Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και λιγες μερες ειμαι κατοχος ενος nexus 4. Ειναι αγορασμενο - σφραγισμενο απο αγγλικο καταστημα ομως δεν εχω αποδειξη ( αν και οσες αποδειξεις ειδα και απο φιλους αλλα και απο Online αγοραστες δεν αναγραφανε serial / imei συσκευης ) καθως μου το εστειλαν δωρο κατι συγγενεις. Πως εχω ( αν εχω εγγυηση ) αν παθει κατι ? Υσχιει η εγγυηση με βαση το serila number / imei της συσκευης ? Και εν τελη ποσο εγγυηση δινει η google / LG ... ενα η δυο χρονια ???

Ευχαριστω

Δημοσ.

Οι συγγενείς σου δεν έχουν κρατήσει την απόδειξη, να σου τη στείλουν;

Εγώ που έχω απόδειξη από το Google Play, αναγράφεται επάνω ο κωδικός που έχει στο κουτί της συσκευής και γράφει SKU: LGE960.xxxxxx

Χωρίς την απόδειξη ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα σου δεχτούν την εγγύηση στην Ελλάδα. Αν οι συγγενείς σου έχουν την απόδειξη να σου τη στείλουν και δεν θα έχεις πρόβλημα άσχετα με τα όσα λένε διάφοροι από την LG όταν τους ρωτάς (ότι εγγύηση έχουν ΜΟΝΟ όσες συσκευές ΘΑ αγοραστούν από ελληνικά καταστήματα), αλλιώς ας πάνε να ρωτήσουν στο μαγαζί απ' όπου το αγόρασαν αν κρατάνε αρχείο και αν θα μπορούν να σ' εξυπηρετήσουν.

Δημοσ.

το IMEI κ το SN δεν παιζει κανενα ρολο ( οπως στην apple ) πχ για την εγγυηση ??

καλα.. εντωμεταξυ αυτο που λες μολις το συγκρινα με μια αποδειξη που ειδα...

...δηλαδη λεει : LGE960. AUKGBK το δικο μου που ειναι απο αγγλια ( UK )

και το γερμανικο λεει ADEGBK ( DE )

και εκει που λεει στην αποδειξη SN εχει το IMEI της συσκευης ( μιας που αλλα sn εχει η συσκευασια και αλλο η συσκευη sta settings ) οτι να ναι δηλαδη :P

..αυτό θα πει νομιμη αποδειξη :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...