Deathrash666 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για πέρασμα κάποιων μαθηματικών σημειώσεων (συναρτήσεις, ολοκληρώματα κτλ) απο χειρόγραφες στον υπολογιστή. Να σημειώσω ότι πρόκειται για μεγάλο αριθμό σελίδων (γύρω στις 50 υποθέτω) και θέλω να μπορώ να κάνω και γραφικές παραστάσεις. Επίσης πόσα χρήματα πρέπει να ζητήσω για αυτή τη δουλειά? Γτ δεν έχω ιδέα απο τιμές για δακτυλογράφηση... Ευχαριστώ, περιμένω τις απαντησεις σας!
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Eαν διαθετεις Office, το Equation Editor που υπαρχει μεσα στο Office. Σε Libreoffice, το math 1
nilosgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Σε απλο κειμενο εδω στο Βολο ειναι καπου στο 0.80€ / σελιδα. Εεε, εσυ παρε κατι παραπανω
Titan91 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχει και το mathtype αν θες ρίξτου μια ματιά.
nilosgr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Και το ms office 2013 - που προς το παρόν είναι free - έχει στο word τα πάντα. Και για εξισώσεις/μαθηματικά σύμβολα και για charts/γραφικές παραστάσεις κλπ
Deathrash666 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δυστυχώς δεν έχω MS Office... Θα δοκιμάσω το math του Libre Office και το mathtype αν και λίγο που διαβασα τις δυνατοτητές τους δεν λένε κάτι για σχεδίαση γραφημάτων... Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω γραφήματα στο Latex? Αν και αυτό μου φάνηκε πολυ περίπλοκο λέω μήπως αξίζει να μάθω...
Gigamestin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δυστυχώς δεν έχω MS Office... Θα δοκιμάσω το math του Libre Office και το mathtype αν και λίγο που διαβασα τις δυνατοτητές τους δεν λένε κάτι για σχεδίαση γραφημάτων... Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω γραφήματα στο Latex? Αν και αυτό μου φάνηκε πολυ περίπλοκο λέω μήπως αξίζει να μάθω... το office φίλε μου απο προσωπικη εμπειρια το equation editor ειναι τελειο.ειναι απλο εισαγωγη->εξίσωση->εισαγωγη νεας εξίσωσης->και διαλεγεις αυτο που θες.εκτος και αν θές κατι απο τις έτοιμες. το office φίλε μου απο προσωπικη εμπειρια το equation editor ειναι τελειο.ειναι απλο εισαγωγη->εξίσωση->εισαγωγη νεας εξίσωσης->και διαλεγεις αυτο που θες.εκτος και αν θές κατι απο τις έτοιμες. http://www.microsoft.com/hellas/office/makeitgreat/products.aspx κατεβασε δωρεαν το νομινο αντιγραφο
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 το office φίλε μου απο προσωπικη εμπειρια το equation editor ειναι τελειο.ειναι απλο εισαγωγη->εξίσωση->εισαγωγη νεας εξίσωσης->και διαλεγεις αυτο που θες.εκτος και αν θές κατι απο τις έτοιμες. Δυστυχώς δεν έχω MS Office... Θα δοκιμάσω το math του Libre Office και το mathtype αν και λίγο που διαβασα τις δυνατοτητές τους δεν λένε κάτι για σχεδίαση γραφημάτων... Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω γραφήματα στο Latex? Αν και αυτό μου φάνηκε πολυ περίπλοκο λέω μήπως αξίζει να μάθω... http://www.microsoft.com/hellas/office/makeitgreat/products.aspx κατεβασε δωρεαν το νομινο δοκιμαστικο αντιγραφο fixed. 1
Deathrash666 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Χμμ θα το κατεβάσω αν είναι. Νομίζω σαν φοιτητής το κατεβάζω ολόκληρο νομιμα απο την υπηρεσία Dreamspark... Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα