Nikos667 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Συγνωμη αλλα εφοσον δουλευεις σε 3D max,Maya autodesk κ.α. γιατι να παρεις επεξεργαστη και οχι GPU? Επειδη ασχολουμαι και εγω 1 σου λεω μονο η δυναμη στο render δεν σταματαει ποτε,καθε δευτερολεπτο,λεπτο,ωρα,μερα,βδομαδα,μηνα,χρονο μην πω και αλλα θελουμε κι αλλη δυναμη αναλογα το τι render θα κανουμε... Λοιπον πρωτα απο ολα...πες μας τι σκηνες κανεις render κτιρια,δρομους,αμαξια τι? Επισης χρησιμοποιεις βαρια textures? Κανεις water/fire simulation? Τα models σου ειναι πολυπλοκα? Για εμενα το συστημα που εχεις ειναι μια χαρα εαν κανεις render με GTX 670... Εαν απο την αλλη δε σου φτανει παρε αλλη μια για SLI Εαν τωρα θες κατι ξεχωριστο παρε μια Quadro 4000 απο αυτην και μετα ερχεται η δυναμη... Ρε παιδια 1 ερωτηση καποιος που εχει 4X CPU πως θα ειναι το κουτι εαν βαλει και watercool και στους 4? Ετσι για το sotry ρωταω! :P
MoHiCan21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Γενναιε μηπως εισαι ο Γεωργιος Παπανδρεου ; ή μήπως ήρθες πρόσφατα απο Κίνα; Σε άλλη χώρα ζω, δεν παίζει...
GP7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Εγώ πάλι απορώ πώς ξέθαψες ρε Νίκο ένα thread 3,5 μηνών... Κατ'αυτόν τον τρόπο.. 1
Gennaios Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 αυτο ουτε εγω το καταλαβα αλλα επισης λιγο κουλη ερωτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα