροαιρετα. πολυ καλα τα λες και πολυ καλα κανουν οσοι αλλαζουν σε καθε γενια ακομα και αν αυτη η αλλαγη δινει ελαχιστα ο καθενας τα λεφτα του τα κανει ο,τι γουσταρει και μαγκια του , ομως να μην κατηγορει τις εταιρειες και να παραπονιεται απο πανω.. δεν εχει λογικη αυτο πολυ απλα εμεις που αλλαζουμε hw πιο αραια ομως και περιμενουμε χρονια για να παρουσιαστει κατι πολυ καλυτερο με κατι τετοιες επιλογες που κανουν οι διαφορες εταιρειες δε βλεπουμε το λογο να αλλαξουμε. ομως θα βγει αυριο μεθαυριο η καθε amd και η καθε intel και θα παραπονεθουν οτι οι προσωπικοι υπολογιστες δεν πουλανε και δεν εχουν περαση και οτι το μελλον ειναι στα ταμπλετ.. ε συγγνωμη βρε amd , αλλα οταν μετα απο 3 χρονια (αν βαλουμε μεσα και το '13) το μονο που μου προτεινεις ειναι να αγορασω μια καρτα των 300+ ευρω που δεν ειναι καν 2 φορες καλυτερη απο τη δικη μου , και η τιμη της δεν πεφτει με τιποτα κι απο πανω, θα παρεις τα @@ μου , πώς να το κανουμε το να υπαρχει πιο γρηγορη εξελιξη και γρηγορη απαξιωση ειναι το πιο συμφερον για τους καταναλωτες και το πιο λογικο να συμβαινει μονη εξαιρεση το iphone , αλλα αυτο ειναι ειδικη περιπτωση ή εστω παρε μου τα λεφτα , αλλα δωσε μου κατι φοβερα καλυτερο για τις φοβερες τιμες σου .. οχι με το σταγονομετρο.. γιατι απο οτι δειχνει η ιστορια, ακομα και αναμεσα στους enthusiasts , λιγοι ειναι οι τοσο ενθουσιωδεις που τρεχουν να αλλαξουν απο γενια σε γενια. οι περισσοτεροι θελουν απλα να κανουν αποτελεσματικα τη δουλεια τους και τα ευρω τους να πιανουν τοπο παντως αυτο που τελικα πιστευω σχετικα με το θεμα ειναι οτι η amd εχει αναλαβει αρκετους πελατες για φετος , τα λεφτα της θα τα βγαλει , οποτε ειπε να γραψει για λιγο τους pc gamers και μαλλον τα χει κανει πλακακια με την nvdia , η οποια θελει πλεον να ασχολειται με το να φτιαξει ενα soc της προκοπης για κινητα/ταμπλετες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Η πλάκα είναι ότι αν έβγαζε τώρα θα βγαίναν κάποιοι και θα παραπονιόντουσαν γιατί βγάζει Για ποιούς πελάτες λες qsis ,για τις κονσόλες που θα κυκλοφορήσουν σε ένα χρόνο? Και ποιά λεφτά έχει βγάλει η Amd που πάει από το κακό στο χειρότερο οικονομικά εγώ δεν κατάλαβα. Όλοι ικανοποιημένοι δεν γίνεται να μείνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Για ποιούς πελάτες λες qsis ,για τις κονσόλες που θα κυκλοφορήσουν σε ένα χρόνο? Και ποιά λεφτά έχει βγάλει η Amd που πάει από το κακό στο χειρότερο οικονομικά εγώ δεν κατάλαβα. αν δεν περιμενει να τα βγαλει απο κει , απο πού περιμενει να τα βγαλει ? απο το στοκ των 7xxx ? αν ειναι ετσι τοτε δεν ειναι να απορει που παει απο το κακο στο χειροτερο Όλοι ικανοποιημένοι δεν γίνεται να μείνουν. αυτο ειναι το μονο βεβαιο Η πλάκα είναι ότι αν έβγαζε τώρα θα βγαίναν κάποιοι και θα παραπονιόντουσαν γιατί βγάζει ναι αλλα για πιο λαθος μαλλον λογους σε σχεση με αυτους που παραπονιουνται για το αντιθετο οσοι εχουν τελευταιας φουρνιας καρτες θα συνεχιζουν να μπορουν να κανουν παραπανω απο ικανοποιητικα τη δουλεια τους για αρκετο καιρο ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δεν θα βγάζουν μεγάλα ποσά από τις κονσόλες.Από τα soc περιμένει να βγάλει κάτι φέτος. Και με προηγούμενης γενιάς κάρτες μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου,αναλόγως τον χρήστη βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 http://blogs.amd.com/play/2013/01/29/crysis3-best-with-cat-132/ Συμφωνα με το παραπανω λινκ: Ακομα και η 7770 σηκωνει σε 1080p το νεο crysis σε HQ preset. Οι νεοι beta ειναι 13% πιο γρηγοροι. Και η amd τρεχει benchnarks με intel i7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Αντε να τα βλεπει και η nvidia αυτα να μην χρειαζεται να αλαζουμε gpu τοσο γρηγορα.... Και επειδή βγαίνει GPU τόσο γρήγορα πρέπει να την αλλάζεις; Κλασσικός υπερκαταναλωτισμός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Και η amd τρεχει benchnarks με intel i7. Μέχρι και αυτοί ξέρουν ότι οι cpu τους είναι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μια χαρά είναι οι επεξεργαστές τους.Με extreme των 1000$ δοκίμασαν όχι με κανάν mainstream. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα