Προς το περιεχόμενο

Iphone 4s unlock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα . ξερω οτι εχει ανοιχθει πολλες φορες τετοιο θεμα και σας ζητω συγνωμη . θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να ξεκλειδωσω αυτο το iphone το οποιο ειναι κλειδωμενο στον παρχο tele 2 sweden

Δημοσ.

καλησπερα..εχω ενα iphone 4s αλλα μου ειπαν οτι ειναι cdma..βασικα το προβλημα που καταλαβαινω εγω οτι εχει ειναι οτι δεν υπαρχει υποδοχη για καρτα σιμ...ξερει κανεις αν μπορει καποιος τεχνικος να μου το φτιαξει??ευχαριστω....

Δημοσ.

Καλησπέρα ξέρω εγώ εναν που ασχολείται με unlocks. Κανονικά δεν γινόταν μέχρι πρότινος με τα CDMA αλλά μου ειπε πρόσφατα οτι υπαρχει τρόπος.

Αν θες στειλε μου πμ να σου δωσω το τηλέφωνό του.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

<p>καλησπερα..ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου..το θεμα ειναι οτι εγω μενω κερκυρα...πως θα γινει?</p>

Καλά μιλα μαζί του εσύ να δεις τι θα σου πει και μετά βλέπουμε.

Sent from my iPhone using Insomnia

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

iMarilina ξέρεις πως μπορώ να μάθω baseband σε iPhone 4s που δεν μπορώ να το ανοίξω γιατί είναι κλειδωμένο και δεν μπορεί να κάνει activation με sim της Vodafone. Θέλω να αγοράσω Gevey από ebay αλλά πρέπει να ξέρω και baseband πέρα από iOS Version για να δουλέψει σωστά. Ευχαριστώ

Δημοσ.

<p>iMarilina ξέρεις πως μπορώ να μάθω baseband σε iPhone 4s που δεν μπορώ να το ανοίξω γιατί είναι κλειδωμένο και δεν μπορεί να κάνει activation με sim της Vodafone. Θέλω να αγοράσω Gevey από ebay αλλά πρέπει να ξέρω και baseband πέρα από iOS Version για να δουλέψει σωστά. Ευχαριστώ</p>

Καλημέρα. ΙΜΕΙ έχουμε;

Δημοσ.

<p>Ναι..είναι 01306600442778 3...Συγγνώμη για την καθυστέρηση</p>

Υπάρχουν σάιτ που μπορείς να πληρώσεις και να σου βγάλει ολες τις πληροφορίες για το τηλέφωνο (ενα δυο δολλάρια κοστίζει) αλλά κατσε να το στείλω σε αρμόδιο φίλο να δουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...