Προς το περιεχόμενο

format απο linux σε windows..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεις και απο linux live cd να κανεις ολα τα ανωτερω φιλε να ξερεις που σου ειπαμε

σας ευχαριστω πολυ ολους για την ανταποκριση σας! θα δοκιμασω πρωτα τη λυση του theelf και μετα βλεπουμε..

Δημοσ.

οσο εχει ο σκληρος σου τον loader  των linux... εγκατασταση windows   δεν γινετε ...

Η εγκατάσταση τον windows σβήνει και τον loader και ό,τι βρει δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί...
Δημοσ.

Η εγκατάσταση τον windows σβήνει και τον loader και ό,τι βρει δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί...

οχι παντα φιλε μου ... βγαζει κ μαυρη οθονη που λεει not bootloader ..

Δημοσ.

οχι παντα φιλε μου ... βγαζει κ μαυρη οθονη που λεει not bootloader ..

Εμ είδες;;;Αφού λέει no bootloader άρα δεν υπάρχει ο loader των linux άρα και δεν μπορεί να φταίει αυτό..

Μέχρι και από λάθος ρυθμισμένο bios μπορεί αν βγει το μήνυμα που λες.

Δημοσ.

αν τον εσβινε τον loader των linux θα κανε την εγκατασταση ,δεν τον σβινει ομως παντα ..για αυτο υπαρχει κ το fixboot που γινετε πριν την εγκατασταση του λειτουργικου... στο repair ....o loader των linux ετσι φευγει η ετσι εφυγε απο το pc  μου..ας το δοκιμασει ο φιλος κ βλεπουμε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγνωμη για την καθυστερηση, λογω χρονου το τρεναρα λιγακι.. λοιπον, του εγκατεστησα τα win 7 με επιτυχια, απλα εβαλα το δισκακι, διεγραψα το  partition με τα linux και η εγκατασταση εγινε κανονικα. τωρα θα εγκαταστησω τους drivers που μολις κατεβασα και βλεπουμε. 

ερωτηση: πιστευα οτι ακομα και χωρις drivers θα μπορουσε να συνδεθει με καλωδιο στο ιντερνετ αλλα τζιφος. ελπιζω με τους drivers να τα καταφερω.

Δημοσ.

ναι οντως, εγκατεστησα πρωτα απο το site της dell κι επειτα 2-3 απο windows update. ολα ενταξει μεχρι τωρα,

σας ευχαριστω ολους για την αμεση ανταποκριση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...