snakes Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα σε όλους, Πρόσφατα άλλαξα πάροχο από ΟΤΕ σε Cyta με αποτέλεσμα να μου αλλάξουν dslam γιατί σε αυτό που ήμουν έχει πρόσβαση μόνο ο ΟΤΕ και κανένας άλλος πάροχος (αυτό το ακούω πρώτη φορά) Έτσι, από 600 μέτρα που βρισκόταν το dslam του ΟΤΕ με πήγαν στα 3700 με αποτέλεσμα απογοητευτικές ταχύτητες... Στην αρχή είχα βάλει 8 mbps από τα οποία έπιανε μόλις το 1 mbps, μετά από πολλά τηλέφωνα κτλ άλλαξα το πρόγραμμα σε 4 mbps από τα οποία πιάνω μόλις τα 1783 kbps. Το ερώτημά μου είναι το εξής: λέτε αν βάλω 24 mbps να πιάνω κάτι παραπάνω ή μήπως θα είναι τσάμπα κόπος και χρήμα.. Τα στατιστικά της γραμμής είναι αυτά:
makfil Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Με το 50,6 attenuation (θεωρητικά) βρίσκεσαι πολύ μακρυά από το ΑΚ και δεν υπάρχουν ελπίδες για βελτίωση. Με βάση ποια στοιχεία λες ότι ήσουν 600 μ. από το ΑΚ; Έχεις στατιστικά της προηγούμενης σύνδεσης; Γιατί αυτή η διαφορά είναι τεράστια και δεν μπορεί να οφείλεται σε αλλαγή dslam.
snakes Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει στατιστικά της παλιάς όμως λίγο πριν φύγω από τον ΟΤΕ είχα μετρήσει την απόσταση με βάση το attenuation το οποίο ήταν 9 αν θυμάμαι καλά.. Δηλαδη λες να αλλάξανε και την γραμμή και να έβαλαν χειρότερη? Θα προσπαθήσω να βρω τα παλιά στατιστικά, αν γνωρίζεις κανένα τρόπο να τα βρω πες μου..
makfil Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Με 9 attenuation θα έπρεπε να βρίσκεσαι σχεδόν δίπλα στο ΑΚ. Μήπως το μπερδεύεις με κάτι άλλο;
snakes Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Οχι ημουν δίπλα (το είχαν βάλει προσφατα το κέντρο αυτό και απαίτησα να με βαλουν και μένα) Όμως τώρα που άλλαξα πάροχο μου λένε ότι στο νέο κέντρο μπαίνουν μόνο γραμμές ΟΤΕ με αποτέλεσμα να με πάνε στο παλιό που είναι αρκετά πιο μακριά από μένα.. Αυτό όμως ισχύει? Δηλαδή σε dslam να μην δίνει ο ΟΤΕ πρόσβαση σε άλλους παρόχους?
NikosKallithea Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Γύρνα παλι στον οτε να λύσεις το πρόβλημα σου
snakes Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Γύρνα παλι στον οτε να λύσεις το πρόβλημα σου Στον ΟΤΕ ήταν όλα μια χαρά όμως και τα 100ε το δίμηνο δεν ήταν και λίγα vdsl να είχα πιο φτηνά θα ερχόταν...
snakes Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Επομένως, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πιάσω καλύτερες ταχύτητες? Αυτό είναι ένα παλιό στατιστικό που ξέθαψα όταν είχα OTE, κατέβαζα 1,9m/s!
ubuntubu Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ήσουν σε καμπίνα-mini Dslam του ΟΤΕ ,γι'αυτό και τα καλά στατιστικά. Οι άλλοι πάροχοι (για την ώρα),δεν θέλουν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.
rfc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Θα ζησεις ετσι, αναγκαστικα μιας και σε κουμπωσανε κοντα στο απειρο φιλε μου.
disqualified Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Στον ΟΤΕ ήταν όλα μια χαρά όμως και τα 100ε το δίμηνο δεν ήταν και λίγα vdsl να είχα πιο φτηνά θα ερχόταν... Δεν προκειται να πληρωνεις 100€ αν γυρισεις στον ΟΤΕ, με 24αρα και απεριοριστα
snakes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δεν προκειται να πληρωνεις 100€ αν γυρισεις στον ΟΤΕ, με 24αρα και απεριοριστα Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο ο λογαριασμός ήταν τόσο φουσκωμένος..
disqualified Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο ο λογαριασμός ήταν τόσο φουσκωμένος.. ισως λειτουργουσες με καποιο παλαιοτερο προγραμμα και δεν ειχες μπει στα νεα
snakes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Πως προκύπτουν τα 100ευρω?Ναι Τι νέα προγράμματα έχουν τώρα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα