Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαφωνω καθετα... Δεν μπορεις να εχεις την 7870 σε celeron ουτε παιζεις games με 512 mb ram  To παιχνιδι δεν εχει να κανει μονο με την καρτα...

Το παιδί έχει phenom ii όχι celeron.Υποθέτω πως δεν έχει 512 ram γιατί θα σέρνοταν.

Δημοσ.

Το παιδί έχει phenom ii όχι celeron.Υποθέτω πως δεν έχει 512 ram γιατί θα σέρνοταν.

Παραδειγμα δινω για να δειξω οτι το game δεν ειναι μονο η καρτα... :-(

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι δεν ειναι αρκετος ισα-ισα μια χαρα ειναι...Δεν αναφερθηκα συγκεκριμενα στο hardware του φιλου μας αλλα γενικα. Αναφερομαι στο "Gaming=καρτα" Σιγουρα η καρτα ειναι το πρωτο πραγμα που κοιταμε αλλα δεν ειναι απολυτο οτι τα παιχνιδια εξαρτωνται απο την καρτα...Και οπως σου ανεφερα και 7970 να εχεις αν δεν την αντεχει το συστημα σου ειναι αχρηστη...

Δημοσ.

Βασικά έχω πει πολλές φορές ότι στο gaming κατα 90% εξαρτάσαι απο την κάρτα εφόσον έχεις έναν επαρκή επεξεργαστή από πίσω να τη τροφοδοτεί.Ναι βέβαια παίζει ρόλο η ανάλυση και η κάρτα αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός.Δε νομίζω πως δέχεται περαιτέρω εξήγησης το όλο θέμα.

Δημοσ.

Βασικά έχω πει πολλές φορές ότι στο gaming κατα 90% εξαρτάσαι απο την κάρτα εφόσον έχεις έναν επαρκή επεξεργαστή από πίσω να τη τροφοδοτεί.Ναι βέβαια παίζει ρόλο η ανάλυση και η κάρτα αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός.Δε νομίζω πως δέχεται περαιτέρω εξήγησης το όλο θέμα.

Aκριβως εφοσον εχεις καταλληλο hardware οπως ειπες... Ειδες πως συμφωνουμε στο τελος? ;)

Δημοσ.

απο εμπειρια καλα ξερω τον 3570κ και τον 3550 ο πρωτος ειναι και ξεκλειδωτος αλλα τεσπα!

πολυ καλη και σε πολυ καλη τιμη και οι δυο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...