Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω το chrome, το τελευταίο μήνα όταν πάω να μπω σε κάποιες σελίδες μου κολλάει το ίντερνετ για 45" με 1 λεπτό κ μετά επανέρχεται..., δεν κουνιέται τιποτα στον υπολογιστη, κατεβασα σημερα το free antimalwere και θα απεγκαταστήσω το ms esentials και θα βάλω το avast free.

Kαι το αλλο μηνα θα παρω το kaspesky.

Mηπως μπορει να βοηθησει κανεις γιατι κολαει το ιντερνετ, και γενικα γιατι κολλάει ο υπολογιστης?

Ιος να ειναι?

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.

Κάνε scan με Malwarebytes Anti-malware και Superantispyware(αφού τα έχεις κάνει update πρώτα) σε ασφαλή λειτουργία.

το antimalware το ειχα εγκαταστησει για ενα μηνα εκδοση pro, και το απεγκατεστησα, τωρα που το ξαναεγκατεστησα δεν μου βγαζει επιλογη για το free, μου το κανει εγκατάσταση κ στο τελος πετάει μήνυμα οτι εχει παρελθει ο δοκιμαστικος χρονος, πως μπορω να το απεγκαταστησω τελειως για να το παρει μετα free?

εκανα registry clean για να καθαρισω την registry, τι αλλο χρειαζεται?

Δημοσ.

το antimalware το ειχα εγκαταστησει για ενα μηνα εκδοση pro, και το απεγκατεστησα, τωρα που το ξαναεγκατεστησα δεν μου βγαζει επιλογη για το free, μου το κανει εγκατάσταση κ στο τελος πετάει μήνυμα οτι εχει παρελθει ο δοκιμαστικος χρονος, πως μπορω να το απεγκαταστησω τελειως για να το παρει μετα free?

εκανα registry clean για να καθαρισω την registry, τι αλλο χρειαζεται?

Κατέβασε τη free έκδοση από εδώ

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...