john1414 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Έχω ένα υπολογιστή που τον πήρα το 2008 (Windows Vista) και θέλω να πουλήσω τον εξωτερικό σκληρό μου δίσκο ώστε να αγοράσω έναν μεγαλύτερο. Το πρόβλημα είναι ότι σχεδόν όλοι οι καινούργιοι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι συνδέονται με usb 3.0 ενώ εγώ που έχω παλιό υπολογιστή έχω usb 2.0. Θα έχω πρόβλημα ή όχι; Να μου απαντήσει κάποιος 100% ώστε να μην κάνω άσκοπη αγορά.
veteranos123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά θ τρέχει στις ταχύτητες του usb2 και όχι του usb3
john1414 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Είναι 100% σίγουρο αυτό για όλους τους εξωτερικούς σκληρούς; Η ταχύτητα δεν με αφορά και τόσο αφού ο υπολογιστής μου είναι παλιός. Αρκεί να υπάρχει συμβατότητα. Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά θ τρέχει στις ταχύτητες του usb2 και όχι του usb3
skiaxtro7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ναι,σίγουρα δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.
Antwni Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ναι δεν θα υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα Μην ανησυχείς! Απλά όπως είπε ο veteranos θα τρέχει σε ταχύτητες του usb 2.0 (πιο χαμηλές δηλαδή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα