AristidisZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Βασικά και το βάψιμο προφανώς και είναι φυσιολογική φθορά...
apostol1s Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 μισα μισα τα εξοδα των εργατων η απο το συνολικο πακετο θερμοσιφωνας-εργατικα
Zerg13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Διαβάζω απίθανα πράγματα εδώ μέσα κυρίως από ιδιοκτήτες....!!! Επειδή ήμουν ιδιοκτήτης κατοικίας την οποία νοίκιαζα για αρκετά χρόνια σε κάθε λογής νοικάρη (από λαμόγιο έως τον πιο οκ) αλλά επειδή επίσης μένω και σε κατοικία που νοικιάζει η μητέρα μου 45 χρόνια τώρα, να σας πω ότι κανονικά οι φθορές του σπιτιού που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του ενοικιαστή + φθορές φυσιολογικής χρήσης είναι του ιδιοκτήτη. Φθορές με υπαιτιότητα του ενοικιαστή είναι του ενοικιαστή. Αυτό σημαίνει ότι: α) ο χαλασμένος θερμοσίφωνας είναι του ιδιοκτήτη εκτός αν ανέβηκε ο άλλος στο πατάρι και τον κοπάναγε να σπάσει β) η λεκάνη του μπάνιου, τα έπιπλα κουζίνας κτλ αν σπάσανε από φυσιολογική χρήση - φθορά χρόνου είναι του ιδιοκτήτη Ακόμα και το πάτωμα που κάποιοι κάνουν πλακίτσα είναι φυσιολογική φθορά χρήσης και είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη εκτός αν ο ενοικιαστής είναι ιπτάμενος ινδός να μην σας χαλάει και το πάτωμα!!!! Ξαναλέω ότι ήμουν ιδιοκτήτης (το πούλησα μόλις άρχισε η κρίση) αλλά και ενοικιαστής και μάλιστα 45 χρόνια στο ίδιο σπίτι. Που σημαίνει ότι έχουμε "αγοράσει" το σπίτι τουλάχιστον 3 φορές. Που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης δεν έχει πληρώσει για βαψίματα από το 1973. Και άλλα πολλά... Αλλά το κακό πολλών ιδιοκτητών είναι ότι τα βλέπουν όπως τους συμφέρει και το κακό πολλών ενοικιαστών είναι ότι είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια ever (με απλήρωτα ενοίκια, καταστροφές, απλήρωτες ΔΕΚΟ, κτλ.) Ότι λένε οι νόμοι κύριοι-ες.. Το μόνο που δυσκολεύομαι είναι ως προ το βάψιμο μετά την αποχώρηση - λήξη συμβολαίου Άλλοι λένε ότι είναι του ενοικιαστή (να το παραδώσει όπως το παρέλαβε) και άλλοι του ιδιοκτήτη (φυσιολογική χρήση) Φαντάζομαι τώρα που σκέφτομαι να πάρω την μητέρα μου σε άλλο δικό μου σπίτι να μας ζητήσει η ιδιοκτήτρια μετά από 45 χρόνια ενοικίων - ούτε 1 δραχμή δεν έλειψε ποτέ - να της το παραδώσουμε και βαμμένο....!!! Κανονικα το βαψιμο θα πρεπει να γραφεται στο συμβολαιο. Ο ενοικιαστης πρεπει να παραδωσει το σπιτι οπως το βρηκε, οχι χειροτερο. Σε περιοδο 5 ετιας χρειαζεται βαψιμο, φαντασου τι χρειαζεται στα 45.Αν δεν γραφεται, πρυτανευει η λογικη. Τι πιστευεις οτι πρεπει να γινει; πως το παρελαβε; Αρα πως πρεπει να το αφησει; βαμμενο. Επισης και ολες οι φθορες και μικροζημιες πρεπει να φτιαχτουν. Δεν υπαρχει φυσιολογικη φθορα, για παραδειγμα αν εχει σαπισει ο παγκος της κουζινας, τον αλλαζεις. Γιατι δεν τον παρελαβε ετσι. ή ενα συρταρι που σαπισε ή εσπασε. Ή τα πλακακια που ραγισαν. Ολα αυτα δικα σας ειναι. Βασικά και το βάψιμο προφανώς και είναι φυσιολογική φθορά...Αν το παρελαβες βαμμενο, το αφηνεις βαμμενο. Στην κατασταση που το βρηκες.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Αν το παρελαβες βαμμενο, το αφηνεις βαμμενο. Στην κατασταση που το βρηκες. Αν δεν εχεις κανει τον τοιχο καλοκαιρινο επειδη ζωγραφιζες κλπ και εχει σημαδια καθημερινης χρησης (απο παπουτσια, μετακινησεις αντικεμενων, μαγειρεμα κλπ) τοτε δεν βαφεις τιποτα. Σιγα μην φτιαχνουν οι ενοικιαστεις τα σπιτια (ξαναλεω αναφερομαι σε νορμαλ χρηση και οχι καταχρηση)
Zerg13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Σιγα μην τα φτιαχνει αυτος που τα χαλασε....ε; Δεν μιλησα για γρατζουνιες και σημαδια. Που και αυτα αν ειναι σε μεγαλο βαθμο πρεπει να φτιαχτουν.
Joshua21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Κανονικα το βαψιμο θα πρεπει να γραφεται στο συμβολαιο. Ο ενοικιαστης πρεπει να παραδωσει το σπιτι οπως το βρηκε, οχι χειροτερο. Σε περιοδο 5 ετιας χρειαζεται βαψιμο, φαντασου τι χρειαζεται στα 45. Αν δεν γραφεται, πρυτανευει η λογικη. Τι πιστευεις οτι πρεπει να γινει; πως το παρελαβε; Αρα πως πρεπει να το αφησει; βαμμενο. Επισης και ολες οι φθορες και μικροζημιες πρεπει να φτιαχτουν. Δεν υπαρχει φυσιολογικη φθορα, για παραδειγμα αν εχει σαπισει ο παγκος της κουζινας, τον αλλαζεις. Γιατι δεν τον παρελαβε ετσι. ή ενα συρταρι που σαπισε ή εσπασε. Ή τα πλακακια που ραγισαν. Ολα αυτα δικα σας ειναι. Αν το παρελαβες βαμμενο, το αφηνεις βαμμενο. Στην κατασταση που το βρηκες. Ένα σπίτι κατά μέσο όρο χρειάζεται ανακαίνιση κάθε 25 χρόνια. Αν νοικιάσεις ένα νεόδμητο και μείνεις μέσα για 25 χρόνια, θα πρέπει να του κάνεις ανακαίνιση πριν φύγεις? Ή μήπως θα έπρεπε να του χτίσεις(του ιδιοκτήτη) καινούργιο σπίτι μια και δεν γίνεται να του παραδώσεις παλιό αφού σου παρέδωσε καινούργιο? 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Σιγα μην τα φτιαχνει αυτος που τα χαλασε....ε; Δεν μιλησα για γρατζουνιες και σημαδια. Που και αυτα αν ειναι σε μεγαλο βαθμο πρεπει να φτιαχτουν. Χαλαω επειδη του εκανα κακη χρηση(πχ πιανω τον τοιχο με τα χερια μου γεματα χρωματα) τοτε το πληρωνω , "χαλαω" απο φυσιολογικη χρήση (οτι εγραψα σε προηγουμενο ποστ) πληρωνει ο ιδιοκτητης. Δεν γινεται να μπεις σε ενα σπιτι και να μην προκαλέσεις καποιες "φθορες" εφοσον ζεις μεσα και κανεις καθημερινη χρηση. 2
G.bar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μενω σε ενα σπιτι 5χρονια σχεδον. Ειδα τον ιδιοκτητη τη μερα που καναμε το συμβολαιο, μια φορα χαλασε η βρυση της κουζινας και αλλη μια ενα σαπιο σωληνακι κατω απο τον νιπτηρα εσπασε απο την πιεση οταν ημουν διακοπες και εγινε το σπιτι λιμνη. Στη πρωτη περιπτωση του εστειλα μνμ και μου απαντησε φτιαχ´το αν θες και κρατα απο το νοικι ή στελνω δικό μου. Και στη 2η επειδη ειχα ενα στρωμα κατω μεσα στο σπιτι το οποιο αχρηστευτηκε απο τα νερα, Χωρις να το ζητησω εκτος απο τη βλακεια το σπιραλ σωληνακι οπου τα αλαξα οπου υπηρχαν, μου λεει κρατα απο το νοικι και για το στρωμα. + οτι εφερε και αφυγραντηρα καινουργιο για να στεγνωσουν ολα. Τωρα που εφτασε ο καιρος να αφησω το σπιτι. Του ξαναστελνω και του λεω "ειναι να φυγω τι κανουμε με εγγυηση κτλ;" ή μεινε αλλον ενα μην χωρις να βαλεις νοικι η δωσε iban να στα στειλω, μου λεει. Βεβαια 5 χρονια 31 του μηνα εμπαινε το νοικι με παγια εντολη, ο,τι και να γινοταν, και φυσικα το σπιτι ειναι στη κατασταση που το παρελαβα. Μακάρι να ήταν όλες μου οι συνεργασίες με τέτοιους ανθρώπους. 4
GREEKEAGLE12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ο φίλος Ζerg13 δεν τα ξέρει καλά. Εκτός το ότι υπάρχει νόμος του Αστικού Κώδικα περί φυσιολογικής φθοράς λόγω φυσιολογικής χρήσης, υπάρχει και απόφαση του Αρείου Πάγου για παρόμοιο περιστατικό όπου οι ιδιοκτήτες ενοικίαζαν ακίνητο στην Ελληνική Αστυνομία για 36 χρόνια και ζητούσαν αποζημιώσεις. Το δικαστήριο δεν του επιδίκασε φυσικά τίποτε παρά μόνο κάποιο ποσό για κάποιες μεταλλικές κατασκευές που είχαν κάνει στο κτίριο. Με βάση λοιπόν την απόφαση του Άρειου Πάγου το οποίο είναι και το ανώτατο δικαστήριο της χώρας.... δεν ισχύουν αυτά που λέει ο φίλος Zerg13 Μενω σε ενα σπιτι 5χρονια σχεδον. Ειδα τον ιδιοκτητη τη μερα που καναμε το συμβολαιο, μια φορα χαλασε η βρυση της κουζινας και αλλη μια ενα σαπιο σωληνακι κατω απο τον νιπτηρα εσπασε απο την πιεση οταν ημουν διακοπες και εγινε το σπιτι λιμνη. Στη πρωτη περιπτωση του εστειλα μνμ και μου απαντησε φτιαχ´το αν θες και κρατα απο το νοικι ή στελνω δικό μου. Και στη 2η επειδη ειχα ενα στρωμα κατω μεσα στο σπιτι το οποιο αχρηστευτηκε απο τα νερα, Χωρις να το ζητησω εκτος απο τη βλακεια το σπιραλ σωληνακι οπου τα αλαξα οπου υπηρχαν, μου λεει κρατα απο το νοικι και για το στρωμα. + οτι εφερε και αφυγραντηρα καινουργιο για να στεγνωσουν ολα. Τωρα που εφτασε ο καιρος να αφησω το σπιτι. Του ξαναστελνω και του λεω "ειναι να φυγω τι κανουμε με εγγυηση κτλ;" ή μεινε αλλον ενα μην χωρις να βαλεις νοικι η δωσε iban να στα στειλω, μου λεει. Βεβαια 5 χρονια 31 του μηνα εμπαινε το νοικι με παγια εντολη, ο,τι και να γινοταν, και φυσικα το σπιτι ειναι στη κατασταση που το παρελαβα. Μακάρι να ήταν όλες μου οι συνεργασίες με τέτοιους ανθρώπους. Έτσι είναι το σωστό και έτσι έκανα και εγώ όταν είχα σωστούς νοικάρηδες. Διαβάστε και την απόφαση του δικαστηρίου το οποίο θεωρείται δεδικασμένο... http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=336516
teddy71 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μενω σε ενα σπιτι 5χρονια σχεδον. Ειδα τον ιδιοκτητη τη μερα που καναμε το συμβολαιο, μια φορα χαλασε η βρυση της κουζινας και αλλη μια ενα σαπιο σωληνακι κατω απο τον νιπτηρα εσπασε απο την πιεση οταν ημουν διακοπες και εγινε το σπιτι λιμνη. Στη πρωτη περιπτωση του εστειλα μνμ και μου απαντησε φτιαχ´το αν θες και κρατα απο το νοικι ή στελνω δικό μου. Και στη 2η επειδη ειχα ενα στρωμα κατω μεσα στο σπιτι το οποιο αχρηστευτηκε απο τα νερα, Χωρις να το ζητησω εκτος απο τη βλακεια το σπιραλ σωληνακι οπου τα αλαξα οπου υπηρχαν, μου λεει κρατα απο το νοικι και για το στρωμα. + οτι εφερε και αφυγραντηρα καινουργιο για να στεγνωσουν ολα. Τωρα που εφτασε ο καιρος να αφησω το σπιτι. Του ξαναστελνω και του λεω "ειναι να φυγω τι κανουμε με εγγυηση κτλ;" ή μεινε αλλον ενα μην χωρις να βαλεις νοικι η δωσε iban να στα στειλω, μου λεει. Βεβαια 5 χρονια 31 του μηνα εμπαινε το νοικι με παγια εντολη, ο,τι και να γινοταν, και φυσικα το σπιτι ειναι στη κατασταση που το παρελαβα. Μακάρι να ήταν όλες μου οι συνεργασίες με τέτοιους ανθρώπους.Καθε μηνα στις 31 εμπαινε το ενοικιο ???Κομματι δυσκολο καθως μονο οι 7 μηνες εχουν 31 ημερες, οι υπολοποι απο 30. Μαλιστα ο ενας ειναι και τζουφιος, με 28 ή 29 μερες....ψευδεσαι... και ψευδεσαι και τρως!!!!
Zerg13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ο φίλος Ζerg13 δεν τα ξέρει καλά. Εκτός το ότι υπάρχει νόμος του Αστικού Κώδικα περί φυσιολογικής φθοράς λόγω φυσιολογικής χρήσης, υπάρχει και απόφαση του Αρείου Πάγου για παρόμοιο περιστατικό όπου οι ιδιοκτήτες ενοικίαζαν ακίνητο στην Ελληνική Αστυνομία για 36 χρόνια και ζητούσαν αποζημιώσεις. Το δικαστήριο δεν του επιδίκασε φυσικά τίποτε παρά μόνο κάποιο ποσό για κάποιες μεταλλικές κατασκευές που είχαν κάνει στο κτίριο. Με βάση λοιπόν την απόφαση του Άρειου Πάγου το οποίο είναι και το ανώτατο δικαστήριο της χώρας.... δεν ισχύουν αυτά που λέει ο φίλος Zerg13 Έτσι είναι το σωστό και έτσι έκανα και εγώ όταν είχα σωστούς νοικάρηδες. Διαβάστε και την απόφαση του δικαστηρίου το οποίο θεωρείται δεδικασμένο... http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=336516 δεν αναφερει κατι για βαψιμο αλλα φθορες στο μωσαικο, κλιμακοστασιο, πριζες ηλεκτρολογικα, υδραυλικα. Δεν αναφερει κατι για επιπλα, βαψιμο κτλ. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει το δεδικασμενο πχ ενας νοικιαστης μπορει να εχει καταστρεψει τον επιπλο της κουζινας ή του υπνοδωματιου και να το ονομαζει φθορα. ......Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Δικαστήριο με την υπ’ αριθμ. 633/2010 απόφασή του έκρινε ότι οι ενοικιαστές όταν παραδίδουν το μίσθιο (κατοικία, κατάστημα, κ.λπ.) έχουν υποχρέωση να αποζημιώνουν τους ιδιοκτήτες για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκαλέσει στο ακίνητο και είναι εκτός του πλαισίου των φυσιολογικών φθορών που δημιουργούνται από τον καθημερινό τρόπο ζωής...... Το βαψιμο ειναι μεσα; τα επιπλα; και η σωστη ή οχι χρηση ειναι κατι σχετικο. Κανενα δικαστηριο δεν μπορει να αποφανθει για αυτο, μια που δεν ξερει εσυ τι εχεις κανει. Ουτε και ο ιδιοκτητης φυσικα. Τι σιγουρο ειναι ο θερμοσιφωνας ειναι με αποφαση δικαστηριου πλεον στον ιδιοκτητη.
Joshua21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 δεν αναφερει κατι για βαψιμο αλλα φθορες στο μωσαικο, κλιμακοστασιο, πριζες ηλεκτρολογικα. Δεν αναφερει κατι για επιπλα, βαψιμο κτλ. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει το δεδικασμενο πχ ενας νοικιαστης μπορει να εχει καταστρεψει τον επιπλο της κουζινας ή του υπνοδωματιου και να το ονομαζει φθορα. ......Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Δικαστήριο με την υπ’ αριθμ. 633/2010 απόφασή του έκρινε ότι οι ενοικιαστές όταν παραδίδουν το μίσθιο (κατοικία, κατάστημα, κ.λπ.) έχουν υποχρέωση να αποζημιώνουν τους ιδιοκτήτες για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκαλέσει στο ακίνητο και είναι εκτός του πλαισίου των φυσιολογικών φθορών που δημιουργούνται από τον καθημερινό τρόπο ζωής...... Το βαψιμο ειναι μεσα; τα επιπλα; και η σωστη ή οχι χρηση ειναι κατι σχετικο. Κανενα δικαστηριο δεν μπορει να αποφανθει για αυτο, μια που δεν ξερει εσυ τι εχεις κανει. Ουτε και ο ιδιοκτητης φυσικα. Πριν έγραψες συγκεκριμένα "Δεν υπαρχει φυσιολογικη φθορα" και πως ο ενοικιαστής πρέπει να το παραδώσει όπως ακριβώς το βρήκε, τώρα λες ότι υπάρχει φυσιολογική φθορά αλλά δεν μπορεί να αποδειχτεί... Με τέτοια κωλοτούμπα, τύφλα να χει ο τζουτζούκος!
pontez2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μενω σε ενα σπιτι 5χρονια σχεδον. Ειδα τον ιδιοκτητη τη μερα που καναμε το συμβολαιο, μια φορα χαλασε η βρυση της κουζινας και αλλη μια ενα σαπιο σωληνακι κατω απο τον νιπτηρα εσπασε απο την πιεση οταν ημουν διακοπες και εγινε το σπιτι λιμνη. Στη πρωτη περιπτωση του εστειλα μνμ και μου απαντησε φτιαχ´το αν θες και κρατα απο το νοικι ή στελνω δικό μου. Και στη 2η επειδη ειχα ενα στρωμα κατω μεσα στο σπιτι το οποιο αχρηστευτηκε απο τα νερα, Χωρις να το ζητησω εκτος απο τη βλακεια το σπιραλ σωληνακι οπου τα αλαξα οπου υπηρχαν, μου λεει κρατα απο το νοικι και για το στρωμα. + οτι εφερε και αφυγραντηρα καινουργιο για να στεγνωσουν ολα. Τωρα που εφτασε ο καιρος να αφησω το σπιτι. Του ξαναστελνω και του λεω "ειναι να φυγω τι κανουμε με εγγυηση κτλ;" ή μεινε αλλον ενα μην χωρις να βαλεις νοικι η δωσε iban να στα στειλω, μου λεει. Βεβαια 5 χρονια 31 του μηνα εμπαινε το νοικι με παγια εντολη, ο,τι και να γινοταν, και φυσικα το σπιτι ειναι στη κατασταση που το παρελαβα. Μακάρι να ήταν όλες μου οι συνεργασίες με τέτοιους ανθρώπους. Ελάχιστοι συμπεριφέρονται έτσι. Όσοι έχουν «νεοδμητα» (απ το 2000 και μετά) με αυτονομία θέρμανσης και θέση πάρκινκ έχουν πολύ υπεροπτική συμπεριφορά και δε σηκώνουν μυγα στο σπαθί τους αφου ξέρουν οτι αυτά ζητάει ο κόσμος. Δεν αναφέρομαι σε περιπτωσεις ατομων που έλεγαν ότι θέλουν να έρχονται να ελέγχουν το σπίτι ανα βδομάδα για να βλεπουν αν έχουμε χαλάσει τα πανάκριβά τους πατώματα, ούτε άλλους που ήθελαν να υπογράψουμε ειδικό συμβόλαιο φτιαγμένο από δικο τους δικηγόρο που αν το υπέγραφες τους πλήρωνες ακομα και αν γκρεμιζοταν η πολυκατοικια που λέει ο λόγος. Υπάρχουν οι πιο πονηροί που δινεις τα χέρια, υπογράφεις τα συμβόλαια και μετά ότι ζημιά γίνει (πχ αλλαγη θερμοσίφωνα) σου λένε ότι δε μπορεις να κρατήσεις το ενοικιο, είναι παράνομο, σου στέλνουν εξωδικα κτλ, οπότε είτε αναγκάζεσαι να μη προχωρήσεις στην αποκατάσταση της βλάβης, ειτε να ρισκάρεις να μη βάλεις ολο το ενοικιο. Σε εμένα έχει τυχει να έχει το σπιτι διαρροή, ηρθε 2 φορές υπερογκο ποσό για το νερό, ο ιδιοκτήτης σφυριζε αδιάφορος και αν δε πληρωνα θα μου έκοβαν το νερό. Άλλος, υποστηριζε ότι παρέδωσε βαμμένο σπίτι (πάντα φροντίζω να έχω βιντεο του σπιτιου και φωτογραφίες απεσταλμένες από ένα μέιλ σε άλλο) και άλλος ότι το σπιτι είναι στην εντέλεια και ο ενοικιαστής βλέπει φαντάσματα. Και εννοείται αυτή η μάστιγα με το να βάζεις σπιτι σου οικογένεια και μετά από 1 χρονο να λες ότι θες το σπιτι για ιδιοκατοίκηση (ενώ έχεις συμβόλαιο για 3 χρόνια λογου χάρη). Δε ξέρω τι παιζει σε τέτοιες περιπτωσεις και αν ο ενοικιαστης πρέπει να φυγει, αλλά είναι μπόλικοι που κάνουν αυτή τη πονηράδα τωρα τελευταία. Ναι ελάτε να μεινετε για πολλά χρονια και 1 χρονο μετά… «ε ξέρετε η κορη μου παντρεύεται, αν μπορειτε να φυγετε» κτλ κτλ.
Zerg13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αν θελει φευγει. Οσα χρονια λεει το συμβολαιο. Παρακληση τους κανουν.
G.bar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καθε μηνα στις 31 εμπαινε το ενοικιο ??? Κομματι δυσκολο καθως μονο οι 7 μηνες εχουν 31 ημερες, οι υπολοποι απο 30. Μαλιστα ο ενας ειναι και τζουφιος, με 28 ή 29 μερες....ψευδεσαι... και ψευδεσαι και τρως!!!! Εξαιρετική παρατήρηση.. Το ίδιο γινεται και με τα δάνεια.. Αν εχει εγκριθεί καποιο δανειο 31 καποιου μηνα, τοτε το πληρωνεις μονο τους μηνες που εχουν 31 μερες.. τις υπολοιπες τη γλιτωνεις. Δεν ειναι οτι στα κρατανε την τελευταια ημερολογιακη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις