ore93 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σας. Έχω το εξής πρόβλημα : Έκανα το λάθος και άλλαξα τις ρυθμίσεις bootαρίσματος στα configuration tools στο desktop μου και ειδικότερα επέλεξε το σύστημα να bootάρει και με τους δυο επεξεργαστές και με όλη την μνήμα RAM . Αποτέλεσμα όταν κάνω εκκίνηση το σύστημα να μου πετάει blue screen ! Το ίδιο και σε safe mode, system restore δεν μπορώ να κάνω ούτε να επανέλθω στην τελευταία δυνατή επανεκκίνηση! Στα bios δεν βρήκα κάτι σχετικό να πειράξω. Να σημειώσω ότι δεν έχω σιντακι windows για φορμάτ και ο κωδικός των εγκατεστημένων είναι μέσα στο μηχάνημα... Καμία ιδέα να με σώσετε ;;;
veteranos123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Κάνε ένα clear cmos για να επανέλθει το bios σε stock ρυθμίσεις.
rfc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δεν εχει να κανει αυτο που πειραξες με τις μπλε οθονες. Τι μηνυμα σου βγαζει η μπλε οθονη?
MindControl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Gi0 , ανέλαβε τον νεαρό φίλο μας ! ; )MindControl.
zebras84 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν κάνω λάθος , συνήθως στην τελευταία καρτέλα των bios υπάρχει επιλογή για επαναφορά "εργοστασιακών" ρυθμίσεων. Δοκίμασέ το....
ore93 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλησπέρα σας. Ευχαριστώ για την βοήθεια τώρα τσέκαρα τις απαντήσεις. Έχω κάνει εδώ καιρό format δεν υπήρχε άλλη λύση. Ούτε το clear cmos είχε κάνει κάτι ούτε είχε στα bios κάτι σχετικό με επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.(τουλάχιστον από όσο είδα αλλά και πάλι στόχος μου ήταν να μην χάσω όσα είχα μέσα στο pc) Η μπλε οθόνη ήταν χωρίς καμία αμφιβολία από αυτό που πείραξα. Θα προσέχω άλλη φορά τους πειραματισμούς μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα