GIANNIS400 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 εχω αυτο το ποντικι εδω και 1&1/2 χρονο http://www.technosound.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2858 Μόλις παω να πατήσω κλικ για να ανοιξει ενα παραθυρο ή μια εφαρμογη δεν ανοιγει κ θελει πατημα δυο τρεις ή και τεσσερις φορες, να φταιει το ποντικι ή κατι πρεπει να ρυθμισω απο τον πινακα ελεγχου στην ενοτητα "ποντικι", μηπως εχουν πειραξει τιποτα τα μικρα κ δεν το βρισκω..., αλαξα την ταχυτητα του διπλου κλικ στο ποντικι αλλά δεν ξερω ποια ειναι η σωστη. Ακομη το καλωδιο του ποντικιου μου εχει κομπιασεις, και δεν ξερω πως να το ξεμπλεξω για να ερθει στα ισα του, εχει διπλωσει οπως μπερδευεται το καλωδιο τηλεφωνου οταν γυριζεις το ακουστικο, μρ την μονη διαφορα οτι το καλωδιο ξεμπλεκεται ευκολα αφηνοντας το ακουστικο κατω, ενω το ποντικι δεν φτιαχνει. Αν το επιστρεψω πισω θα μου το αλλαξουν λέτε? εχει αντιπροσωπία η ραζορ στην ελλαδα?
qsis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 αυτο δε το κλικαρεις και το πανω το ρυθμιζεις ειτε απο κει ειτε απο το προγραμμα της razer (δεν ξερω αν σε ρωταει να χρησιμοποιεις τις ρυθμισεις των windows οπως κανει η logitech ) 1
GIANNIS400 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 αυτο δε το κλικαρεις και το πανω το ρυθμιζεις ειτε απο κει ειτε απο το προγραμμα της razer (δεν ξερω αν σε ρωταει να χρησιμοποιεις τις ρυθμισεις των windows οπως κανει η logitech ) που το ρυθμιζω...στην μεση---προς αριστερα---στην ακρη? thanks
qsis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 οτι σε βολευει , εγω το εχω αφησει στο default που ειναι ακριβως στη μεση και απο κει και περα ρυθμιζω τα dpi απο το λογισμικο του ποντικιου (σε μια νορμαλ οθονη απο 1200-1600dpi ειναι συνηθως καλα) δεν εχεις περασει καποιο λογισμικο της razer ? παιξε με τις ρυθμισεις αυτου καλυτερα , ασε τις ρυθμισεις των windows 1
GIANNIS400 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 οτι σε βολευει , εγω το εχω αφησει στο default που ειναι ακριβως στη μεση και απο κει και περα ρυθμιζω τα dpi απο το λογισμικο του ποντικιου (σε μια νορμαλ οθονη απο 1200-1600dpi ειναι συνηθως καλα) δεν εχεις περασει καποιο λογισμικο της razer ? παιξε με τις ρυθμισεις αυτου καλυτερα , ασε τις ρυθμισεις των windows thanks man
GIANNIS400 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 οτι σε βολευει , εγω το εχω αφησει στο default που ειναι ακριβως στη μεση και απο κει και περα ρυθμιζω τα dpi απο το λογισμικο του ποντικιου (σε μια νορμαλ οθονη απο 1200-1600dpi ειναι συνηθως καλα) δεν εχεις περασει καποιο λογισμικο της razer ? παιξε με τις ρυθμισεις αυτου καλυτερα , ασε τις ρυθμισεις των windows πως ρυθμιζω το dpi, απο το κουμπακι που εχει απο κατω το ποντικι δεν γινεται? τι ακριβως ρυθμιζει αυτο το κουμπακι κατω απο το ποντικι που λεει dpi? στο ιντερνετ ψαχνω για software άλλα οποτε μπαινω μου βγαζει άλλα....
vizolover Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Καλησπέρα και απο μένα, το κουμπάκι απο κάτω είναι για γρήγορη αλλαγή προφίλ. Προφίλ που έχεις ρυθμίσει απο το λογισμικό της razer. http://www.razersupport.com/index.php?_m=downloads&_a=view&parentcategoryid=48&pcid=168&nav=0,76,168 Καλό είναι να κάνεις πρώτα εγκατάσταση το τελευταίο firmware, και μετά τον driver. Στο θέμα του driver έχεις δύο επιλογές: Το 1. Synapse είναι cloud based, κρατάει όλες τις ρυθμίσεις που κάνεις στους servers της razer. Αν δε χρειάζεσαι κάτι τέτοιo κατέβασε το 2. Razer DeathAdder 3.5G Windows Legacy Driver (English) 3.05. Και κάνε όλες τις ρυθμίσεις απο εκεί. Μέσω της εφαρμογής που εγκαθήσταται με τον Legacy Driver μπορείς να κάνεις μεταξύ των άλλων και backup τις ρυθμίσεις σου. 1
WalkerSW Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εμένα πάλι για μηχανικό πρόβλημα του κουμπιού μου ακούγεται η για κομμένο καλώδιο λόγο των συντρόφων που απο τι κατάλαβα έχει υποστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα