Blacktan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα παιδια , ο τεχνικος του συναγερμου , μου ζητησε να αλλαξω το modem/router της hol που εχω (το καινουριο ειναι το λευκο) γιατι εχει προβλημα με τις πορτες (και κατι αλλα ακαταλαβιστικα) και να παρω ενα καλυτερο του εμποριου με ξεκλειδωτες .... Η συνδεση μου ειναι pstn ... ποιο προτεινετε ? εχω στοχευσει στο συγκεκριμενο που ειναι και σε πολυ καλη τιμη , αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι για pstn η isdn ... http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-MR3220#down Thanks
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα παιδια , ο τεχνικος του συναγερμου , μου ζητησε να αλλαξω το modem/router της hol που εχω (το καινουριο ειναι το λευκο) γιατι εχει προβλημα με τις πορτες (και κατι αλλα ακαταλαβιστικα) και να παρω ενα καλυτερο του εμποριου με ξεκλειδωτες .... Η συνδεση μου ειναι pstn ... ποιο προτεινετε ? εχω στοχευσει στο συγκεκριμενο που ειναι και σε πολυ καλη τιμη , αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι για pstn η isdn ... http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-MR3220#down Thanks α.που κολλανε οι πορτες με τον συναγερμο? β.το ρουτερ στο Port forward ειναι ξεκλειδωτο. γ.μηπως τον επηρεαζει που η τηλεφωνια ειναι voip και δεν παιζει ο συναγερμος?? δ.ρωτησε τον ακριβως τι σου ειπε γιατι μυριζομαι βλακειες. ε.το συγκεκριμενο δεν ειναι ουτε pstn ουτε Isdn.ειναι 3g/4g ρουτερ οχι adsl router.δεν σου κανει. ρωτησετον πριν δωσεις λεφτα χωρις λογο.αν η τηλεφωνια ειναι voip δηλαδη πανω απο το ρουτερ ξεκινανε τα τηλεφωνα και οχι tdm τοτε δεν μπορεις να αλλαξεις ρουτερ διοτι δεν θα παιξει το τηλεφωνο.
Blacktan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Οχι δεν ειναι VoIP , σίγουρα ... Thanks για την διευκρίνηση ... Για το d8961 nd τι λες ;; Sent from my iPad using Insomnia
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 πριν πουμε για το ρουτερ θα σου ελεγα πριν δωσεις λεφτα πεστου ακριβως τι θελει να κανει.γιατι ο συναγερμος δεν ξερω τι σχεση εχει με τον ρουτερ εκτος αν συνδεεται για να εχει καποιος remote διαχειριση οποτε και εκει μπορεις να κανεις dmz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα