timoboll Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Έχω τα 7 32bit premium και έκανα format οπότε σκέφτομαι αξίζει να βάλω τα 8 τώρα ?
Gigamestin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 τα εχω δοκιμασει φίλε μου ειμαι ικανοποιημενος απο αποψη ταχυτητας .τωρα κατεβασε το upgrade advisor της microsoft να δεις αν ο υπολογιστη σου τα σηκωνει.ενα μειονεκτημα πουτ εχουν τουλαχιστον για μενα ειναι οτι πλησιαζουν αρκετα se windows phone.παντως αν σε βολευουν θα σου προτεινα την pro εκδοση και συγκεκριμενα την 64 bit 1
lexmark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 τα εχω δοκιμασει φίλε μου ειμαι ικανοποιημενος απο αποψη ταχυτητας .τωρα κατεβασε το upgrade advisor της microsoft να δεις αν ο υπολογιστη σου τα σηκωνει.ενα μειονεκτημα πουτ εχουν τουλαχιστον για μενα ειναι οτι πλησιαζουν αρκετα se windows phone.παντως αν σε βολευουν θα σου προτεινα την pro εκδοση και συγκεκριμενα την 64 bit Γιατί συγκεκριμένα την 64 bit; Ανάλυσέ το σε παρακαλώ.
timoboll Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 σκεφτόμουν να αγοράσω αυτή την προσφορα με τα 15 ευρώ αλλα ρε παιδιά πως γίνονται εγκατάσταση είναι εύκολο?βασικά η διαδικασία είναι ίδια όπως αν κάνουμε recovery με το cd τα 7 ?εννοώ drivers κι αυτά μπαίνουν μονα τους?
Gigamestin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί συγκεκριμένα την 64 bit; Ανάλυσέ το σε παρακαλώ. για να φορώνει περισοτερα δεδομενο το δευτερολεπτο.σκεψου οτι με τα 32 bit θα εχει 2^32 δυνατοτητες ενω με την 64 θα εχει 2^64 δυνατοτητες.υπολογισε και θα καταλαβεις.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 για να φορώνει περισοτερα δεδομενο το δευτερολεπτο.σκεψου οτι με τα 32 bit θα εχει 2^32 δυνατοτητες ενω με την 64 θα εχει 2^64 δυνατοτητες.υπολογισε και θα καταλαβεις. για να βαλει ομως x64 πρεπει η cpu του να ειναι x64 compatible και να εχει τουλαχιστον 4gb...η x64 δεν μπαινει σε οποιο pc γουσταρεις...
lexmark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 για να φορώνει περισοτερα δεδομενο το δευτερολεπτο.σκεψου οτι με τα 32 bit θα εχει 2^32 δυνατοτητες ενω με την 64 θα εχει 2^64 δυνατοτητες.υπολογισε και θα καταλαβεις. Δηλαδή εγώ που έχω 1 GB μνήμη στον υπολογιστή μου να βάλω τα Win 8 x64; Θα πηγαίνει πιο γρήγορα, ναι; 1
Gigamestin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδή εγώ που έχω 1 GB μνήμη στον υπολογιστή μου να βάλω τα Win 8 x64; Θα πηγαίνει πιο γρήγορ επειδη εισαι ειρωνας μην ξανα παρεμβεις.
timoboll Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μην με γράφετε άλλο είναι το θέμα
lexmark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μην με γράφετε άλλο είναι το θέμα Λεπόν, σε συνδυασμό με την απάντηση του koko παραπάνω (που ξέρεις τι να βάλεις x86 ή x64) αν θες τα δοκιμάζεις τα 8αρια. Πολλοί λένε ότι δεν τους βολεύει το metro style στην αρχική οθόνη (όχι ακριβώς με αυτές τις λέξεις... αλλά καταλαβαίνεις... ), η γνώμη μου είναι ότι απλά θέλει λίγο χρόνο για να το συνηθίσεις. Επιπλέον μπορείς και να το απενεργοποιήσεις με διάφορα προγραμματάκια που κυκλοφορούν στο internet. Σαφώς καλύτερα από τα 7 είναι σίγουρα αλλά, όπως είπα και από πάνω, με μια δοκιμή θα δεις αν σε βολεύουν. Μπορείς να τα δοκιμάσεις είτε με dual boot είτε με μια εικονική μηχανή. Προσωπικά, θα σου πρότεινα να τα βάλεις σε dual boot για να δεις και την αποκρισιμότητα τους στο μηχάνημά σου. @Κουνουπάκι aka Gigamestin εγώ μπορεί να είμαι είρωνας (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε) εσύ όμως σταμάτα να δίνεις συμβουλές... ότι κι αν έχεις γράψει είναι τελείως άκυρο... Εξαφανίσου πάλι λοιπόν... ενοχλητικό κουνούπι.
darkheretic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ειναι λιγο off topic παιδια και συγνωμη.Η εγκατασταση των 8 ειναι καλυτερα να γινει με DVD η με στικακι η δεν υπαρχει διαφορα στις επιδοσεις?
giannisgokus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δεν υπαρχει διαφορα!Με το stickaki σου μενει και το dvd! 1
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 απο αποψη ταχυτητας εγκαταστασης windows με στικακι ειναι ποιο γρηγορα απο οτι με το dvd 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα