RedPanda Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Boards of Canada Gyroscope // μέσα στην ταινία ήταν τρομαχτικό !
D_N_A Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Αφου με μόλις 3 εκατομμύρια μπατζετ έβγαλε 88 (!!!) ετοιμάζουν και το δευτερο... http://www.cinemablend.com/new/Sinister-2-Works-36112.html
gatokoritso Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 μου αρεσε η πρωτη αρα δεν με χαλαει που θα βγει και δευτερη.
firewalker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Αν δεν το πήγαιναν στο εντελώς μεταφυσικό θα ήταν πολύ καλύτερη.
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δεν ήταν κακό, το είδα πριν κάνα δίμηνο. Ο Μπαγκούλ με ξενέρωσε λίγο, σα τον μπασσίστα των Immortal ήταν. 1
viper2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Αφου με μόλις 3 εκατομμύρια μπατζετ έβγαλε 88 (!!!) ετοιμάζουν και το δευτερο... http://www.cinemablend.com/new/Sinister-2-Works-36112.html epic fail
firewalker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δεν ήταν κακό, το είδα πριν κάνα δίμηνο. Ο Μπαγκούλ με ξενέρωσε λίγο, σα τον μπασσίστα των Immortal ήταν. Όχι, δεν ήταν κακό.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Εμενα μετριο μου φανηκε παιδιες Δεν εισαι ο μονος
seiliaki1987 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα !! Ξεκινά η ταινία βλέπεις παίζει Ίθαν Χοκ και λές εντάξει εδώ είμαστε και μετά αρχίζει και [ηγαίνει παραλία το θέμα. Το τέλος λίγο με ξενέρωσε γιατί το κάνανε μεταφυσικό (άνευ λόγου και αιτίας). οκ λοιπόν. ''Η απρόσκλητη'' είναι επίσης δυνατό
arxaggelos Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μόλις το είδα. Τιτάνια μπούρδα. Είχε μερικές καλές στιγμές, αλλά γενικά δεν άξιζε ούτε το σέλιλοϊντ που την τύπωσαν. Παλιομοδίτικα "τρομάγματα" [sic] με απότομα ουρλιαχτά, κλισέ εικόνες που κάτι ανακαλύπτεις τυχαία στο τυχαίο βίντεο, παιδάκια με ελεεινό μακιγιάζ τύπου "είμαι-καιρό-dead-και-σάπισα", ρηχό σενάριο και διάλογοι, ακόμη και η "μεταφυσική" εξήγηση ήταν γραμμένη στο πόδι. Δεν έβαλα σποιλερ γατί όλα είναι στο τρέιλερ, το οποίο είναι σαφώς ανώτερο από την ίδια την ταινία. Θα δω το mama μπας και είναι καλύτερο, αλλά δεν έχω προσδοκίες, κάτι έχει πεθάνει μέσα μου. Oh wait.
star12 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μόλις το είδα. Τιτάνια μπούρδα. Είχε μερικές καλές στιγμές, αλλά γενικά δεν άξιζε ούτε το σέλιλοϊντ που την τύπωσαν. Παλιομοδίτικα "τρομάγματα" [sic] με απότομα ουρλιαχτά, κλισέ εικόνες που κάτι ανακαλύπτεις τυχαία στο τυχαίο βίντεο, παιδάκια με ελεεινό μακιγιάζ τύπου "είμαι-καιρό-dead-και-σάπισα", ρηχό σενάριο και διάλογοι, ακόμη και η "μεταφυσική" εξήγηση ήταν γραμμένη στο πόδι. Δεν έβαλα σποιλερ γατί όλα είναι στο τρέιλερ, το οποίο είναι σαφώς ανώτερο από την ίδια την ταινία. Θα δω το mama μπας και είναι καλύτερο, αλλά δεν έχω προσδοκίες, κάτι έχει πεθάνει μέσα μου. Oh wait. πιστεψε με το ΜΑΜΑ ειναι ετη φωτοs καλυτερο απο αυτο το θριλερακι.Απλα το σινιστερ καταφερνει να τρομαξει με κανα 2 σκηνες ισως εσενα οχι αλλα αλους τους εκανε αισθηση.Αν και πιστευω αν δεν επαιζε ο ηθαν χωκ το εργο θα πηγαινε στον απατο
Tmark Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Το Μαμα δεν είναι έτη φωτός καλύτερο με την καμία. Είναι απλά λίγο καλύτερο. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται.
DimAslan Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δείτε Session 9, StormHouse. Εμένα μου άρεσαν και τα δύο, αν και σε τέτοιες ταινίες είναι γούστα. Το Dark Skies δεν το έχω τελειώσει αλλά μου φαίνεται καλούτσικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα