Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/350978/Gigabyte-GA-970A-UD3.html

θα ρωτησω για αυτην στο πλαισιο γιατι θα την παρω φθηνοτερα.ηδη τον fx6300 τον αγοραζω 120€.οποτε και η μητρικη θα μου ερθει μια η αλλη με την pro3.εχει πιο πολλες θυρες usb(8) και μαλλον θα την προτιμησω

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/350978/Gigabyte-GA-970A-UD3.html

θα ρωτησω για αυτην στο πλαισιο γιατι θα την παρω φθηνοτερα.ηδη τον fx6300 τον αγοραζω 120€.οποτε και η μητρικη θα μου ερθει μια η αλλη με την pro3.εχει πιο πολλες θυρες usb(8) και μαλλον θα την προτιμησω

Και γενικοτερα ειναι ποιοτικοτερη με καλυτερο VRM. Αφου μπορεις αγορασε την.

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον ηθελα μια μικρη βοηθεια.εχω παραγγειλει  τα παρακατω και εχω αρχισει ηδη το στησιμο του pc, αναμενοντας μερικα ακομα...

case thermaltake gs-iii

motherboard gigabyte 970a-ud3

cpu fx6300

ram 8 gb-1600mhz

gpu sapphire 7870 xt boost(αναμενεται με κουριερ)

psu xfx 550w (αναμενεται)

ssd kingston 120gb

το κουτι λοιπον, αν και αλλαξα 2-3 γνωμες μεχρι να αποφασισω, ερχεται με εναν rear fan 120mm installed και εχει υποδοχες για 120mm ολοι

1 front

1 bottom

1 side

2 up

αν μπορει καποιος να βοηθησει σχετικα με το ποσους ανεμιστηρες τελικα να τοποθετησω, και αν μπορει να προτεινει κανεναν.αυτο που σκεφτομουν ειναι οτι σιγουρα θα βαλω ενα front.οσον αφορα τον bottom θα τον αφησω ακομα μεχρι να τοποθετησω το τροφοδοτικο και να δω ποσο χωρο πιανει, μη τυχον και δεν χωραει, side θα βαλω για να ψυχει και καλυτερα την gpu, στους ανεμιστηρες απο πανω υπαρχει ενα θεματακι καθως ο εμπροσθιος επανω ανεμιστηρας εαν τοποθετηθει μου καβει μια 5,25 θεση απο το front panel.δε ξερω αν θα την χρειστω ποτε βεβαια.

Δημοσ.

το z11 πλασ θα επαιρνα ομως απογοητευτηκα απο κατι reviews.45 ευρω το πηρα εγω το αλλο το επαιρνα 69+5 μεταφορικα.επισης το ζ11 προσεφερε 2 usb3 front που ομως επρεπε ν της συνδεσεις στις πισω θυρες(δωρο αδωρο)υσβ3 ενω αυτο εχει internal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...