JohnVani18 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 23 Απριλίου, 2013 Απο Skyrim rip-off πάνε να το κάνουνε Dark Souls rip-off..Και εις ανώτερα Crapcom.υγ : προβλέπω κάθε χρόνο Dragon's Dogma.. καλό άρμεγμα..
naruto14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχω παίξει ακόμα το πρώτο αν και με ψήνει πολύ. Αυτό όμως είναι expansion και όχι κανονικός τίτλος. Dragon’s Dogma: Dark ArisenFollowing the announcement of Dragon’s Dogma: Dark Arisen last year, we are now pleased to confirm concrete details about this expansion to the world of Dragon’s Dogma. Scheduled for release on both PlayStation 3 and Xbox 360 from April 23 in North America and April 26 across Europe, Dragon’s Dogma: Dark Arisen is the next exciting chapter in the Dragon’s Dogma franchise. Available as both a physical disc and a full game digital download, Dragon’s Dogma: Dark Arisen delivers a huge brand new area, missions, enemies and more, plus all of the content from the original game.Just off the Gransys mainland is the cursed Bitterblack Isle where gamers will embark on an all-new quest to discover an underground realm, complete with new terrifying foes and incredible treasure. Owners of the original Dragon’s Dogma will be able to export their existing characters and all other saved data to continue their journey as the Arisen, and face a new threat that has emerged from the cavernous depths. Players will be able to take their characters to new heights with brand new high-level skills and augments as well as all new weapons and armor sets. Furthermore, owners of the original Dragon’s Dogma will receive 100,000 Rift Crystals, unlimited Ferrystones and the Gransys Armour Pack consisting of six brand new costumes for free, upon purchasing Dragon’s Dogma: Dark Arisen.For those that missed Dragon’s Dogma the first time around, Dragon’s Dogma: Dark Arisen provides the opportunity to start their journey from the very beginning before tackling the all-new content.Based on player feedback, Dragon’s Dogma: Dark Arisen will make the Dragon’s Dogma gameplay experience even more satisfying with improvements such as easier travel and a more intuitive menu system. For those who already own Dragon’s Dogma and then purchase Dragon’s Dogma: Dark Arisen, these improvements will be automatically retrofitted to their original game save data.So, what does Dragon’s Dogma: Dark Arisen deliver?All of the content from the original Dragon’s Dogma plus ...● A massive new underground realm to explore featuring over 25 terrifying new enemies● More skills/equipment/augments:- Level 3 Skills: Dragon's Dogma: Dark Arisen provides each character class with a new tier of skills, giving players new devastating abilities and skills to master- Over 100 pieces of new equipment: All new high level weapons and armor sets for players venturing into the underground caverns- 14 new character/Pawn augments- New tiers of equipment enhancement● And there’s more:- Increased character customization options- Item appraisal- Option to select Japanese voice overDragon’s Dogma: Dark Arisen will be available at retail stores across North America for Xbox 360 and PlayStation 3, and as a download from PlayStation Network on April 23, 2013 for $39.99.
JohnVani18 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Κι εμένα με έψηνε, αλλά έφαγα τρελή ξενέρα. Στην κυριολεξία Skyrim rip-off και κακοφτιαγμένο παιχνίδι.
RedPanda Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Κι εμένα με έψηνε, αλλά έφαγα τρελή ξενέρα. Στην κυριολεξία Skyrim rip-off και κακοφτιαγμένο παιχνίδι. Να σε κάνω να το εκτιμήσεις ? Το Skyrim είναι Elders Scrolls V: Skyrim σε μία σειρά που έχει: 1994 The Elder Scrolls: Arena 1996 The Elder Scrolls II: Daggerfall 1997 An Elder Scrolls Legend: Battlespire 1998 The Elder Scrolls Adventures: Redguard 2002 The Elder Scrolls III: Morrowind 2002 The Elder Scrolls III: Tribunal 2003 The Elder Scrolls III: Bloodmoon 2003 The Elder Scrolls Travels: Stormhold 2004 The Elder Scrolls Travels: Dawnstar 2004 The Elder Scrolls Travels: Shadowkey 2006 The Elder Scrolls IV: Oblivion 2006 The Elder Scrolls Travels: Oblivion 2006 The Elder Scrolls IV: Knights of the Nine 2007 The Elder Scrolls IV: Shivering Isles 2011 The Elder Scrolls V: Skyrim 2012 The Elder Scrolls V: Dawnguard 2012 The Elder Scrolls V: Hearthfire 2012 The Elder Scrolls V: Dragonborn 2013 The Elder Scrolls Online Το Dragon's Dogma είναι το πρώτο της σειράς. Και το Final Fantasy όταν πρωτοβγήκε ήταν "αντιγραφή" του Dragon Quest.
RedPanda Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Από ότι κατάλαβα θα είναι όλο το πρώτο παιχνίδι + το DLC στα 30 ευρώ. Έχω παίξει μόνο τα demo αλλά αυτό σίγουρα θα το πάρω. Το μόνο εύκολο είναι να το πεις rip off αλλά νομίζω πως είμαστε στην αρχή ενός καινούργιου rpg franchise, πράγμα σπάνιο. http://www.youtube.com/watch?v=sD3JJewekqk&feature=player_embedded υγ : προβλέπω κάθε χρόνο Dragon's Dogma.. καλό άρμεγμα.. έλα τώρα, πολύ fail σχόλιο, το 90 είχαμε το ίδιο άρμεγμα κάθε χρόνο στο final fantasy
JohnVani18 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Κάθε νέο post και quote θα μου κάνεις. Και όχι, δεν το εκτιμώ, γιατί απο Skyrim έγινε Dark Souls. Προσωπικά ξενέρωσα. Ο καθένας φυσικά έχει διαφορετικά γούστα.
RedPanda Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Κάθε νέο post και quote θα μου κάνεις. Χαχα καρφώθηκα πως δεν προσέχω τι γράφω ! Αυτό που λέω είναι απλό: ναι ίσως είναι μέτριο αλλά είναι το πρώτο του franchise το Deep Down, κατά 93,432% Dragon's Dogma 2, φαίνεται τρομερό http://www.vgleaks.com/deep-down-will-be-dragons-dogma-2-tentative-title/
Greygore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Κατ'αρχήν να αναφέρω πως οτι γράφω πιο κάτω είναι παραπάνω για χάρη ακρίβειας παρά οποιαδήποτε... κακόβουλη πρόθεση (όσοι με έχουν δει στα forum ξέρουν ). ναι ίσως είναι μέτριο αλλά είναι το πρώτο του franchise Δεν μου πολυαρέσει σαν αιτιολόγηση/δικαιολογία για μέτρια/κακή ποιότητα το οτι είναι πρώτο της σειράς - δες για παράδειγμα το Demon's Souls (πρώτο στο franchise, σχετικά κοντά στο βασικό genre με Dragon's Dogma, Skyrim), το οποίο ήταν αρκετά well-received και τα πήγε αρκετά καλά ώστε να δικαιολογήσει sequel. Παράλληλα, η Capcom είναι απο τα "μεγάλα" ονόματα της βιομηχανίας (παραδοσιακά τουλάχιστον ), έχει το ταλέντο, τα λεφτά, το know-how για να κυκλοφορήσει υποθετικά κάτι καλό (έμενα μια φορά μου άρεσε το Dragon's Dogma πάντως, ειδικά το σύστημα με τους βοηθούς-NPC), οπότε δεν θεωρώ πως τα ξεκινήματα του franchise είναι καλή "δικαιολογία" στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όσο για την λίστα των Elder Scrolls που παραθέτεις παραπάνω, μόνο πέντε είναι τα "main" TES games - εκτός διαφόρων DLC/Expansions, η σειρά Travels είναι java games για κινητά (και σαφώς "λείπει" το open-world στοιχείο που είναι το... trademark της σειράς), ενώ τα Battlespire και Redguard είναι spin-off games (το Battlespire το θυμάμαι ως πετσοκομμένη έκδοση του Daggerfall με shared assets κ.ο.κ. και, αν δεν κάνω λάθος, multiplayer, ενώ το Redguard ήταν action/adventure στα χνάρια των Tomb Raider - ευχάριστο παιχνιδάκι αν και υπερβολικά βασισμένο σε κλισέ στο plot του) - όχι οτι είναι λίγη η εμπειρία πέντε παιχνιδιών, αλλά δεν νομίζω να έχουν την ίδια βαρύτητα με expansions και cellphone games.
RedPanda Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Σίγουρα δεν είναι δικαιολογία αλλά δεν αναφέρθηκα τόσο στην ποιότητα του παιχνιδιού όσο στο πόσο "αντιγραφή" είναι. Είναι λογικό να δανείζεται στοιχεία ! Έλεος δηλαδή, δεν μπορείς να συγκρίνεις στην πρωτοτυπία μία σειρά 15 χρόνων με κάτι καινούργιο. Και το πρώτο Final Fantasy ήταν "αντιγραφή" του προγενέστερου Dragon Quest. Όσο για την ποιότητα τα 2 demos σίγουρα με έπεισαν να το πάρω. Και σχετικά με το Demon's Souls είσαι φάουλ. Η From Software είναι γνωστή από το King's Field που θεωρείται πνευματικό prequel των Souls. http://en.wikipedia.org/wiki/King's_Field_(series) 1
Greygore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Υπ'όψιν οτι μιλάω πάντα για ποιότητα (εκεί που λές για μέτριο παιχνίδι, έπρεπε να είχα κάνει παράλληλα και τον JohnVani18 quote αλλά νομίζω αρκετά quotes είχε σε μια μέρα ). Όσο αφορά King's Field - Demon's Souls, δεν θα έλεγα (τόσο) φάουλ πάντως, μια και: 1. Έχει μεγάλη χρονική διαφορά μεταξύ release dates (το τελευταίο US/ EU King's Field αν δεν κάνω λάθος κυκλοφόρησε σε PS2. 2. Αν και spiritual successor, είναι αρκετά διαφορετικά σε gameplay - εκτός του first-person perspective, τα King's Field είναι κατά πολύ πιο γραμμικά απο την σειρά Souls. 3. Το label του "spiritual successor" είναι πολύ... ρευστή έννοια γιατί καλύπτει μεταξύ άλλων: System Shock - Bioshock, Baldur's Gate - Dragon Age, Diablo 2 - Hellgate: London, Prince of Persia - Assassin's Creed. Όσο για τις αντιγραφές, είμαι 100% σύμφωνος (σκόπευα να το γράψω στο πρώτο post, αλλά μου... έβγαινε λίγο επιθετικό στον τόνο οπότε το αφαίρεσα) - να προσθέσω επίσης (συγκεκριμένα για όσους "κατηγορούν" διάφορες σειρές για αντιγραφή) πως η βιομηχανία είναι σε μεγάλο βαθμό βασισμένη στην αντιγραφή - έμπνευση - αναφορά σε/απο άλλους τίτλους. Αυτό όμως δεν είναι κακό, μια και παρέχει το κατάλληλο υπόβαθρο για: 1. Ανάπτυξη και βελτίωση συγκεκριμένων mechanics (απο jump σε double jump μέχρι health packs σε regenerating health). 2. Χρήση των προαναφερθέντων mechanics σε νέα πλαίσια (απο το πιο πάνω παράδειγμα Prince of Persia - Assassin's Creed, το free-running αναπτύχθηκε απο καθαρά linear paths σε πιο "οργανικά" node-based paths, βλ. επίσης στις ίδιες σειρές indoors vs. outdoors environments). Με λίγα λόγια, θεωρώ πως η "αντιγραφή" είναι καλή, εφ'όσον βελτιώνει το αρχικό προϊόν ή το παρουσιάζει με άλλη σκοπιά ώστε η βιομηχανία να εξελίσσεται και (πιο σημαντικά) οι gamers να έχουν πάντα το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα σε περιεχόμενο.
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 03/10/17 έρχεται και στο ps4/xboxone https://www.gamespot.com/articles/ps4xbox-one-release-date-for-dragons-dogma-dark-ar/1100-6452449/ Ωραίο παιχνίδι! Από τα αγαπημένα μου στο είδος. Το είχα πάρει για pc! Στα 24€ το έχει το psn store! https://youtu.be/zpXjEvrz17g Συγκριτικό ps3-ps4 https://youtu.be/YrPvRSWKNyA 2
keropi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Tο κάνω νεκρανάσταση το thread γιατί αγόρασα το παιχνίδι για το PS4 και πολύ απλά είναι ΓΑΜΑΤΟ rpg. Έχει ένα πολύ νοσταλγικό feeling παλιού rpg, η ατμόσφαιρα είναι πολύ πετυχημένη με τα dungeons, monsters κτλ... απλά να ξεφύγει κάποιος από την (κλασσικά) βαρετή αρχή χρειάζεται. Για την τιμή που έχει (ακόμα και physical) είναι απλά απαραίτητο για τους fan του είδους. 1
ikaruga24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Αυτό το παιχνίδι χρειάζεται πολύ περισσότερη δημοσιότητα από όσο έχει κανονικά. Είναι παιχνίδι που κάνει κάποια πράγματα εξαιρετικά και πολύ καλύτερα από άλλα του είδους ενώ είναι από τα κορυφαία σε ατμόσφαιρα. Πράγματι η αρχή είναι ένα θέμα μέχρι να ξεφύγεις και να μπορέσεις να αρχίσεις να διασκεδάσεις κανονικά αλλά θεωρώ ότι αξίζει να υπομείνεις αυτό το πρώτο πεντάωρο περίπου. 5
keropi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Όντως! Και το online κομμάτι (που τουλάχιστον στο ps4 δεν θέλει συνδρομή - υποθέτω το ίδιο και στο Χ1) είναι και αυτό ευχάριστο μιας και το σύστημα με τα pawns είναι ωραία φτιαγμένο ... και η ιδέα με τον end-game online δράκο είναι καλή κάποια στιγμή θα τον βγάλω τον άτιμο Επίσης μου άρεσε ότι μπορείς να σκαρφαλώσεις σε περίεργα κρυφά σημεία να βρεις θησαυρούς χωρίς να γίνεται ενοχλητικό ή tombraider
stavros88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Περιμενε να φτασεις στο Bitterblack Isle.Απιστευτο παιχνιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα