fermat Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Στο λαπτοπ μου, εχω επανω internet explorer 9 με windows 7 και οταν παιζουν βίντεο απο youtube ή dailymotion κατα τη μεγιστοποίηση (πλήρης) μαυρίζει η οθονη.Ξερει καποιος τι φταίει; Τι να κάνω;
Gtr34 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε Πάνω στο βίντεο δεξί κλικ επιλέγεις ρυθμίσεις ξετικαρε την επιλογή hardware accelaration επίσης να αναβαθμίσεις τους οδηγούς της κάρτας γραφικών Με άλλον browser σου εμφανίζει αυτό το πρόβλημα ?
fermat Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε Πάνω στο βίντεο δεξί κλικ επιλέγεις ρυθμίσεις ξετικαρε την επιλογή hardware accelaration επίσης να αναβαθμίσεις τους οδηγούς της κάρτας γραφικών Με άλλον browser σου εμφανίζει αυτό το πρόβλημα ? Οκ φίλε.Με αυτο που μου είπες εφταξα τα βιντεο απο youtube, οχι ομως απο dailymotion.Πως γινεται η αναβαθμιση της καρτας γραφικών σε λάπτοπ; Browser εχω μονο explorer.
Gtr34 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε να κλείσεις το hwa και στον ie tools >> internet options >> advanced >>κλικ στο use sofware rendering rendering instead gpu rendering και restart ie Για αναβάθμιση της κάρτας γραφικών θα συμβουλευτής την σελίδα του κατασκευαστή του pc ανάλογα με το μοντέλο , την εκδοσή λειτουργικού που έχεις κατεβαζεις τον οδηγό
fermat Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Οκ φίλε ευχαριστώ.Εκανα αυτο που είπες απο τις επιλογες του internet explorer και μια χαρά τώρα. Thanks
fermat Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Εκεί που βλέπω live streaming αγώνες ξαφνικά η οθόνη παγώνει. Δηλάδη βλέπω για 2 δευτερόλεπτα και ξαφνικά παγώνει η οθόνη. Να πω ότι δεν είναι θέμα ταχύτητας διαδικτύου. Ξέρει κάποιος τι φταίει;
fermat Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παγώνει το pc η το video ; Φίλε παγώνει το βίντεο.Δηλαδή παίζει για 2 δευτερόλεπτα κ ξαφνικά παγώνει.Να πω ότι πρόκειται για windows 8 με windows explorer 10.Σκέφτομαι μήπως είναι κάτι απο flash και αν ναι τι να πείραζα;Ή αν είναι κάτι απο τη διαχείριση πρόσθετων;Να πω ότι αυτο το πάγωμα γίνεται στο πρώτο λινκ πάντα που μου βγαίνει.Το δεύτερο παίζει Οκ.Απλά παλιά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα κ αλλα μηχανήματα παίζουν κανονικά το πρώτο λινκ.Ευχαριστώ μαν. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2013 από fermat
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα