Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για πέρασμα κάποιων μαθηματικών σημειώσεων (συναρτήσεις, ολοκληρώματα κτλ) απο χειρόγραφες στον υπολογιστή.

Να σημειώσω ότι πρόκειται για μεγάλο αριθμό σελίδων (γύρω στις 50 υποθέτω) και θέλω να μπορώ να κάνω και γραφικές παραστάσεις.

Επίσης πόσα χρήματα πρέπει να ζητήσω για αυτή τη δουλειά? Γτ δεν έχω ιδέα απο τιμές για δακτυλογράφηση...

Ευχαριστώ, περιμένω τις απαντησεις σας!

Δημοσ.

Και το ms office 2013 - που προς το παρόν είναι free - έχει στο word τα πάντα. Και για εξισώσεις/μαθηματικά σύμβολα και για charts/γραφικές παραστάσεις κλπ

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω MS Office...

Θα δοκιμάσω το math του Libre Office και το mathtype αν και λίγο που διαβασα τις δυνατοτητές τους δεν λένε κάτι για σχεδίαση γραφημάτων...

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω γραφήματα στο Latex? Αν και αυτό μου φάνηκε πολυ περίπλοκο λέω μήπως αξίζει να μάθω...

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω το math του Libre Office και το mathtype αν και λίγο που διαβασα τις δυνατοτητές τους δεν λένε κάτι για σχεδίαση γραφημάτων...

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω γραφήματα στο Latex? Αν και αυτό μου φάνηκε πολυ περίπλοκο λέω μήπως αξίζει να μάθω...

το office φίλε μου απο προσωπικη εμπειρια το equation editor ειναι τελειο.ειναι απλο

εισαγωγη->εξίσωση->εισαγωγη νεας εξίσωσης->και διαλεγεις αυτο που θες.εκτος και αν θές κατι απο τις έτοιμες.

το office φίλε μου απο προσωπικη εμπειρια το equation editor ειναι τελειο.ειναι απλο

εισαγωγη->εξίσωση->εισαγωγη νεας εξίσωσης->και διαλεγεις αυτο που θες.εκτος και αν θές κατι απο τις έτοιμες.

http://www.microsoft.com/hellas/office/makeitgreat/products.aspx

κατεβασε δωρεαν το νομινο αντιγραφο

• Moderators
Δημοσ.

http://www.microsoft.com/hellas/office/makeitgreat/products.aspx

κατεβασε δωρεαν  το νομινο δοκιμαστικο αντιγραφο

fixed.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...