Προς το περιεχόμενο

Sinister

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ήταν κακό, το είδα πριν κάνα δίμηνο. Ο Μπαγκούλ με ξενέρωσε λίγο, σα τον μπασσίστα των Immortal ήταν.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ήταν κακό, το είδα πριν κάνα δίμηνο. Ο Μπαγκούλ με ξενέρωσε λίγο, σα τον μπασσίστα των Immortal ήταν.

Όχι, δεν ήταν κακό.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα !! Ξεκινά η ταινία βλέπεις παίζει Ίθαν Χοκ και λές εντάξει εδώ είμαστε και μετά αρχίζει και [ηγαίνει παραλία το θέμα. Το τέλος λίγο με ξενέρωσε γιατί το κάνανε μεταφυσικό (άνευ λόγου και αιτίας). οκ λοιπόν. 

''Η απρόσκλητη'' είναι επίσης δυνατό

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις το είδα. Τιτάνια μπούρδα.

Είχε μερικές καλές στιγμές, αλλά γενικά δεν άξιζε ούτε το σέλιλοϊντ που την τύπωσαν.  Παλιομοδίτικα "τρομάγματα" [sic] με απότομα ουρλιαχτά, κλισέ εικόνες που κάτι ανακαλύπτεις τυχαία στο τυχαίο βίντεο, παιδάκια με ελεεινό μακιγιάζ τύπου "είμαι-καιρό-dead-και-σάπισα", ρηχό σενάριο και διάλογοι, ακόμη και η "μεταφυσική" εξήγηση ήταν γραμμένη στο πόδι.  Δεν έβαλα σποιλερ γατί όλα είναι στο τρέιλερ, το οποίο είναι σαφώς ανώτερο από την ίδια την ταινία.

Θα δω το mama μπας και είναι καλύτερο, αλλά δεν έχω προσδοκίες, κάτι έχει πεθάνει μέσα μου.

Oh wait.

Δημοσ.

Μόλις το είδα. Τιτάνια μπούρδα.

Είχε μερικές καλές στιγμές, αλλά γενικά δεν άξιζε ούτε το σέλιλοϊντ που την τύπωσαν.  Παλιομοδίτικα "τρομάγματα" [sic] με απότομα ουρλιαχτά, κλισέ εικόνες που κάτι ανακαλύπτεις τυχαία στο τυχαίο βίντεο, παιδάκια με ελεεινό μακιγιάζ τύπου "είμαι-καιρό-dead-και-σάπισα", ρηχό σενάριο και διάλογοι, ακόμη και η "μεταφυσική" εξήγηση ήταν γραμμένη στο πόδι.  Δεν έβαλα σποιλερ γατί όλα είναι στο τρέιλερ, το οποίο είναι σαφώς ανώτερο από την ίδια την ταινία.

Θα δω το mama μπας και είναι καλύτερο, αλλά δεν έχω προσδοκίες, κάτι έχει πεθάνει μέσα μου.

Oh wait.

πιστεψε με το ΜΑΜΑ ειναι ετη φωτοs καλυτερο απο αυτο το θριλερακι.Απλα το σινιστερ καταφερνει να τρομαξει με κανα 2 σκηνες ισως εσενα οχι αλλα αλους τους εκανε αισθηση.Αν και πιστευω αν δεν επαιζε ο ηθαν χωκ το εργο θα πηγαινε στον απατο 

Δημοσ.

Το Μαμα δεν είναι έτη φωτός καλύτερο με την καμία. Είναι απλά λίγο καλύτερο. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται.

Δημοσ.

Δείτε Session 9, StormHouse.

Εμένα μου άρεσαν και τα δύο, αν και σε τέτοιες ταινίες είναι γούστα. Το Dark Skies δεν το έχω τελειώσει αλλά μου φαίνεται καλούτσικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...