Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαιρετικοί και οι δύο. Από εκεί και πέρα εξαρτάται απ΄την χρήση που θα κάνεις και την τσέπη σου.. 

Δημοσ.

φιλέ πες τα λεφτά που θες να δόσης για τον υπολογιστή σου κει τι θα κανείς με αυτόν  γιατι έτσι δεν μπορεί κανενός να σε βοηθισει

Δημοσ.

βασικα σε 6πυρηνο θα προτιμουσα τον 3930κ γιατι ειναι οι ιδιοι πανω κατω για cpu παιδια μεχρι 450 απλα εναν απο τους δυο τον θελω για 60%-40% το πολυ για rendering ευχαριστω!

Δημοσ.

Επειδή ο υπολογιστής δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής, άνοιξε καινούριο thread εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ έχοντας συμπληρώσει αναλυτικά αυτή τη φόρμα: http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/ Έτσι θα βοηθηθείς καλύτερα καθώς οι αναγνώστες του thread θα γνωρίζουν τις ανάγκες σου και τα χρήματα που θα μπορείς να διαθέσεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτι καλυτερο θελω ανεξαρτητος τιμης!

Δεν υπάρχει καλό και κακό αν δεν συνυπολογίσεις μέσα το κόστος ... 

Αν θες ότι καλύτερο και η δουλειά σου είναι rendering τότε :

AMD OPTERON 6272 16CORE 2,1/2,8Ghz  32Mb cache x 2  τεμάχια = 32 cores ! σε dual socket μητρική . Σε κάποιο κατάστημα παίζουν 260€ το τεμάχιο !!!  

Mητρική Asus KGPE-D16/IKVM 2XOPTERON S G34  

fbb62a997c88358a1ff1e4e49e0157c9.jpg.jpg

Και μνήμες 64GB DDR3 1600Mhz ότι ποιο φτηνό 

Ας σου φαίνεται λίγο τότε AMD OPTERON 6386  Χ 2 τεμάχια ... 

και φτιάχνεις ένα πολύ τούμπανο workstation  με μικρό σχετικά κόστος !

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω πλ γινεται αποστολη γτ εγω μενω πατρα?απο αυτα τα καταστηκαμτα ξερετε?

επισης για 16 πυρηνες δν ειναι υπερβολικα φθηνος γτ ειναι για workstation καθαρα με αυτους τους πυρηνες!

Δημοσ.

ευχαριστω πλ γινεται αποστολη γτ εγω μενω πατρα?απο αυτα τα καταστηκαμτα ξερετε?

επισης για 16 πυρηνες δν ειναι υπερβολικα φθηνος γτ ειναι για workstation καθαρα με αυτους τους πυρηνες!

Το παρακάτω κατάστημα τον είχε επί 4 μήνες στα 250€ !

http://www.secureshop.gr/

Είναι επεξεργαστής για επαγγελματίες !  Τώρα κοίταξε μήπως τον βρίσκεις φτηνότερα από AMAZON UK ! 

Εγώ δεν σου είπα να πας σε ένα τέτοιο αλλά σε ΔΥΟ τέτοια cpu σε μητρική με διπλό socket σαν την παραπάνω !

Στα 250€ απλά δεν υπήρχε ανταγωνισμός !

Είσαι επαγγελματίας ? Ασχολείσαι με το αντικείμενο επαγγελματικά ? 

4X OPTERONS 6272 MULTI RENDERING

Πάνω σε TAYAN  G34  quad socket μητρική !

Tyan-to-Showcase-Intel-Romley-and-16-Cor

Αυτά σου τα δείχνω μόνο αν αυτό είναι το επάγγελμά σου για να δεις που πρέπει να κινηθείς και που πρέπει να ψάξεις αν έχεις το budget  !!! 

Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος !!! Καταλαβαίνεις νομίζω ! :-D  :-D

Πας σε έναν FX8350 τον κλοκάρεις και στα 4,8Ghz και τρέχεις μια χαρά αυτό που θες .... 

• Like 1
Δημοσ.

στην dreamworks εντομεταξυ δουλευουν με 16 πυρηνες intel xeon για το ενα frame που βγαζει o opteron σε 7 δευτερα βγαζουν σε 30 δευτερα γυρω στα 15000 frames!βεβαια οτι πληρωνεις παιρνεις!λιγο ασχετο βεβαια αλλα μου εκανε εντυπωση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...