Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Πρόσφατα άλλαξα πάροχο από ΟΤΕ σε Cyta με αποτέλεσμα να μου αλλάξουν dslam γιατί σε αυτό που ήμουν έχει πρόσβαση μόνο ο ΟΤΕ και κανένας άλλος πάροχος (αυτό το ακούω πρώτη φορά) Έτσι, από 600 μέτρα που βρισκόταν το dslam του ΟΤΕ με πήγαν στα 3700  με αποτέλεσμα απογοητευτικές ταχύτητες... Στην αρχή είχα βάλει 8 mbps από τα οποία έπιανε μόλις το 1 mbps, μετά από πολλά τηλέφωνα κτλ άλλαξα το πρόγραμμα σε 4 mbps από τα οποία πιάνω μόλις τα 1783 kbps. Το ερώτημά μου είναι το εξής: λέτε αν βάλω 24 mbps να πιάνω κάτι παραπάνω ή μήπως θα είναι τσάμπα κόπος και χρήμα..

Τα στατιστικά της γραμμής είναι αυτά: 

post-226273-0-71195800-1360489914_thumb.png

Δημοσ.

Με το 50,6 attenuation (θεωρητικά) βρίσκεσαι πολύ μακρυά από το ΑΚ και δεν υπάρχουν ελπίδες για βελτίωση.

Με βάση ποια στοιχεία λες ότι ήσουν 600 μ. από το ΑΚ; Έχεις στατιστικά της προηγούμενης σύνδεσης;

Γιατί αυτή η διαφορά είναι τεράστια και δεν μπορεί να οφείλεται σε αλλαγή dslam.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει στατιστικά της παλιάς όμως λίγο πριν φύγω από τον ΟΤΕ είχα μετρήσει την απόσταση με βάση το attenuation το οποίο ήταν 9 αν θυμάμαι καλά.. Δηλαδη λες να αλλάξανε και την γραμμή και να έβαλαν χειρότερη? Θα προσπαθήσω να βρω τα παλιά στατιστικά, αν γνωρίζεις κανένα τρόπο να τα βρω πες μου..

Δημοσ.

Οχι ημουν δίπλα (το είχαν βάλει προσφατα το κέντρο αυτό και απαίτησα να με βαλουν και μένα) Όμως τώρα που άλλαξα πάροχο μου λένε ότι στο νέο κέντρο μπαίνουν μόνο γραμμές ΟΤΕ με αποτέλεσμα να με πάνε στο παλιό που είναι αρκετά πιο μακριά από μένα.. Αυτό όμως ισχύει? Δηλαδή σε dslam να μην δίνει ο ΟΤΕ πρόσβαση σε άλλους παρόχους?

Δημοσ.
Γύρνα παλι στον οτε να λύσεις το πρόβλημα σου

Στον ΟΤΕ ήταν όλα μια χαρά όμως και τα 100ε το δίμηνο δεν ήταν και λίγα vdsl να είχα πιο φτηνά θα ερχόταν...

Δημοσ.

Επομένως, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πιάσω καλύτερες ταχύτητες? post-226273-0-78279900-1360516569_thumb.png

Αυτό είναι ένα παλιό στατιστικό που ξέθαψα όταν είχα OTE,  κατέβαζα 1,9m/s!

Δημοσ.

Ήσουν σε καμπίνα-mini Dslam του ΟΤΕ ,γι'αυτό και τα καλά στατιστικά.

Οι άλλοι πάροχοι (για την ώρα),δεν θέλουν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Δημοσ.

Στον ΟΤΕ ήταν όλα μια χαρά όμως και τα 100ε το δίμηνο δεν ήταν και λίγα vdsl να είχα πιο φτηνά θα ερχόταν...

Δεν προκειται να πληρωνεις 100€ αν γυρισεις στον ΟΤΕ, με 24αρα και απεριοριστα

Δημοσ.
Δεν προκειται να πληρωνεις 100€ αν γυρισεις στον ΟΤΕ, με 24αρα και απεριοριστα

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο ο λογαριασμός ήταν τόσο φουσκωμένος..

Δημοσ.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο ο λογαριασμός ήταν τόσο φουσκωμένος..

ισως λειτουργουσες με καποιο παλαιοτερο προγραμμα και δεν ειχες μπει στα νεα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...