Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα macbook 13" το οποιο εντελως ξαφνικα εμφάνισε κατα το boot ενα φακελο με ερωτηματικο.Εβγαλα το δισκο το ελεγξα με διαγνωστικα και ηταν ΟΚ.Αλλαξε δισκο αλλα στο disk utility αφου εκανα boot πατωντας το alt,δεν τον εβλεπε προκειμενου να κανω εγκατασταση ξανα το λειτουργικο.Αλλαξα 3 δισκους δεν εβλεπε κανενα.Καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Εχω ενα macbook 13" το οποιο εντελως ξαφνικα εμφάνισε κατα το boot ενα φακελο με ερωτηματικο.Εβγαλα το δισκο το ελεγξα με διαγνωστικα και ηταν ΟΚ.Αλλαξε δισκο αλλα στο disk utility αφου εκανα boot πατωντας το alt,δεν τον εβλεπε προκειμενου να κανω εγκατασταση ξανα το λειτουργικο.Αλλαξα 3 δισκους δεν εβλεπε κανενα.Καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Πρέπει να φταίει το καλώδιο που συνδέει τον δίσκο στην μητρική.

Είχα το ίδιο πρόβλημα, αλλά σε μένα είχε χαλάσει ο σκληρός.

Ψάχνωντας σε φόρουμ βρήκα ότι αν λειτουργεί ο δίσκος, είναι το καλώδιο.

http://www.ifixit.com/Answers/View/32466/Flashing+question+mark+on+startup,

Δημοσ.

Το καλωδιο βρισκεται ευκολα? Κοιταξα λιγακι ebay δεν βρηκα κατι.Τι κοστος εχει αν ξερετε και ποσο ευκολο ειναι να αλλαχθει? Επισης κατι ειδα στο link που μου εδωσε ο φιλος απο πανω για καθαρισμο των επαφων του υπαρχοντος καλωδιου.Ισχυει κατι τετοιο? Με τι το καθαριζεις?

Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα το να παει σε επισημο service εχει αποκλειστει λογω κοστους.

Δημοσ.

Για ρίξε μια ματιά εδώ. Πάντως, αφού δεν βλέπει τους αντικαταστάτες δίσκους, μάλλον φταίει το καλώδιο όπως αναφέρει ο φίλος παραπάνω.

Δημοσ.

ο δισκος δεν ειναι ssd.Βρηκα αυτο

http://www.ifixit.com/Answers/View/36360/Internal+hard+drive+disk+not+recognized

οπου ενας τυπος λεει οτι εβαλε ταινια πανω στο καλωδιο και δουλεψε.Καταλβαινετε κατι παραπανω απο μενα????

Δημοσ.

Το κείμενο του τύπου, δεν νομίζω ότι παίρνει εύσημα σαφήνειας. Πάντως νομίζω ότι στο βήμα 7 κουμπώνει το πλαστικό connector στον δίσκο και το κολλάει με μονωτική ταινία. Πρέπει δε να το κολλάει με δύο λωρίδες, προφανώς δεξιά-αριστερά.

Δημοσ.

Μπορει να εγκαταστησω το lion σε εξωτερικο δισκο και να δουλευω απο εκει ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Και σε εξωτερικό δίσκο και σε δικτυακό δίσκο επίσης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...