frjimis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια με λενε δημητρη.χθεσ αγορασα 2 lumia 800 περασα στο pc το zuna αλλα δεν μου βγαζει αναβαθμιση σε 7.8. μου βγαζει 7.10 (8107.79)λεει οτι ειναι ενημερωμενο!!τι μπορω να κανω? Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2013 από frjimis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 μαζι σου αδερφε, το ιδιο προβλημα εχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 http://www.wpcentral.com/forcing-windows-phone-78-update-camera-button-not-required-patience 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frjimis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστω πολυ φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frjimis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george psaltakis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Ρε φίλε τα έκανα αυτά και τίποτα να παω στην νοκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frjimis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε μου μόνο στην νοκια άμα το πας θα στο περάσουν εγώ εκεί το πήγα και μια χαρά.και πες τους να σου κατεβάσουν και το πρόγραμμα για να στέλνεις με Bluetooth φωτο και βιντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα