mgerofot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα! Με πηραν σημερα τηλεφωνο απο ενα δικηγορικο γραφειο για να με ενημερωσουν οτι χρωσταω κοντα 300 € για ανεξόφλητους λογαριασμούς του 2006 και 2007...Συγκεκριμενα ο αδερφος μου ειχε παρει ενα 6μηνο πακετο Vivodi dsl το μαιο του 2006 στη θεσ/κη οπου σπουδαζε (στο ονομα μου μιας κ το σταθερο ηταν σε μενα..). Εφυγε απο θεσ/κη γυρω στον οκτωβρη πριν περασει το 6μηνο και Νοεμβρη πηγε φανταρος. Απ΄ότι μου πε, δεν εκανε διακοπη μιας κ ηταν 6μηνο το πακετο - προφανως θεωρησε πως .. κοβεται αυτοματως. Αυτοι μου λενε πως στελνανε λογαριασμους στη διεθυνση εκεινη στη Θεσ/κη, που ομως κανενας δεν παραλαμβανε μιας και επιστρρεψαμε στην πολη μας μετα τις σπουδες.Τωρα μου ζητανε να τους πληρωσω μεχρι και το Δεκεμβριο του 2007 (14 μηνες επιπλεόν)!!!!! Καλα, δεν επρεπε να με ειχαν ενημερωσει στους πρωτους ανεξοφλητους λογαριασμους οτι εχω καποιο χρεος??? Και το θυμηθηκαν μετα από 7 χρονια???? Ελεος!!!Τι με συμβουλευετε να κανω? Να απευθυνθω στο Συνηγορο του Καταναλωτή?? Στο ΚΕΠΚΑ????? Παραγραφονται αυτα?? Αξιζει τον κοπο να μπω σε αυτη τη διαδικασια?? Από την αλλη, ειναι κουλο να πληρωσω για παροχες ενος ετους τις οποίες δεν ελαβα ποτε.. κ ενω δε με ενημερωσαν εγκαιρως ενω ειχαν το κινητο μου..Οποιοδηποτε tip θα ηταν χρησιμο, ευχαριστω παιδια!
NikosKallithea Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Εφ'οσον την υπόθεση τη πηρε δικηγόρος το ιδιο πρέπει να κάνεις και εσυ, ειναι σίγουρο οτι μετα απο την άρνηση σου να πληρώσεις θα σε πάει δικαστικώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα