Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

13 χρόνων είσαι? Πιστεύεις πραγματικα ότι είναι το κορυφαίο smartphone στην γη? Τι να πρωτοπω. Τους άθλιους χάρτες? Το ιδιο design επι σειρα έτων? Σημάδια από το κουτί του? Το YouTube στην μιση οθόνη? Ααα ξεχασα, φορτωνει το Google.gr 0,001'' πιο γρήγορα από τ Nexus 4 που κάνει 232€ πιο φθηνά.. Εχεις και το Μην ενοχλείτε στις ρυθμίσεις τ ξεχασα σορρυ έτσι?

Δημοσ.

<p>13 χρόνων είσαι? Πιστεύεις πραγματικα ότι είναι το κορυφαίο smartphone στην γη? Τι να πρωτοπω. Τους άθλιους χάρτες? Το ιδιο design επι σειρα έτων? Σημάδια από το κουτί του? Το YouTube στην μιση οθόνη? Ααα ξεχασα, φορτωνει το Google.gr 0,001'' πιο γρήγορα από τ Nexus 4 που κάνει 232€ πιο φθηνά.. Εχεις και το Μην ενοχλείτε στις ρυθμίσεις τ ξεχασα σορρυ έτσι?</p>

Κατ αρχήν όσο για το design πρεπει να είσαι ή γκαβός ή πραγματικός apple hater για να λες ή να πιστεύεις οτι συγκρίνεται το nexus με το iPhone 5 και σε ποιότητα κατασκευής και σε design... Η apple είναι έτη φωτός μπροστά σε σχέση με τα κινεζικά πλαστικά τηλεφωνάκια... Για πια σημάδια λες; Αν έτυχε και κάποιος βρήκε σημάδια στο κινητο δε σημάνει πως είναι ο κανόνας, 10 iPhone 5 έχω δει απο διαφορετικά άτομα στη Σουηδία και κανεις δεν παραπονέθηκε για σημάδια... Οσο για το YouTube στη μισή οθόνη ξέρεις πολυ καλα οτι το YouTube app και το YouTube γενικά είναι της google... Με το foxtube για παράδειγμα κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει και hd videos μια χαρα τα παίζει... Οσο για τους χάρτες δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μεχρι στιγμής στη Σουηδία αν και δε τους χρησιμοποιώ και πολυ γιατι ο οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος που κρέμεται απο πλοηγο κατεβάζει κάποιο πρόγραμμα ειδικά γι αυτό... Navigon για παράδειγμα... ( παρεμπιπτόντως έχεις δει το navigon πως σέρνεται σε android? χαχα) και οταν λέμε για ταχύτητες loading δε μιλάμε για διαφορές 0,0001 sec αλλά της τάξης του 30% ταχύτερα σε iPhone, αν κάνει ενα app να ανοίξει 10 sec το 30% είναι μεγάλος χρόνος... Και τέλος για την τιμή δε θα το σχολιάσω γιατι όπως έχω αναφέρει και σε παλιότερα post σε σε σοβαρές χώρες όλα τα high end devices δίνονται δωρεάν σε κάποιο πρόγραμμα... Για παράδειγμα στη telenor σουηδιας το iPhone 5 παρέχεται δωρεάν με ενα πάγιο 45-50 ευρω το μήνα που σου παρέχει LTE 40 Mbps unlimited Internet, χρέωση 0.019 € το λεπτό 600 λεπτά ομιλίας σε ομάδα τα δίκτυα, 3000 μηνύματα στη Σουηδία και αλλα 3000 σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο... Και αλλα πολλά... Στο ίδιο πάγιο βγαίνει και το galaxy s3 αλλα και όλα τα high end android κινητά που μπορείς να φανταστείς....

Sent from my iPhone using Insomnia

Και για ν τελειώνουμε θεωρώ κορόιδο πραγματικά όποιον αγωρασει smartphone οποιουδήποτε κατασκευαστή στην ελλαδα με τέτοιους συνθήκες κλεψιας απο τους παρόχους. Δουλειά του smartphone έναν να είναι συνδεδεμένο συνέχεια στο Internet και δε θα πρεπει να τον νοιάζει τον κάτοχο του για ογκοχσεβση κΙ αλλα τέτοια παλαβά....

στα γράμματα κάνει κοψηματα

τι εννοεις ?
Οταν με τα δυο δάχτυλα κανεις pinch to zoom κατα τη διάρκεια που μεγαλώνουν τα γράμματα της γραμματοσειράς στο κείμενο του browser θα δεις οτι η ροή της κίνησης είναι κάπως διακεκομμενη, δλδ η μετάβαση του κειμένου κατα τη διάρκεια της μεγενθυνσης, Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

μαλιστα.. τοσο αναλυτικος δεν εχω γινει ειναι η αληθεια το μονο που με νοιαζει ειναι να εχω οθονη να βλεπω καλα κι οχι μινιατουρα 

Δημοσ.

<p>μαλιστα.. τοσο αναλυτικος δεν εχω γινει ειναι η αληθεια το μονο που με νοιαζει ειναι να εχω οθονη να βλεπω καλα κι οχι μινιατουρα </p>

Δεκτόν... :)

Δημοσ.

μπααα ο cook είναι λιγότερο καραγκιόζης σε τέτοια ζητήματα.. Δε βλέπεις πώς έχουν ηρεμήσει πλέον τα πράγματα;

Δημοσ.

Αν πάντως η Ubuntu δίξει την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια όπως και με την desktop εκδωση του λειτουργικού νομίζω πως θα είναι θέμα χρόνου να εξαφανιστεί το android απο το χώρο των mobile os... Ισως σε 3-4 χρόνια απο τωρα το android να είναι ενα πειραματικό λειτουργικό με το οποίο θα παίζουμε με dual boot παράλληλα με το Ubuntu main os. Αν και είμαι εχθρός του open source κώδικα οφείλω να ομολογήσω πως το Ubuntu μαζι με άλλες 2-3 διανομές κάνανε τα Linux φιλικά στο μέσο χρήστη και απλοποιησανε πολυ βασικές λειτουργίες του... Ας αρκεστεί επιτέλους η google σ αυτο που ξέρει καλα να κάνει... Ιντερνετικές μηχανές αναζήτησης και ας αφήσει τα αλλα για αυτούς που το κατέχουν το άθλημα

Δημοσ.

το μόνο που είναι πολύ πιθανό και καθόλου καλό για τον ανταγωνισμό, είναι τα επόμενα χρόνια το android να εξαφανίσει τα πάντα και να αφήσει ένα μικροσκοπικό ποσοστό στην apple ανάλογο με αυτό των pc

οι υπόλοιποι δυστυχώς δεν έχουν στον ήλιο μοίρα..

Δημοσ.

το μόνο που είναι πολύ πιθανό και καθόλου καλό για τον ανταγωνισμό, είναι τα επόμενα χρόνια το android να εξαφανίσει τα πάντα και να αφήσει ένα μικροσκοπικό ποσοστό στην apple ανάλογο με αυτό των pc <br><br>

οι υπόλοιποι δυστυχώς δεν έχουν στον ήλιο μοίρα..

Κοίτα, η apple το 2011 κατείχε το 10% του μεριδίου λειτουργικών συστημάτων με τα windows να είναι στο 85%, Ubuntu 2% και 3% άλλα, αν αναλογιστεις οτι το 10% το κέρδισε μόνο με 3 μηχανήματα στην αγωρα (Mac pro, MacBook Pro και MacBook Air) οταν τα windows είναι εγκατεστημένα σε καθε λογής μηχάνημα και υπάρχουν πάνω απο 100 OEMS και άπειρα αλλα custom maid μηχανήματα τότε μια χαρα τα παει η Apple... :)

Δημοσ.

Ναι αλλά είναι και το καλύτερο που μπορεί να κάνει ( είναι νομίζω κάτω από το 10% πλέον)

η apple δεν είναι μια εταιρεία που απευθύνεται στο πολύ κόσμο για αυτό και το ποσοστό του ios συρρικνώνεται συνεχώς

η ms δε φαίνεται ικανή να απειλήσει, είναι λοιπόν αστείο να λέμε ότι θα το κάνει η canonical...

Και το θέμα είναι ότι το android γίνεται όλο και καλύτερο και σιγά σιγά όλα τα παράπονα που ακούγονται για αυτό παύουν να έχουν νόημα.. Δεν κάνουν όπως με το Symbian που αναπαύονταν στις δάφνες τους και δεν έπαιρναν χαμπάρι τις εξελίξεις

πλέον η Google οδηγεί τις εξελίξεις και οι άλλοι τρέχουν να προλάβουν.. πες μου ειλικρινά τι νομίζεις ότι θα τους σταματήσει..;

Δημοσ.

Αν πάντως η Ubuntu δίξει την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια όπως και με την desktop εκδωση του λειτουργικού

Τι εχει δειξει στην desktop εκδοση ??  :lol:

Δημοσ.

Αν πάντως η Ubuntu δίξει την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια όπως και με την desktop εκδωση του λειτουργικού νομίζω πως θα είναι θέμα χρόνου να εξαφανιστεί το android απο το χώρο των mobile os... Ισως σε 3-4 χρόνια απο τωρα το android να είναι ενα πειραματικό λειτουργικό με το οποίο θα παίζουμε με dual boot παράλληλα με το Ubuntu main os. Αν και είμαι εχθρός του open source κώδικα οφείλω να ομολογήσω πως το Ubuntu μαζι με άλλες 2-3 διανομές κάνανε τα Linux φιλικά στο μέσο χρήστη και απλοποιησανε πολυ βασικές λειτουργίες του... Ας αρκεστεί επιτέλους η google σ αυτο που ξέρει καλα να κάνει... Ιντερνετικές μηχανές αναζήτησης και ας αφήσει τα αλλα για αυτούς που το κατέχουν το άθλημα

Σε καμμία περιπτωση. Πρωτον, ερχεται ήδη πολυ αργα. Δευτερον, πισω (οχι πολυ πισω) απο το android ειναι η google. Πισω απο το ubuntu ποιος (και μην μου πεις χιλιαδες developers). Και για να παμε στο hardware, νομιζεις οτι πολλες εταιρειες θα επενδυσουν ΠΟΛΛΑ χρηματα για να αναπτυξουν εκδοσεις λειτουργικου Ubuntu βελτιστοποιημενες για τις συσκευες τους, για ενα ομολογουμενως τουλαχιστον στην αρχη, πολυ μικροτερο κοινο, το οποιο οσο fan των ubuntu και να ειναι (γιατι αρχικα θα πρεπει να εισαι fan για να απαρνηθεις το android);  Καταλαβαινεις απο το μνμ μου οτι πιστευω οτι θα βουλιαξει το project. Εδω βουλιαξε το symbian της Νοκια. A, και για τους apple fans, αυτοι δεν θα επαιρναν ποτε ubuntu phone.

Δημοσ.

φίλε δεν το κατέχεις το αντικείμενο. δεν χρειάζεται να έχουμε ΄άποψη για όλα.

Εσυ που το κατεχεις γιατι δεν μας δινεις τα φωτα σου?

Εγω μια ερωτηση εκανα και εσυ ειπες να το παιξεις εξυπνος.......

Δημοσ.

Παιδια απο προσωπικη πειρα το android ειναι λιγο bugdroid.Δυο (2) κινητα με android εχω, ενα των 120 ευρω (ΙDEOS) και ενα των 290 (HTC). Καλα δεν το συζηταμε οτι οσο πισβ στις εκδοσεις τοσο τα bugs και αργες αποκρίσεις.

Win phones δεν εχω πιασει.

To iOs μαρεσε πιο πολυ αλλα μου την εσπαγε που ειναι θεοκλειστο ουτε να μην μπορω να στειλω μια εικονα στο κινητο του θειου μου και να πρεπει να του εξηγω 55 χρονων ανθρωπο, οτι δεν στελνεται μεσω κινητων (αυτο το κινητο δεν το κανει) και πρεπει να παμε ή πο το σπιτι μου ή απο το σπιτι σου και να χεις itunes.

Αλλιως email και αμα σου αρεσει.

Τωρα για ubuntu phone καλο να ερθει αλλα μην μεινει στην αφανια.

Οπως εχω ξαναπει για το ubuntu: αμα δεν πεσουν λεφτα στην Cannonical λειτουργικο και commercial programms δεν παει πουθενα.

Δημοσ.

<p>Παιδια απο προσωπικη πειρα το android ειναι λιγο bugdroid.Δυο (2) κινητα με android εχω, ενα των 120 ευρω (ΙDEOS) και ενα των 290 (HTC). Καλα δεν το συζηταμε οτι οσο πισβ στις εκδοσεις τοσο τα bugs και αργες αποκρίσεις.</p>

<p>Win phones δεν εχω πιασει.</p>

<p>To iOs μαρεσε πιο πολυ αλλα μου την εσπαγε που ειναι θεοκλειστο ουτε να μην μπορω να στειλω μια εικονα στο κινητο του θειου μου και να πρεπει να του εξηγω 55 χρονων ανθρωπο, οτι δεν στελνεται μεσω κινητων (αυτο το κινητο δεν το κανει) και πρεπει να παμε ή πο το σπιτι μου ή απο το σπιτι σου και να χεις itunes.</p>

<p>Αλλιως email και αμα σου αρεσει.</p>

<p> </p>

<p>Τωρα για ubuntu phone καλο να ερθει αλλα μην μεινει στην αφανια.</p>

<p>Οπως εχω ξαναπει για το ubuntu: αμα δεν πεσουν λεφτα στην Cannonical λειτουργικο και commercial programms δεν παει πουθενα.</p>

Είναι όντως πολυ κλειστό το iPhone ομως είναι αναγκαίο κακό αν θες να έχεις ενα απόλυτα σταθερό λειτουργικο... Μη ξεχνάς παλιά επι Symbian τα προβλήματα της Nokia με τα Bluetooth και τις φωτογραφίες... Οι ιοί κάνανε πάρτι... Τωρα απο εκει και πέρα αν θες να έχεις την ελευθερία σου και να κανεις οτι γουσταρεις με ενα απλό jailbreak το πρόβλημα αυτο όπως και πολλα αλλα λύνονται... :) αλλιώς υπάρχει και το app με την ονομασία bump αν θες με official τροπο να στέλνεις φωτογραφίες ή αλλα αρχεία μεταξύ smartphones...

Η ελευθερία προϋποθέτει γνώση, παιδεία, και αλληλοσεβασμό και αυτο ισχύει σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στη τεχνολογία... Αλλιώς η ασύδοτη ελευθερία σε ασύδοτους ανθρώπους φέρνει την καταστροφή... That's the truth!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...