Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2000 ή 2550 ή 3000€ είναι τα παραπάνω συστήματα !

Για έναν επαγγελματία που θέλει να αποδίδει στην δουλειά του τα 2000- 3000€ δεν είναι τίποτα ! Εξάλου ο φόρος επιστρέφεται από την εφορία για τα υλικά που αγοράζεις για την επιχείρησή σου οπότε είσαι -23% κάτω από οποιαδήποτε από τις παραπάνω αγορές ....

Επίσης όταν σκας 1500+€ για έναν 3770 για να παίζεις 5 παιχνίδια ....  είναι γελοίο να ψάχνεσαι για 2000€ ... σε κάτι που σου δίνει να φας !

Υπάρχει και ποιο φτηνή λύση βέβαια !

AMD OPTERON 6380   (900€)

Supermicro H8SGL-F  (200€)

KINGSTON 32GB RAM DDR3 1333Mhz  (78€)

Δημοσ.

Χαχα..Φαντάζεσαι να δεις κανα τύπο με τέτοιο σύστημα, να ρωτάει ποιά κάρτα βγάζει τα περισσότερα frames στο crysis?

Εγώ αυτόματα θα σκίσω τα πτυχία μου και θα παω να μαζεύω λιόκλαρα!

• Like 1
Δημοσ.

Την είχα κι εγώ εντωμεταξύ αυτή την απορία. Πάλι καλά που δεν έχει σκάσει μύτη (πρόσφατα τουλάχιστον) κανένα τέτοιο κουλό thread. Θα έβρεχε τρολλάρισμα.... 

Δημοσ.

μετραει να μαζευεις λιοκλαρα ειτε εχεις πτυχιο ειτε οχι :P

Οντως..τα μάζεψα πριν κανα δυο εβδομάδες. Το τέλειο αγχολυτικό λέμε!

• Like 1
Δημοσ.

κι εγω απο Διακοπτο καταγομαι και ειχα κατεβει πριν λιγες βδομαδες  ;) 

θα ηθελα παντως να δω και θρεντ του στυλ

εχω προβλημα θερμοκρασιων με τον opteron μου οταν παιζω battlefield και ο ανεμιστηρας με εχει τρελανει στο θορυβο, μηπως να αλλαξω ψυκτρα ?

εχετε να προτεινετε καποια οικονομικη εως και 30 ευρω και να μπορω να  κανω και λιγο o/c  ? 

τι λεει αυτος, ανεβαινει καθολου ? 

• Like 2
Δημοσ.

ρε παιδιά τέτοια συστήματά πωσ τα πάνε στα παιχνίδια με μια καλή κάρτα γραφικών ?

Πατώνουν ....  :-D

Είναι πως λέμε IVY vs VISHERA και σκοτώνονται όλοι λέγοντας πως οι vishera δεν τραβάνε ? Εεεεεε, καμιά σχέση .....

Εδώ τα μισά FPS από έναν VISHERA ... θα παίρνεις στα benches .... και θα σου λέει το πιτσιρίκι μετά ... Μπαααααααα, μούφα οι opterons ..... χαχαχαχα δεν έχουν δύναμη δεν τραβάνε βρε παιδί μου..... :X

Και εσύ τράβα τι κ@λότρΙχes σου μετά όσο θες .... να αποδείξεις πως είναι τέρατα επεξεργαστικής ισχύος .... 

Οτι γίνεται δηλαδή στα forums τα τελευταία χρόνια μεταξύ ivy -sandy/ vishera + d/zer που έφτασαν σε σημείο να βγάζουν κατώτερο έναν 8120 από έναν I3 2100 ... :shock:

Θα ήθελα ένα 4-P opteron 6386 se να benchάρω cinebench r11.5 γυρίζοντας στα φόρα ...  :-D  :-D

Δημοσ.

Την είχα κι εγώ εντωμεταξύ αυτή την απορία. Πάλι καλά που δεν έχει σκάσει μύτη (πρόσφατα τουλάχιστον) κανένα τέτοιο κουλό thread. Θα έβρεχε τρολλάρισμα....

κανά review δε παιζει ρε παιδιά ?

Δημοσ.

Ρώτησα τον Γουγλη αλλά μέχρι στιγμής δεν βρήκα κάτι αξιόλογο, πέρα από κάτι μ@λ... στο youtube..

Δημοσ.

αχαχαχχααχ ε τετοιο συστημα δν θα το παρεις για gaming ουτος η αλλος σε κατι τετοια συστηματα πανε οι quadro που κανουν 3 χιλιαρικα κανουν και γαμω τα rendering και σε bf3 που εχει δοκιμαστει εβγαζε 9 frames το πολυ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...