evoracing Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα... Έχω έναν σκληρό 500GB και τον έχω χωρίσει σε 400-100GB στα 400 έχω τα Windows 7 και στα 100 τα Windows 8 τα οποία και χρησιμοποιώ. Πως μπορώ να τα αντιστρέψω? τα 8 να είναι 400 και τα 7 100?
sumvec Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Πιθανόν να τα καταφέρεις με ένα κατάλληλο software όπως Partition Magic . Θα έχεις τη δυνατότητα να μεταφέρεις άδεια GB από ένα partition στο άλλο. Πρώτα αφαιρεις 300GB από το 1ο συρικνώνοντάς τον και μετά τα προσθέτεις στο 2ο. Καλό θα είναι να κάνεις ένα defrag και στα 2 πρώτα, όπως και backup στα αρχεία σου. Αν όμως θέλεις να μεταφέρεις τα 8 στο 1ο partition, τότε θα χρειαστει να κανεις copy όλο το 2ο σε ένα νέο 100gb που θα πρέπει να δημιουργίσεις στην αρχή του δίσκου αφαιρόντας τα gb από αυτό με τα 7 και κάνοντας νέο partition μπροστά. Μετά σβήσε το τελευταίο και μάζεψέ τα όλα σε ένα εκεί που έχεις τα 7 . Αν είναι κατανοητό προχώρα, αλλά να προσέχεις πάντα μην κάνεις καμια ζημια και επηρεάσεις τα δεδομένα στα λειτουργικά σου και κολλάνε μετά στο boot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα