Προς το περιεχόμενο

AMD: Δεν θα διαθέσει νέες GPUs μέσα στο 2013

z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!!!!!!

Πωω καλα...ελπιζω η nVidia να φτιαξει σειρα 7XX διοτι δεν μου αρεσει και πολυ η 6XX...και εαν η Redeon υποστηριζαν και κατι σαν cuda....

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παντος καλα νεα ΑΝ δεν ειναι καποιο κολπο της AMD. Αυτο μαλλον σημαινει οτι και η nvidia δε θα χρειαστει να βγαλει νεα σειρα.

Αραγε να εχουν μιλησει οι 2 εταιριες; πολυ θα ηθελα να κρατησω για ακομη ενα χρονο τις 690 μου

Α και παιδια μη το γυρισουμε σε πολεμο εταιριων ελεος. Και οι 2 εταιριες ειναι πολυ καλες πλεον. Ετοιμος ειμουν και  εγω αλλα το μετανιωσα.

• Like 2

Nvidiaman η καλύτερη άποψη που έχω ακούσει,τα πάνε πολύ καλά και οι δύο,προσφέρουν άψογα προϊόντα και θα ναι προς όφελός μας η πτώση τιμών αν συμβεί τελικά!!Μια χαρά θα είσαι για ένα χρόνο ακόμα!!:)

• Like 1

Μηπως, το οτι λογικα φετος θα εχουμε νεες κονσολες που θα φορανε και οι 2 AMD, παιζει ρολο στην μη παρουσιαση νεας σειρας.

Εχει λογικη αυτο που λες. Αν θυμασαι και τη περιοδο που βγηκε το 360 η AMD δεν ειχε παρουσιασει καρτα γραφικων για το pc.

Η AMD εχει 3 μεγαλους πελατες. Microsoft, Sony (αν ισχυουν οι φημες) , Nintento. Διαθετει σχεδον ολα τα resource γι αυτους. 

Παντως εγω ειμαι σε σκεψεις δηλαδη...

1ο σεναριο .... nvidia-amd τα συμφωνησανε να μη βγαλουν καρτες φετος

2ο σεναριο .... η amd δεν μπορει λογω των πολλων υποχρεωσεων προς στους πελατες τις

3ο σεναριο .... μπλοφαρει για να μη βγαλει η nvidia το TITAN (συμπτωση η δηλωση της AMD αυτη τη χρονικη στιγμη ;)

Μενει να δουμε

• Like 2

Έτσι όπως πανε τα παιχνίδια υπέρ αρκετές είναι και οι τωρινές. Πιθανόν να δούμε τις 8αρες αφού παρουσιαστούν ps4 και νέο Xbox.

• Like 1

Εχει λογικη αυτο που λες. Αν θυμασαι και τη περιοδο που βγηκε το 360 η AMD δεν ειχε παρουσιασει καρτα γραφικων για το pc.

Η AMD εχει 3 μεγαλους πελατες. Microsoft, Sony (αν ισχυουν οι φημες) , Nintento. Διαθετει σχεδον ολα τα resource γι αυτους. 

Παντως εγω ειμαι σε σκεψεις δηλαδη...

1ο σεναριο .... nvidia-amd τα συμφωνησανε να μη βγαλουν καρτες φετος

2ο σεναριο .... η amd δεν μπορει λογω των πολλων υποχρεωσεων προς στους πελατες τις

3ο σεναριο .... μπλοφαρει για να μη βγαλει η nvidia το TITAN (συμπτωση η δηλωση της AMD αυτη τη χρονικη στιγμη ;)

Μενει να δουμε

To Titan είναι Stand-Alone GPU ας το πούμε, δεν ανήκει σε κάποια σειρά..

Βγαίνει απλά για να λέει η NV ότι έχει το Fastest GPU στον Πλανήτη Γη, οπότε το 3ο σενάριο το ξεχνάς..

Έτσι όπως πανε τα παιχνίδια υπέρ αρκετές είναι και οι τωρινές. Πιθανόν να δούμε τις 8αρες αφού παρουσιαστούν ps4 και νέο Xbox.

ανάλογα.. βλέπω πάντως ότι υπάρχει γενικά μια αγωνία από πολλούς να έχουν το πιο καινούριο, περισσότερο από το να γίνουν μεγάλα άλματα προς τα εμπρός

Και αυτό δεν ισχύει μόνο σε αυτή τη περίπτωση..

μάλλον τις μείνανε πολλά κομμάτια stock της amd στις αποθήκες λόγο τιμολογιακής πολιτικής και σου λέει κάτσε να ξεφορτωθούμε κάμποσες από την 7 και μετά μετά σειρά 8

"To Titan είναι Stand-Alone GPU ας το πούμε, δεν ανήκει σε κάποια σειρά..

Βγαίνει απλά για να λέει η NV ότι έχει το Fastest GPU στον Πλανήτη Γη, οπότε το 3ο σενάριο το ξεχνάς.."

Δηαλδη αυτη τη στιγμη fastest gpu ειναι η 7970; Δε ξερω παιδια αλλα και η nvidia εχει αναβαθμισει τους δικους της drivers. Ποσο διαφορα εχουν πια μεταξυ τους.

Ρε παιδιά, δηλαδή περιμένετε να μη βγάλει κάρτα η κάθε εταιρεία για να μην αλλάξετε κάρτα;
Εγώ είμαι με την ίδια εδώ και 4 χρόνια κι ακόμα όλα τα παιχνίδια στο full τα παίζω, φτάνει πια αυτή η κατναλωτική μανία, όταν παίρνω κάτι κοιτάω να εξυπηρετεί τις ανάγκες μου, αυτό έλειπε, κάθε φορά που θα βγαίνει ένα πιο καινούριο μοντέλο ν'αλλάζουμε.
Αν έχετε λεφτά για πέταμα, κάντε το δηλαδή, εμένα λόγος δε μου πέφτει...

• Like 12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...