Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο λαπτοπ μου, εχω επανω internet explorer 9 με windows 7 και οταν παιζουν βίντεο απο youtube ή dailymotion κατα τη μεγιστοποίηση (πλήρης)  μαυρίζει η οθονη.Ξερει καποιος τι φταίει; Τι να κάνω;

Δημοσ.

Δοκίμασε 

Πάνω στο βίντεο δεξί κλικ επιλέγεις ρυθμίσεις  ξετικαρε την επιλογή hardware accelaration επίσης να αναβαθμίσεις τους οδηγούς της κάρτας γραφικών 

Με άλλον  browser σου εμφανίζει αυτό το πρόβλημα ?

Δημοσ.

Δοκίμασε 

Πάνω στο βίντεο δεξί κλικ επιλέγεις ρυθμίσεις  ξετικαρε την επιλογή hardware accelaration επίσης να αναβαθμίσεις τους οδηγούς της κάρτας γραφικών 

Με άλλον  browser σου εμφανίζει αυτό το πρόβλημα ?

Οκ φίλε.Με αυτο που μου είπες εφταξα τα βιντεο απο youtube, οχι ομως απο dailymotion.Πως γινεται η αναβαθμιση της καρτας γραφικών σε λάπτοπ; Browser εχω μονο explorer.

Δημοσ.

Δοκίμασε να κλείσεις το hwa και στον ie 

tools >> internet options >> advanced >>κλικ στο  use sofware rendering rendering instead gpu rendering και restart ie

Για αναβάθμιση της κάρτας γραφικών θα συμβουλευτής την σελίδα του κατασκευαστή του pc ανάλογα με το μοντέλο  , την εκδοσή λειτουργικού που έχεις κατεβαζεις τον οδηγό 

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εκεί που βλέπω live streaming αγώνες ξαφνικά η οθόνη παγώνει. Δηλάδη βλέπω για 2 δευτερόλεπτα και ξαφνικά παγώνει η οθόνη. Να πω ότι δεν είναι θέμα ταχύτητας διαδικτύου. Ξέρει κάποιος τι φταίει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παγώνει το pc η το video ;

Φίλε παγώνει το βίντεο.Δηλαδή παίζει για 2 δευτερόλεπτα κ ξαφνικά παγώνει.Να πω ότι πρόκειται για windows 8 με windows explorer 10.Σκέφτομαι μήπως είναι κάτι απο flash και αν ναι τι να πείραζα;Ή αν είναι κάτι απο τη διαχείριση πρόσθετων;Να πω ότι αυτο το πάγωμα γίνεται στο πρώτο λινκ πάντα που μου βγαίνει.Το δεύτερο παίζει Οκ.Απλά παλιά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα κ αλλα μηχανήματα παίζουν κανονικά το πρώτο λινκ.Ευχαριστώ μαν.

Επεξ/σία από fermat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...