nick_mantas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Για σας insomniacs , Εδώ σας έχω άλλο ένα θέμα windows 7 VS windows 8 . Ειδικότερα τώρα που έχει περάσει κάποιος καιρός από την κυκλοφορία των windows 8 ... σκέφτομαι να τα περάσω στο PC μου . Κύριος στον υπολογιστή μου , σερφάρω , φτιάχνω : ιστοσελίδες σε dreamweaver και ps6 , προγράμματα στο visual studio 2010 και αν παίξω κάποιο παιχνίδι μια στο τόσο τύπου mmo/rpg ή fps .Αυτό που κύριος με ενδιαφέρει είναι η ταχύτητα και όσο το δυνατόν ποιο ελαφρύ λογισμικό . Τώρα έχω τα windows 7 ultimate x64 . Αν τα έχω γνήσια γίνετε κάποια αναβάθμιση δωρεάν σε windows 8 ? Επίσης σκέφτομαι για την έκδοση windows 8 pro x64 . Στο pc μου έχω : AMD Phenom II x6 1055T Processor 2,8ghz και 8GB Ram .Υπό άλλες συνθήκες θα χρησιμοποιούσα Linux αλλα δεν με βολεύει σε κάποια πράγματα π.χ.: gaming Περιμένω τις γνώμες σας ευχαριστώ για τον χρόνο όλων σας ! Υ.Γ.: Επίσης σκέφτομαι να τα περάσω και στο παλιό pc του πατέρα μου ... αυτή την στιγμή έχει windows xp pro με 1 GB Ram και pentium 4 στα 2,6 ghz αν θυμάμαι καλά ... σκέφτομαι να το αναβαθμίσω με την πρώτη ευκαιρία. Αλλα και πάλι σκεφτόμουν xp ή windows 8 ? Ξέχασα να προσθέσω ότι έριξα μια ματια και μέσα στο forum μας και εκτος του insomnia και είδα σχετικά καλά σχόλια για τα windows 8 ! Google is our friend !
TheELF Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Τσάμπα εντελώς δεν είναι το upgrade,αλλά σχεδόν http://www.windowsupgradeoffer.com/el-GR Ναι μια χαρά πολύ καλά είναι τα 8 Σε 1gb πάντως δεν λέει,θα τρέχει μεν «άνετα» αλλά με το που θα ανοίγεις κάνα δυο σελίδες στο νετ θα αρχίζει το πανηγύρι με την εικονική μνήμη,από 2gb και πάνω θα έλεγα μια χαρά με τα win8 ακόμα και ο παλιός Η/Υ.
nick_mantas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση ! Άρα αγοράζω τα windows 8 pro ή μου προτείνεις κάποια άλλη έκδοση ?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 http://www.intowindows.com/windows-8-editions-comparison/ εδω βλεπεις τι εχει και τι δεν εχει η καθε εκδοση...και αγοραζεις αυτη που σε καλυπτει
chrismilo91 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 εγω που περασα τα 8 δεν μου αρεσαν καθολου προσοπικη αποψη σου προτινω τα windows 7 βεβεα εξαρτατε και τη χριση κανις
PsyGreg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 τα 7άρια τα έχουμε χωνέψει και τα γνωρίζουμε, τα 8άρια όχι. προτείνω να περάσει λίγος καιρός, να βγει και Service Pack των 8αριών & να δούμε τι γίνεται. άρα On topic 7άρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα