Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Το σύστημα μου είναι αυτό της υπογραφής μου. Λοιπών στήνω ένα νέο σύστημα με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Mobo: Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3 GLan Audio Raid
CPU: AMD FX 8350
Ram: Kington HyperX Beast 8GB (2X4GB) 1866MHz DDR3
*GPU: AMD Radeon HD 6870 OEM
*PSU Thermaltake Hamburg

Το ερώτημα μου είναι το εξής  επειδή το PC όσο το γρηγορότερο το έχω τόσο το καλύτερο (επαγγελματικού λόγου) σκεφτόμουν αν με τo PSU + GPU που έχω μπορεί να δουλέψει το παραπάνω σύστημα...

Δημοσ.

Οι θύρες (του τροφοδοτικού) θα ταιριάζουν? 

Καλησπέρα... Το σύστημα μου είναι αυτό της υπογραφής μου. Λοιπών στήνω ένα νέο σύστημα με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

*PSU Thermaltake Hamburg 530W 80PLUS

Το ερώτημα μου είναι το εξής  επειδή το PC όσο το γρηγορότερο το έχω τόσο το καλύτερο (επαγγελματικού λόγου) σκεφτόμουν αν με τo PSU + GPU που έχω μπορεί να δουλέψει το παραπάνω σύστημα...

Δημοσ.

Αν δεν κάνω σοβαρό λάθος (αν όμως κάνω ας με διορθώσει κάποιος), το τροφοδοτικό που έχεις τώρα είναι ΚΑΚΟ. Οπότε η δική μου γνώμη είναι πως αν έχεις τη δυνατότητα να το αντικαταστήσεις, κάν'το. Όχι ότι δεν θα σηκώνει το σύστημα σου (με την gt240), αλλά από θέμα ποιότητας. Αν καεί δηλαδή έχει πολλαπλάσιες πιθανότητες να "πάρει" κι άλλα parts στο "λαιμό" του από ένα καλό τροφοδοτικό. 

Δημοσ.

Τα premier απ'όσο ξέρω είναι της ίδιας εταιρίας που είναι και τα "force". Με άλλα λόγια τροφοδοτικά του "κιλού". Κι εφόσον μιλάμε για τόσο παλιό και κακό τροφοδοτικό, μάλλον η αντικατάσταση είναι επιβεβλημένη στην περίπτωσή σου.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά σκέφτεσαι.. Δε γίνεται να χτίσεις ουρανοξύστη (cpu/mobo) πάνω σε κινούμενη άμμο (τωρινό psu).. 

• Like 2
Δημοσ.

*PSU Thermaltake Hamburg

Μητρική βάζεις την GIGABYTE 970A-UD3 R1.2 ! για να έχεις 8+2 κύκλωμα τροφοδοσίας και να μπορείς να κλοκάρεις καλά κιόλας ! 

Τροφοδοτικό βάζεις το THERMALTAKE BERLIN 630Watt (αν δεν έχεις είδη το hangburg) 

Αλλο καλό τροφοδοτικό είναι το XFX 550 PRO  και XFX 650 PRO !  Το 650PRO είναι και δυνατό για τα πάντα και κορυφαίας ποιότητας .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...