Torro Rosso77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα . ξερω οτι εχει ανοιχθει πολλες φορες τετοιο θεμα και σας ζητω συγνωμη . θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να ξεκλειδωσω αυτο το iphone το οποιο ειναι κλειδωμενο στον παρχο tele 2 sweden
iMarilina Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Πρεπει να μας πεις IOS και baseband (modem firmware). Sent from my iPhone using Insomnia
feggarenia-corfu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα..εχω ενα iphone 4s αλλα μου ειπαν οτι ειναι cdma..βασικα το προβλημα που καταλαβαινω εγω οτι εχει ειναι οτι δεν υπαρχει υποδοχη για καρτα σιμ...ξερει κανεις αν μπορει καποιος τεχνικος να μου το φτιαξει??ευχαριστω....
iMarilina Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα ξέρω εγώ εναν που ασχολείται με unlocks. Κανονικά δεν γινόταν μέχρι πρότινος με τα CDMA αλλά μου ειπε πρόσφατα οτι υπαρχει τρόπος. Αν θες στειλε μου πμ να σου δωσω το τηλέφωνό του. Sent from my iPhone using Insomnia
feggarenia-corfu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα..ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου..το θεμα ειναι οτι εγω μενω κερκυρα...πως θα γινει?
iMarilina Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 <p>καλησπερα..ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου..το θεμα ειναι οτι εγω μενω κερκυρα...πως θα γινει?</p> Καλά μιλα μαζί του εσύ να δεις τι θα σου πει και μετά βλέπουμε. Sent from my iPhone using Insomnia
fourfouras Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 iMarilina ξέρεις πως μπορώ να μάθω baseband σε iPhone 4s που δεν μπορώ να το ανοίξω γιατί είναι κλειδωμένο και δεν μπορεί να κάνει activation με sim της Vodafone. Θέλω να αγοράσω Gevey από ebay αλλά πρέπει να ξέρω και baseband πέρα από iOS Version για να δουλέψει σωστά. Ευχαριστώ
iMarilina Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 <p>iMarilina ξέρεις πως μπορώ να μάθω baseband σε iPhone 4s που δεν μπορώ να το ανοίξω γιατί είναι κλειδωμένο και δεν μπορεί να κάνει activation με sim της Vodafone. Θέλω να αγοράσω Gevey από ebay αλλά πρέπει να ξέρω και baseband πέρα από iOS Version για να δουλέψει σωστά. Ευχαριστώ</p> Καλημέρα. ΙΜΕΙ έχουμε;
fourfouras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ναι..είναι 01306600442778 3...Συγγνώμη για την καθυστέρηση
iMarilina Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 <p>Ναι..είναι 01306600442778 3...Συγγνώμη για την καθυστέρηση</p> Υπάρχουν σάιτ που μπορείς να πληρώσεις και να σου βγάλει ολες τις πληροφορίες για το τηλέφωνο (ενα δυο δολλάρια κοστίζει) αλλά κατσε να το στείλω σε αρμόδιο φίλο να δουμε
iMarilina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Έκανα δουλειά..σε ευχαριστώ ωραία καλή συνέχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα