johnyb98 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα.Έχω ψάξει πάρα πολύ, αλλά δεν καταφέρνω να βρω το manual της μητρικής:FOXCONN ML 1 94V 0ή αλλώςE253117Ζόρικο !Μία βοήθεια;
washcloud Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Για τί διάλο είναι; Διότι βρίσκω αποτελέσματα για AMD, για LG 775 - ακόμη και για...tablet υλοποιήσεις... (πάντως, τα στοιχεία που έδωσες, από τη στιγμή που δε βγάζουν κάτι στο Driversguide.com, χλωμό το κόβω...)
johnyb98 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Είναι για το SONY Vaio VPCEB4E1E ή αλλιώς PCG-71311M Για να είμαι πιό συγκεκριμένος, δε θέλω ένα απλό manual του laptop που να λέει πώς θα κάνεις unbox το laptop, πώς θα ενεργοποιήσεις windows όταν το ξεκινήσεις για πρώτη φορά, κλπ κλπ. Ουσιαστικά, με ενδιαφέρει η μητρική, και συγκεκριμένα οι λεπτομέρειες όπως ο χάρτης των pins, capacitors, connectors, κλπ κλπ. Άρα, αυτό που θέλω θα μπορούσαμε καλύτερα να το πούμε service guide.
washcloud Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 ...data sheets θες δηλαδή. Αν δεν κάνω λάθος, στην πρώτη κι όλας σελίδα αποτελεσμάτων του Γκουγκλ όταν τσέκαρα χθες τα στοιχεία που έδωσες, ανέφερε τέτοια. Για τσέκαρε κι εσύ...
johnyb98 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δε βρήκα αυτό που έψαχνα, αλλά το πρόβλημά μου λύθηκε χωρίς το manual.washcloud, thanks !
washcloud Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Τίποτα (...στην κυριολεξία, αφού δεν έκανα και τίποτα...) μαν, να 'σαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα